Mates_XIV Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 No já měl taky Cvrčka venku a S3 v garáži tak mazlik vypadal podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) No bylo nás tak střídavě 4 ... někdo odjížděl někdo přijéžděl ... tak příště bude účast snad větší a třeba se někdy zase objevim a vamu svoji fabku na vylet ikdyž oranžáda má něco do sebe (260koní) Hans : Pěkná kamarádka a když jsem předal kalendáře i se usmála ty wole :-))))) ja ji tohle dam precist jo ? jo, pekna je, ja mam jen samy pekny kamaradky, tak preci nebudu do auta tahat osklivky :-))) ps: je volna (25let) a je to moje sousedka hehehe ps: chodil sem s ni kdyz ji bylo 15 to uz je ale pase , a kalendar se ji moc libi, je z toho uplne hotova, ale nevim co se ji libilo vic, jesi oranzova S3 viditelna uz z 500m nebo ten kalendar hehe jinak pro ty co nevedi o co jste ,,prisli,, tak tady davam foto kamaradky hehehe Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: Hans_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 A takto to dopadne, když opustíš garáž a někdo Ti ji zabere hele, jak je mozny ze i tak ses po ty ceste cistej :-)) ja mam auto zasrany i na strese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 ty wole :-))))) ja ji tohle dam precist jo ? Klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 tak moje vypadá Oline úplně stejně, páč na sídlišti nejsou garáže, ale aspoň nebude Rozina zhýčkaná :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 kurna tak jsem to propas:( napise az bude dalsi po new roce, dorazim. witer carou taky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak myslel jsem ze ucast bude vetsi , no jinak Mates krasna S3 a Hansovu fabku jsem videl stal vedle me a moc hezky ty listy v barve a decentni folie udelaji hodne , jen bych se bal na tech letnich jak jsi tam mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 den po tom jsem nasadil hned zimni :-))) uz se to fakt nedalo, jelo to jak saně jojo, zaparkoval sem to vedle tebe, poznal jsem ji :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ahoj tak co dame nejaky novorocni srazik v nasledujicich tydnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Taky bych se přijel podívat a pokecat...Potřeboval bych pár rad zkušenějších... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 něco vymyslete a já se přidám ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 taky bych docela zajel pokecat kdy?kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 teda já koukám, Fíla, kláca, to bude srázek ;-) jsem pro všema deseti. co příští týden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 jde voto jakej den a taky o čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Taky bych byl pro na pristi tyden a nechal bych obvykly Ctvrtek, pokud by byla vetsina proti, tak at se navrhne jiny den nebo hodinu shodny pro vsechny. Tedy Ctvrtek 14.1.2010 od 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 a co sobota, aby to bylo více klidu a posedět v nějaké restauraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Libore tuhle sobotu?Co ty na to a ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Tedy Ctvrtek 14.1.2010 od 17:00 OK, předběžné s tím počítám a co sobota, aby to bylo více klidu a posedět v nějaké restauraci? i soboty by šla, co to dát někde v centru(snadná doprava "sockou") a bez aut, ať se může bumbat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Taky bych byl pro na pristi tyden a nechal bych obvykly Ctvrtek, pokud by byla vetsina proti, tak at se navrhne jiny den nebo hodinu shodny pro vsechny.Tedy Ctvrtek 14.1.2010 od 17:00 čtvrtek mi vyhovuje a co sobota, aby to bylo více klidu a posedět v nějaké restauraci? ta je pro mě pasé, tuhle stěhuji a příští jedu na školení do Příbramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 kdykolik, jen né v sobotu 16.1. to je v Pardubicích Autoslide 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 ted koukam ze ja v sobotu 16.1. delam, takze i pro me jako pro vetsinu by bylo ok CTVRTEK 14.1.2010 od 17:00 predbezne zatim plati tento termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 oki čtvrtek platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Možná bych si taky udělal výlet do Prahy a spojil to se srázkem Ale to jedině v sobotu, mám to kus cesty, takže čtvrtek a od pěti bych nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 OK, čtvrtek by šel... a tentokrát nedorazím s leštěnkou, ale se šmudlenkou ve winter edition ;-) a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) tyjo tak "čt" nevim a "so" taky nevim hlavně neberu centrum a sockou, to bych musel vyrazit už ráno až bude pevnej termín tak dám vědět jestli jo nebo ne ale srazil bych se kua, už sem se dlouho s žádnym xiftem odsud neviděl ani s panem ing karlem a to je co říct a doprdele proč nemám vidět avatara Editováno: 5. leden 2010, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.