Hans_RS Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 honzo:ja čtvrtek nemůžu letim na jednu z posledních nočních v tomto roce tak někdy jindy..... včera jsem si užil krasny odpoledne v Metropoli z parkoviště sem vyjižděl necelou hodku a viděl asi 4tukance od nervních idiotů :-))) fuuuj, tukance...rychle pryc..., i kdyz do zadu i kdyz to nerad pisu, by se jeste dalo, dal bych hned uz asi jinej zadni naraznik rovnou , tak at to neplatim ze svyho moc , ale ne zas moc , aby nechytli i dvere, tak akorat :-)))))) no to je blby tyjo, no kdyby byl sraz v patek, tak asi lepsi vid? ale tezko se bude ridit tolik lidi kuli par no..pak zase nebudou moct tamty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Hans tady máš mapu, tak snad nezabloudíš :-)http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=id...=135834624@z=14 čím víc nas bude, tím líp dik za mapu, jinak sockou uz vzadnym pripade, tam zabloudim tuplem, nastoupim na linku praha - anglie a je to v cudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Tak mozna taky dorazime, jeste se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 (editace) To aby Olin pripravil pomalu plakety kdyz nas tam bude tolik to bude spis takovy 9,5. sraz skodahome Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 A již to někdo spočítal kolik nás přijede ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Oline, vem kdyz tak na sraz nejaky ty samolepky skodahome.cz na to auto...mrknu na to tam, hans ps: psali sme si po vzkazech nedavno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Standa muze pry taky:)Takze platí Čtvrtek 17:00 park Hostivar opet dole na parkovisti Škoda že to nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 to je škoda MArtině Oline cca 7, jestli to dobře počítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 jeste sem neprezul na zimni :-) ale chtel sem to udelat do soboty kdy jedu do drazdan, tak doufam ze zitra nebude snezit nez pojedu do praglu a budou suchy silnice, jinak bych musel z prace jeste prezout na zimni . moc sem nikde nejezdil a zatim je u nas porad sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Honzo tady sněží jako prase tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 upřesnění informací: chtělo by to se sejít ve 3 patře, ale za rohem, aby jsme nestáli u těch sítí, když už není nejtepleji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) prosimvas, dejte mi nekdo na vas kontakt, protoze sice souradnice GPS mam ale kdybych hledal treti patro jeste, a netrefil, tak abych nemusel porad troubit :-))) a jeste jedna vec, od kolika ze to asi je? muze se stat, ze tam prijedu treba pozdeji, na sestou Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: Hans_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 uz se k tobe nejakej dones ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Tak dnes nedorazíme, snad někdy jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 uz se k tobe nejakej dones ? tak super, uz mam mobil od olina a od lukysska uz jen aby se mi nevybil mobil nebo nerozbila navigace , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 do prahy jedu, na Chodov, ale až dýl, to tam nikdo už nebudete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Tak nakonec jsem na srázek přijel Fabčou. Tady snímeček když jsem odjížděl z domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 kolik Vás nakonec bylo? já nemohl dorazit protože jsem byl podepisovat smlouvu na nový podnájem, tak snad se sejdeme po Novém roce v hojné účasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) No bylo nás tak střídavě 4 ... někdo odjížděl někdo přijéžděl ... tak příště bude účast snad větší a třeba se někdy zase objevim a vamu svoji fabku na vylet ikdyž oranžáda má něco do sebe (260koní) Hans : Pěkná kamarádka a když jsem předal kalendáře i se usmála Editováno: 18. Prosinec 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Mates : takže já se dřu a ty slízneš smetanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Ani ne ... já jsem to podal tak, že si je přivez a já jsem jen prostředník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 koukám, že jsem proměškal celkem zajímavý srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 kdo zaváhá , honí si ho sám .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 w..e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 A takto to dopadne, když opustíš garáž a někdo Ti ji zabere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.