Tomas86 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Ahoj neudělal by se sraz třeba v PRaze obchodním centru Chodov by se mohlo zajit i na jidlo a popovidat a tak, nebo jsou nejake pravidelne lolkalni srazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Teď o prázdninách je to sušší, klidně můžem... něco se domlouvá na sobotu. To jsem ale paséé, já radši v tejdnu. Co tak čtvrtek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Teď o prázdninách je to sušší, klidně můžem... něco se domlouvá na sobotu. To jsem ale paséé, já radši v tejdnu.Co tak čtvrtek ?? JJ ja bych klidne ctvrtek dal neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 to vypada ze budu na dovče ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Sobota je mimon a ctvrtek muzu a klidne chodov jen bych prosil nejaky gps udaje kde presneji tam xD dojedu z Teplic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Co sobota ? Janinka měla narozky, tak lehce posedět ? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=56974 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 já jsem psal Rosťo, že jsem mimo, jsem ve Strakách na praseti snad to naplánuje někdy v týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Pozvánka od EDT pro Pražáky a okolí: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 V Utery me Standa pozval na rande .) nechce se k nam nekdo pridat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 já asi i jo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 to já asi ne, moje auto znáte a na mě určo nejste zvědaví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 v kolik hodin to vydite??..... kdyby přijel luky tak bych se taky zastavil ale mam čas tak do 19:00,pak musim uhanět do loun na hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Jindro, já to vidím blbě...poslední dobou to je se mnou zlý(více info případně po icq) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 ok... Luky ... tak snad někdy příště to vyjde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 jak myslíte kluci, aspoň na kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 já mám od sedmi zkoušku takže sem pak taky pasééé ... .) viděl bych to na pátou půl šestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 já zatím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 nezdá se vám že ten standa dolejzá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 ani ne :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Stanďoure , chodov v nákupáku na střeše ?? Tam co je fitko? na pul sestou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 zatím to vypadá, že jo. upřesním ti to sem zítra dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Jirko, tak to budeme muset na jindy, zítra musím jet pomoct švagrovi spravit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ok no ... takze dneska nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.