piskot Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 tak kluci jak jste zasrazovali?? Máte nějaký fota?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Celkem v pohodě, i když to bylo o něco kratší než minule... Opět se v horních patrech někdo proháněl, takže kulisa byla velice podobná. Zašli sme na chvíli na kafe, ale hodně brzo jsme se vrátili... 5 minut auta bez dohledu a všichni nervózní. Až budete mít nějakýho spicha v Boleslavi, tak dorazim... Fotky bohužel nejsou, protože sem jel rovnou z práce a boban foťák zapomněl. Tak snad příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 OK se pak nějak domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 což takhle ve ctvrtek udělat nejaky srazik?? třeba 19:00 Černý most?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Mám to za humny. Klidně bych dojel... A konečně už s autem a ne tramvají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 piškot: zrovna tento čtvrtek je pasé, tento týden mohu k večeru jen zítra v úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 čtvrtek večer by šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 No já svojim asi vyrazím až na Příbram. Ale tedle čtvrtek bych asi mohl. Jen ještě nevím čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Hoj kluci. Když budeme mít ve čtvrtek tu slezinu, nemáte někdo klíč na stavení podvozku Vmaxx? Martin mi ten klíč nedal a ani ho nemá. Chtěl bych si trochu pohrát s výškou zadku. Tak kdybyste byl někdo tak hodnej a půjčil mi ho, byl bych Vám hodně vděčnej. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 já mám klíč na štelování HP, tak snad půjde i na ten tvůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Nebo to rozcukni zadek je jeden šrou a sešroubuj to rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 hmm to zni lakave, akorat na 19 to prakticky nemam cas stihnout plati porad tenhle cas, nebo se to nejak posouvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Právě že se mi nechtělo nic sundavat, ale pokud bude třeba, tak to budu muset udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 pokud zítra vše vyjde, tak taky dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 perfektní, my dorazíme se ženou nachvilku až pojedeme z práce. takze v 7 tam, jo Standis vezmeš mi tam zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 ,,,snad mi to fakt zítra vyjde......na černým mostě se kde srazíme??? nevím jestli to tu zaznělo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 perfektní, my dorazíme se ženou nachvilku až pojedeme z práce. takze v 7 tam, jo Standis vezmeš mi tam zboží jasný, už ho mám připravený Lukyne, já bych se sešel na parkovišti u Globusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 tak pokud se neco nezvrtne v praci tak zitra tam taky budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Dorazit také .... navrhoval bych tam co posledne ... dole pod motokarama úplně v přízemí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 jj přesně jak psal Mates, dole pod motokarama, stejně tam už bude stát Anthoan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Přesně tak... Mě žádná zácpa nezastaví, když to mám 5 minut od baráku... Jinak úplně spodní patro a vzadu v rohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 19.00 jsem tam:)...akorát ne svým autem, snad mi to bude odpuštěno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Taky nejedu svojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Se scházíme pořád v podobný sestavě ... tak snad se urve někdy někdo další :D ... příště dorazím zase něčím jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 ja sem byl fakt zklamanej, kdyz jsem v pul sesty vyrazel a rikal si, super, mam to akorat - kdyz v tu chvily zazvonil mobil... ... pouceni - uz nikdy nebudu zvedat pracovni mobil po pracovni dobe a priste stopro dorazim - tedy pokud to bude v tydnu a nebudu na dovolene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.