cernas Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Zdarec lidičky, mám O1 r.v. 12/98 bez klimatizace, no samo že podsvícení červené. pokud by tu někdo chtěl výměnu třeba za zelené, nebo jinou hezkou barvu tak dejte vědět. Kontak je v profilu, jinak 777907561. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Zdarec lidičky, mám O1 r.v. 12/98 bez klimatizace, no samo že podsvícení červené. pokud by tu někdo chtěl výměnu třeba za zelené, nebo jinou hezkou barvu tak dejte vědět. Kontak je v profilu, jinak 777907561. Nedomluvili jsme se náhodou spolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernas Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No na části ano, ale zbytek je předělávání tak jsem si myslel, že kdyby to někdo měl hotové a nechtěl to ....... To co máme spolu samozřejmě platí neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 No na části ano, ale zbytek je předělávání tak jsem si myslel, že kdyby to někdo měl hotové a nechtěl to ....... To co máme spolu samozřejmě platí neboj Oki, klimu mám hotovou, takže si sepíšu jak co a kam přepojit u tebe a dáme to dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.