Standis Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 mě čerňák nevadí a počasí se snad umoudří a bude aspoň trochu hezky jsi z daleka, tak si řekni den a čas a podřídíme se ( já určitě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 no vypadá to že ve středu bych mohl odpolko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 u mě by středa zatím taky šla, ale můžu tam být až tak kolem 17:30-18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 to by se možná aj dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 takže předběžně Čerňák parkoviště u Mc´donaldu ( ne ten samostatně stojící )co je vchod do Globusu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 nejakej srazak ? no mam to na cernak co by sutrem dohodil ze bych dovezl vokazat meho nemocneho skodiska?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 u mě by středa taky šla, ale dorazit bych mohl na chvilku až tak okolo 19.30, myslíte pánové že tam eště budete???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 shotik doraž Lukyne, těžko říct, třeba jo, tak stejně to máš skoro okolo domu, tak uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 no eske uvidim ja sem plachej )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 tak to hodíme rovnou až po šestý a bude ne? a dal bych to do rohu uhlopříčně od mekáče(jak bejvaly sraziky TF), tam nebude takovej provoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 po sesty :/ sem myslel ze bych zajel rovnou z prace:/ sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 já právě taky pojedu rovnou z práce, a to zdrhnu o něco dříf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 když to bude po šestý, tak se taky stavím... přijel bych tak v 18:40. V šest teprve pojedu z Brandýsa do Malešic, a pak už rovnou na Čerňák kde to teda bude? nepochopil jsem terminus technikus " dal bych to do rohu uhlopříčně od mekáče(jak bejvaly sraziky TF)" Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 myslim to tak že když budeš stát zády k "výloze" mekáče(toho v tom obchoďáku) tak v levým rohu naproti jinak já tam už nějakej rok nebyl, tak snad to tam vypadá furt stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 vy me stvete konecne sem se chtel cihnout a vy takhle stourate s casem no uvidim jestlis e mi bude chtit vylezt z gauce kdzy uz budu zakutlosenej doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 shotik doraž Lukyne, těžko říct, třeba jo, tak stejně to máš skoro okolo domu, tak uvidíš Ti Stando předem cinknu...věřím že po 19.00 tam ještě budete, tak se stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 jasný Lukyne, budu na tel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 tak to hodíme rovnou až po šestý a bude ne? a dal bych to do rohu uhlopříčně od mekáče(jak bejvaly sraziky TF), tam nebude takovej provoz tak já jsem pro jinak neboj Vláďo, vypadá to tam pořád stejně, jak si pamatuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 tak fajn když se budu nudit bych mohl golfa i omejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 teď máš na mysli jakýho??? modráska nebo zelenáče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 zelenáč je pojechanej toho mám ted jako dekoraci na zahradě takže modráka myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Snad vás zítra poznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 porad se rozmejslim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 zelenáč je pojechanej toho mám ted jako dekoraci na zahradě takže modráka myslim tak ať se leskne jak psí kulky add zbytek: poznáš a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 je uz nejakej definitivni cas nebo je to porad ve hvezdach ? kdyztak vam budu drzet misto na parkovisti ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.