Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 pristi tyden muzu jen pondeli a utery, ale rad prijedu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Nedá mi to se nezeptat - je nějaký tajný pravidelný sraz v Parku Hostivař? Už několikrát, naposled dnes, jsem na parkovišti v koutě viděl několik škodovek v různé úrovni úprav - je to jen nějaký tamní sraz pár známých, nebo něco místního o čem nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 já o ničem nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) ahoj pražáci stando a spol :-)))) ted 27.8. se chystam do Prahy,herečka má nějakou trapnou party ve žlutých lázních,ale jelikož racíček tam nechce bejt s ní celou dobu tak by sme na odpoledne mohli něco vykoumat co vy na to??? čas ještě nevim přesně bychom to dořešili případně podle reakcí. Editováno: 17. Srpen 2011, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Jindro zatím nemohu potvrdit ani vyvrátit účast, jelikož dělám byt tak nevím jak na tom budu, ale hoď pak bližší info a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 bližší info ti napíšu už ted, akorat jsem to probral s herečkou(ještě mě bolí oko) a viděl bych to kdykoliv mezi 13-17hod. pak se budu muset jet zapojit do skvěli akce od t-mobilu ktery mi připadaj jak sekta jehovistů :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 tak jak pražáci? stále nic,já vím byla by to sobota odpoledne tzn.čas úplně na pytel.Standovi dlužim menu z mekáče a lukyho jsem taky už celkem dlouho neviděl ... ... pokud by to nešlo tak bych musel s herečkou jít na tu party už od začátku a to se mi ale opravdu nechce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 zdar, pražáci hold přes víkend většinou nejsou v Praze, alespoň já to tak mám:)...hold někdy jindy no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 hmm tady je to samej lufťák .... ..... tak to abych si už připravil růžoví tričko + ptáčka z angry birds a hurá směr žluty lázně,doufám že tam bude aspon nějaká slušná knajpa kde se dá zašít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 vidím to taky bledě. přijdou mi dělat o víkend byt, tak tam budu muset být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baloo_baloo Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Nedá mi to se nezeptat - je nějaký tajný pravidelný sraz v Parku Hostivař? Už několikrát, naposled dnes, jsem na parkovišti v koutě viděl několik škodovek v různé úrovni úprav - je to jen nějaký tamní sraz pár známých, nebo něco místního o čem nevím? Taky jsem si toho všiml...Neví někdo něco? Mám to hnedka za rohem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 tak když to máš za rohem, tak se tam zastav a zjisti info a hoď ho sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 kluci pořádají se ještě nějaký ty Pražský srazy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 (editace) příští tejden v chabrech Editováno: 26. Září 2011, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 co malej srazík???? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 zejtra tam jedu nějak kolem třetí cca bych mohl mít chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 kolem 15 jsem ještě v práci :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 mozna to sem nepatri jo, ale chtel jsem se zeptat jezdi nekdo do hornich pocernic na ten sraz co tam je? v te zone tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Já do Horních Počernic na čtvrteční sraz občas jezdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 jo? tak to bychom se mohli nekdy potkat a hodit treba rec.. kdyby nevadilo ;-) ale nwm jestli si slysel ale po vcerejsku to poradatel asi zrusi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 gumitek - jakto? a to je nejaky vic ofiko nebo pravidelny sraz? nejak vubec netusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 no protoze to vcera rozehnali policajti konkretne mestsky, statni byli v klidu.. ale az se najde novy misto tak to bude zas pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 tak to fakt nechapu... a meli k tomu nejakej duvod aspon, ze by byl nejaky brutal bordel? nebo se jim jen nelibilo par lidi s auty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Potkat se tam někdy můžeme, ale až hodim auto na zimní... Jinak je to pravidelný sraz ve čtvrtek. Že to tam rozpustili vím. To je tak, když si tam někdo začne honit ego, tak bohužel musí dělat svou práci. Kdyby to tam probíhalo v klidu, tak by nás nechali na pokoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 no ono to bylo v klidu akorad lidi z te firmy jak tam je to parkoviste si zacli stezovat asi kvuli tem sprintum ze rvala auta a jelikoz stattni nereagovali tak volal mestsky :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.