P.T. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 A co to soupnout na 20:00? Muzou dorazit v poho i CMF a mis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Toe v Parku Hostivar? Jestli jo tak tam bych mohla byt do pul 8 ... mam to presne v pulce cesty mezi praci a domovem Z obou stran 2 zastavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 A co mischicka, v kolik se tam jsi schopny dostat ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ve 20:00 je dobrý čas. Byl by ochotný mi na sebe někdo dát číslo kdybych náhodou zaparkoval ve špatné části parkoviště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Mic-net: tam nemáš šanci zabloudit, tohle je ve 3 patře a je tam jen jeden vjezd nebo to Luky dáme na střechu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 v případě slunečného počasí bych to přesunul z 3.patra na střechu(4.patro) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 úplnej souhlas, snad počasí vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jen nevím jak s tím časem....pro mě osobně 20.00 tam teprv přijet je docela pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jen nevím jak s tím časem....pro mě osobně 20.00 tam teprv přijet je docela pozdě Na druhou stranu se zdá že to tak vyhovuje většině. Pokud daný termín nevyhovuje, je potřeba ve stejném příspěvku dát proti-návrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 A co mischicka, v kolik se tam jsi schopny dostat ty? Sem se chtěl zeptat čím se tam jede, ale teď mi tak nějak došlo, že asi autama, že ?? Ale to nebude žádné popíjení :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) toho 14.4. mi vyhovuje, v 20.00 hodin se ukážu. Teda pokud mi do toho něco nevleze. Editováno: 9. Duben 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Sem se chtěl zeptat čím se tam jede, ale teď mi tak nějak došlo, že asi autama, že ??Ale to nebude žádné popíjení :-)) Prazske popijeni se resi (nebo ted spis neresi) ve foru Prahaa - Pivni commando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Sem se chtěl zeptat čím se tam jede, ale teď mi tak nějak došlo, že asi autama, že ??Ale to nebude žádné popíjení :-)) Jak kdo Ja treba dorazim MHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Prazske popijeni se resi (nebo ted spis neresi) ve foru Prahaa - Pivni commando Neresi ... zrusili ho a presunulo se to semka co jsem tak koukala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 že bych se taky přijel podívat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Asi se taky zastavím na skok.. Teda myslím na chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Neresi ... zrusili ho a presunulo se to semka co jsem tak koukala To jsou veci, ted jsem na to taky koukal Tak pravdou je ze je lepsi mit jedno tema na vsechny prazske srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Facelift možná taky přijede mezi lidi, má to kousek z Měcholup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak to tam mozna budeme dve korejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 to se to hezky rozrůstá, já bych viděl příjezd v 19:30, stejně tam Luky skejsneme min hodinu a komu by se to nehodilo přijel by v 20:00 sraz bude za hezkého počasí ve 4 patře, tj. na střeše za oškliva 3 patro jako obvykle( pro nové nejde to přehlédnout, je to u vjezdu do jednotlivých patek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) No jasan už se těším, víc korejčáků, víc... Editováno: 9. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 1930 něma problema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Taky ne. Potvrzuji účast, právě ověřeno doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 to se to hezky rozrůstá, já bych viděl příjezd v 19:30, stejně tam Luky skejsneme min hodinu a komu by se to nehodilo přijel by v 20:00sraz bude za hezkého počasí ve 4 patře, tj. na střeše za oškliva 3 patro jako obvykle( pro nové nejde to přehlédnout, je to u vjezdu do jednotlivých patek) 19.30 jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Luky na tebe jedinyho mam cislo takze ti budu volat kdyz se ztratim jo? Jako asi jedina neodrazim autem takze pujdu vnitrkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.