lukyssek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 CMF: OKej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 během týdne musím na skok do matičky Prahy, tak jestli mi to výjde zaskočím vás tam pozdravit a obohatit mojí přítomností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jasně Kibi. Rádi tě uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak to vypada ze zitra prijedeme dva Ja i moje draha polovicka A samozrejme Vivi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 koukám, účast bude hojná...to abych nabil fotoaparát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak to vypada ze zitra prijedeme dva Ja i moje draha polovicka A samozrejme Vivi No už jsem se lekl P.T. že přijedeš bez Vivi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Černá korejka taky potvrzuje účast, když ty Vary vyhrály nemusím zejtra do práce, po 19 hod tam budu, má bejt hezky takže asi ta střecha co jste psali že jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Vypadá to na tu střechu ale nikdy jsem tam nebyl,tak snad to najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Facelift možná taky přijede mezi lidi, má to kousek z Měcholup... Ty jsi můj soused??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ...vypadá to fakt na pěkné počasí, sraz tedy P10-hostivař na střeše(4.patro) obchodního centra nad Interparem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak já nefím jestli dorazím, jsem po týdnu první den v práci a mám toho nějak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak u mne to vypadá že se na skok zastavím vám to tam skontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 kibi: tak to se dneska potkáme naživo a aspoň zjistím kdo tu do všech rejpe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 lukyssek: to máš recht...o koho jde, taky to chci zjistit, kdo je ten starej rejpal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 takže v 19:30 bych tam měl být, pokud se nic nestane v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 baterie do foťáku nabita, budu se snažit udělat pár fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 stále jsem v práci, ale snad to dobře dopadn, když má být hojná účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Poznávací znamení je asi shluk Škodovek, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 jak jinak, jedině škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Uz se tesime Fotak taky mam Teda spis fotacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Doufám že se na mě nebudete zlobit že se budu chtít chvilku bavit i o autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Mic-net: No nevim nevim, bavit se o autech na srazu skodovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Za chvíli asi vyrazím mám to daleko , at mám hezkej výhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Mic-net: No nevim nevim, bavit se o autech na srazu skodovek... No, člověk nikdy neví... Jsem nováček, tak doufám že na mě nebudete zlí A snda si ve špáru konečně koupím na test 28cm stěrač do zádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 budu tam už po 19.15, na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.