Standis Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 stoho si nic nedělej, to já sem furt copak ty, ty musíš mít vždy něco extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 nakonec nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 tak nakonec jsem se potkal jen s Lukasem .... nevim no vsichni moc pracuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Ahojte piskoti, tak po delsi dobe zase tu :-) Co zitra srazik nekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Tak druhy pokus Co pondeli? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Twle pondělí jo ... to nemůžu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 já zátím jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 To semka chodi jen tri prazaci nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 občas i mimo pražský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Tak co chlapy....dáme spicha někde na zimáčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 dal bych na zimáčkách a na sněhu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 standis: pravda i mimoprazti sem obcas dorazi jinak ja bych se pripadne taky pridal kdyby to nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 já jsem kluci pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 tak když chcete na sněhu to abyste přijeli zamnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 a nechtěl by jsi nám nějakej přivézt, když máš to nový auto??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 tak je to dobrý,už ho vozit nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 už tam máte taky? dneska má přijít nějakej mazec prej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Uz aby to prislo zitra rano jedem do prace tak musim jit zapnout topeni, abych mel krasne vyhraty a zahraty auto. Jinak jsem taky pro nejakej sraz, jen nevim jak to bude s casem, ale kdyz budem v Praze a nebudem makat tak bych dorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 jj Vláďo, něco napadlo jsem zvědav, kolik toho přes noc napadne, jestli toho bude tolik jak hrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Stále padá ´venku už je asi 5 čísel HRUZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 a tady u nás vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Z toho si nic nedelej Litomericko asi tak 2 centaky:-D vyrazime do prazske kalamity:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 buď te rádi, že tam nic nemáte. tady je ho docela dost a stále padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 aspon je nejaka sranda, ne? skoda ze prazaci na tom neumej jezdit... a navic se me nejak nedari najit prazdne parkoviste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 jj, máš pravdu, neumějí. sednul jsem do dodávky se zimáky a začínám si hezky na sněhu užívat to bude Ozi tím, že všichni raději jeli krtkem a nechali auta doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.