Miras RS Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 (editace) Zdravím všechny co říkáte na nějaý srázek??? Nějaké napady??? Pražský sraz pro všechny modely a ročníky vozů ŠKODA, se koná každou první neděli v měsíci.Bližší informace hledejte na aktuálních stránkách tohoto vlákna. Editováno: 1. Září 2013, autor: Pawouk Vložil jsem anonci na pražské srazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Zdravím....Pokud máš zájem o nějakej sraz v Praze tak je vždycky druhou středu v měsíci takovej menší srázek na Strahově, já tam občas jezdím když je čas a nálada, tak se přijed mrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Zdravím....Pokud máš zájem o nějakej sraz v Praze tak je vždycky druhou středu v měsíci takovej menší srázek na Strahově, já tam občas jezdím když je čas a nálada, tak se přijed mrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ahojky, kde přesně je ten srázek?? moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 (editace) No je to, no radši mrkni na mapku....vysvětlením by to bylo na dlouho... Editováno: 30. Srpen 2007, autor: Svond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 moc díky za odpověď, třeba se tam potkáme, na autě zatim skoro nic nemám, zrovna jsem ho pořídil, ale na jaře to bude už něco jiného (snad) páčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 No tak se tam třeba potkáme, dřív to bylo na před stadionem na tom velkým parkovišti co tam je a to bylo fakt dobrý sjelo se tam kolikrát třeba i 100 aut, což je docela i dost, ale tady je to už takový menší, spíš tam jezdej ty sami lidi, který ani neznám,tak kdyby byl čas, tak se tam potkáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 ještě jsem se chtěl zeptat na čas, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 druhá středa v měsíci cécéá od 18:00 až do noci. pak se to rozlejzá po skupinkách všude po Praze.... třebas do Mekáče v Řepích, nebo na Zličín do kina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 móóóóóc díííííík, moc se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Byl jste někdo na tom Strahově?..já nemohl..:-(..to bylo naposle dco bylo takový nějaký slušný počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 na strahove jsem byl, ucast zajimava Jinak kazdej druhej ctvrtek se dava sraz na konci sveta (parkoviste v repich za Hornbachem). Pristi vychazi za tejden. Spis se teda snazime o to znovu to obnovit, minule to moc nevyslo kvuli pocasi, tak se prejelo do Tesca Stodulky, ucast byla pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Kdo ma zajem ohledne srazu v Praze, tak ve ctvrtek bude podle pocasi: Hezky - Konec sveta (parkoviste za Hornbachem na Praze 6) hnusne - Tesco Stodulky na konci podzemni garaze Pro pripadne zajemce mohu udelat mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kdo ma zajem ohledne srazu v Praze, tak ve ctvrtek bude podle pocasi:Hezky - Konec sveta (parkoviste za Hornbachem na Praze 6) hnusne - Tesco Stodulky na konci podzemni garaze Pro pripadne zajemce mohu udelat mapu Kdyztak v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Byl jste někdo na tom Strahově?..já nemohl..:-(..to bylo naposle dco bylo takový nějaký slušný počasí... bylo to tam moooc pěkný, ale účast poměrně slabá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) Kdo ma zajem ohledne srazu v Praze, tak ve ctvrtek bude podle pocasi:Hezky - Konec sveta (parkoviste za Hornbachem na Praze 6) hnusne - Tesco Stodulky na konci podzemni garaze Pro pripadne zajemce mohu udelat mapu Kdyztak v kolik? od 19:00. Jelikoz je venku v pozdnich hodinach jiz zima, tak to nejspis vypada na ty garaze Tesco. Editováno: 18. Září 2007, autor: gismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 No tak zní to zajímavě, každopádně bych se chtěl zeptat teda jakej čtvrtek to je, nějak mi to není jasný...20.září..to asi ne?...je vlastně ve stejnej týden jako strahov?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 No tak zní to zajímavě, každopádně bych se chtěl zeptat teda jakej čtvrtek to je, nějak mi to není jasný...20.září..to asi ne?...je vlastně ve stejnej týden jako strahov?..... ne, jak pises 20.9. Strahov byl minulou stredu. Jestli bude zitra zima, nebo pokud by nebyl nikdo za Hornbachem(1 na mape), tak se to presouva do tesca(2 na mape). Predbezne to vypada, ze se to rovnou bude poradat v Tescu, ucast bude podle mych info dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Tak je po sraze, skoda ze prijel pouze Bluefrog, ale rad jsem te poznal. Chce to domluvit nejak vic lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak to vás tam moc nebylo....a kdy je teda příští?...18.10.....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) Tak to vás tam moc nebylo....a kdy je teda příští?...18.10.....??? no octavky sme tam byly dve. Pristi je 4.10. Hornbach ci Tesco je kazdych 14 dni Editováno: 24. Září 2007, autor: gismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak to vás tam moc nebylo....a kdy je teda příští?...18.10.....??? no octavky sme tam byly dve. Pristi je 4.10. Hornbach ci Tesco je kazdych 14 dni Budu se snazit prijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak zítra 4.10. bude ten srázek u Hornbachu?...do kolika tam tak nějak budete, jestli tam někdo budete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak co nejaky srazek, domluvi se nas tu vic jak tri Prazaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.