Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 mc2uba: mas v SZ, diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 M.i.r.a.s._: Že by v autě v městské policie? Měl si se chvíli zastavit na pokec, když už si tam byl... mc2uba: Mohl bych taky poprosit fotky v plném rozlišení? Díky moc... Jinak všem moc díky. Bylo to naprosto super sejít se stejně postiženými lidmi... A jinak pro všechny odkaz na gril, o kterém sem mluvil: http://www.sportisimo.cz/campingaz/party-grill/34239/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Anthoan: též mail do SZ a pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Anthoan: ne ne Státní Linka 158 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 M.i.r.a.s._: Státní hlídky sem si nevšiml. Když jsme tam byli, tak kolem projela jen Octavie od městských. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 No s Měšťákama jsme pak kecali. Ale jel jsem okolo. Aspoň vidíš jak ty služebáky jsou tichý a nepostřehnutelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Ono jestli se to vaše polepený 158 auto neztratilo mezi těma modrejma páskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Tak tomu by jsem i Věřil. Protože když nemáme být vidět tak si nás všimne každý a naopak. Každopádně Až bude další sraz tak si vezmu volno a prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Anthoan: nevypada spatne, jen bych ho jeste chtel videt slozeny... mc2uba: diky za fotky M.i.r.a.s._: clovece taky jsem si te tam vubec nevsiml, ale aspon si nas mohl pozdravit tak snad priste to vyjde a pojedes jako ucastnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Tak co tento týden? Dáme zase Skodahome koutek...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 ja bohuzel nemuzu, jsem v plzni na motokarach na dva dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Anthoan: chuť by byla, ale pracovní povinnosti mi to pravděpodobně překazí....ach jo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 kluci nemáte někdo na půjčení zadní pružiny -35 mm na Fábii?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Měl bych stíhat, tak proč ne rád dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 jestli to je normálně otevřený sraz, tak bych klidně taky dorazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Já zase bohužel nemohu. Jsem ve službě od zítra do neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 cubecnik: ano, je to vlastně parkování tuning aut na parkovišti, žádný vstup se neplatí, může přijet kdokoliv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Tak v 19:00 hodin na benzínce co minule a pak společný odjezd na místo? M.i.r.a.s._: Tak doufám, že i tak se zastavíš na pokec, když už tam budeme a ty nejspíš taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ok, 19:00 jako minule tentokrát už budu přiblížen k zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 nic neslibuju, ale pokud se nějak rozumně utrhnu z práce tak taky dorazím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Tak co čtvrtek? Dáme zase něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 zatim to bohuzel vypada, ze nebudu mit auto, takze nemam jak dorazit, ale intenzivne na tom pracuju, abych to nejak vyresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 já ve čtvrtek pravděpodobně nedorazím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Já také ne. Dneska se chci autu trochu pověnovat, takže nestíhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 takze bohuzel nedorazim, nepodarilo se mi sehnat auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.