Publikováno Srpen 6, 200718 r Neviete mi niekto poradit s mojim problemom. Po havarke sa mi odpalili elektricky predpinane pasy a ostala mi svietit kontrolka airbagu na pristrojovke (vypisuje chybu pasov). Vymenil som ich za mechanicky predpinane ale ta kontrolka sa neda zmazat. Neviete co mam urobit s tymi nezapojenymi konektormi aby to islo vymazat? Vdaka
Srpen 6, 200718 r Maže sa to asi Vagom,ale niekde som čítal že sa tam dáva odpor.Skús kontaktovať Cosbyho.
Srpen 6, 200718 r Tak v airbagách jsem se ještě nešťoural, ale podle DP v řj airbagů 15, přizpůsobení 10, kanál 05 by měli jít deaktivovat předepinače pásů (1-aktivní, 0-deaktivován)
Srpen 6, 200718 r No ak sa ti pri havárke odpálili aj airbagy, tak v RJ airbagov je o tom uložená info a kvôli bezpečnosti je nutné RJ airbagov vymeniť za novú. Samozrejme, sú aj fachmani, ktorí ti za menšiu/väčšiu úplatu vymažú údaje o nehode z tej pôvodnej RJ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.