lukyssek Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 někde napul cesty.....ale v konečným zúčtovaní je mi to taky fuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Mě je taky v podstatě jedno, kde to bude jedu z Hostivaře, takže celá Praha je pro mne dostupná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ja jedu nakonec z karlina do Branika, takze me to je fakt jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 auto v cajku tak jsem zase plne pojizdnej ale totalne svorc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Lukason, tak to nic moc, to asi dneska nedorazis, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 ne ne,... nedorazim,.. kdybych dorazil tak bych jel autem do skoly rovnou,... ale dlabu na to mozna pristi tejden pokud bude hezky ale jenom fakt mozna,.. nevim co jeste bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 pristi tejden to me bohuzel nevyjde, to uz vim tedko, budu pracovne na slovensku a morave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 tak v kolik a kde??? potřebuju konečnej verdikt...po 17.00 mohu být v podstatě kdekoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 tak nekdy do budoucna casu bude jeste dost aspon stihnu udelat zimni IMAGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 tak na sedmou na pumpe jako dycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Na jaké? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Omv s McDobaldem na jizni spojce pred sjezdem na branik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 budu tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 škoda, třeba příště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Až v 19? Já bych tam mohl být stejně jako Lukyssek, po 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 ok, kdo stíhá tak sraz na místě v 18.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Hurikan: mohl si zkusit navrhnout neco jineho, myslim, ze to neni takovej problem mc2uba: to vis, kravataci, mame to slozitejsi, a to jsem tu rano od sesti lukyssek: pokusim se, ale neslibuju nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ozi: za normálních okolností bych byl rád, kdybych tam dojel aspoň na 8, ale dneska to jde v práci dobře, takže v půl 5 budu mít volno tak si koupím někde čištič na sedačky a stoupnu si tam k luxu a uvidím, zda něco vyčistím z těch sedaček i když v tý tmě to bude asi na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 ž šjsem se nevlezl dřív :-( na 18 jižní spojku nestíhám,ale co třeba Štěrboholy v 18, to bych stíhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 hlavně na jižní spojce něco dělají a jsou tam kolony jak kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 No Lukáš už není online a myslím, že musí domů pro auto a pak by musel zas do štěrbohol mě je to jedno, štěrboholy mám 5 minut od práce a po Jižní spojce pojedu domů, takže je mi to jedno i když Jižní spojka by byla i pro mne lepší, páč bych neměl po práci 2 hodiny co dělat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 to ze jsou tam nejake prace jsem nevedel, sterboholy mam taky bliz a byl bych tam driv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 ja uz sedim na benzince a jizni spojka v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ok, ja akprat vyrazim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.