Badd Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak se asi na chvilku zastavím(e)...Ještě to oplachnu aspon na wapce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 V takovýmhle počasí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Badd neblbni, to ja chtel taky, ale nakonec vnoci celkem pekne prselo kdyz jsem jel, tak mam umyto z nejvetsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Klucí já musím, aspon z toho nejhoršího, pak jedu dát auto do garaže do teplíčka, tak at je tam aspon trosku čistej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Ja zrejme fakt nedorazim, pac mame v praci hrozny skluz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Nám to nijak nevadí jen bych řekl že to bude trochu k ničemu s ohledem na počasí, ale je to tvoje volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Mc2uba to je škoda tak holt příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 v 16.00 jsem tam...umyto nemám, ale v tomhle počasí to nemá cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Ted jsem prijel z Prahy....skoda, stavil bych se :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 kluci, vy to vždycky naplánujete, když nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 hosi to jsou mi vymluvy, naplanovane to je uz vic jak tyden ale skoda no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 všiml jsem si toho až dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Klucí dorazím asi o trochu později, něco mi do toho bohužel vlezlo.Popř. se omlouvám pokud bych to nestihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Citigo už čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Nesledoval jsem vase vlaknou...tez co by Ostravak lezl do Prazskych srazu :-D Od ted se budu divat a kdyby to slo, rad se stavim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 tak jsem se prave vratil dom pokec paradni, ucast nakonec peticlena, takze paradni odpoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Takže standartní Pražský sraz :-) škoda že jsem nebyl, příště to naplánujeme z předstihem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 super to dnes bylo.... Ozi: díky moc za proviant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Já projížděl kolem v 19:30 a už jsem tam nikoho neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) luky, vsak poradek dela ratele... mc2uba: to jsi jel asi tak hodku po tom co jsme to zabalili... Hurikan: nj, musis si planovat volnejsi vikendy, ale muzeme uz tedko naplanovat nejakej dalsi termin srazu... Editováno: 6. leden 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Kluci, plánujete něco na nadcházející víkend 12.-13.1.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 pokud vim tak neplanujeme, ale 13 budu v Praze a klido muzu nekam vyrazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 I já, pokud se nic nevyskytne jsem free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 já právě po delší době dorazím do Prahy, tak jsem se s váma chtěl už konečně seznámit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.