Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 vítáni jsou všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Kdy? Kde? Taky vas chci videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kdy? nadhoďte termín Kde? viděl bych to na Hostivař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ze bych tentoktrat nabyl baterky a vzal fotak a ne ten snimac obrazku muzu take po 17 spis 17:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Super v Hostivari bydlim Akorat s tim casem to mam blby... v tydnu delam do 19 a sobota do 16 s tim ze domu se taky driv jak v 19 nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Fajn, ta středa mi vyhovuje. Jestli se nic nevysype, tak bych se taky stavil, tak na tu 17.30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) já tento týden nemohu, viděl bych to na příští týden, co vy na to?? EDIT: už je to jasný, auto budu mít až v pátek Editováno: 16. Únor 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 nenaplánujeme zase nějakej malej srázek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jsem pro, aspoň se poznáme dřív, než dorazíš k nám na III. sraz EDT a Škodahome. . Příští týden mám ranní, tak by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 přídá se někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 já vím, je to narychlo, ale co zítra k večeru???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Je nějakej srázek o víkendu někde v Praze? Rád by jsme vás s přítelkyní poznali ať nejsme na Skodahome jak mimoni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 já vím, je to narychlo, ale co zítra k večeru???? to je v cca kolik???a kde??? na chvilku bych se stavil možná, pokud se nestane něco nepředvídatelného.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Lidi. co středa, 4.3. 2009 v 17,30 hod. na obvyklém místě - PARK HOSTIVAŘ (INTERSPAR) NA STŘESE!!!!!!!!!!!! 3. patro parkoviště. Průběžně budu aktualizovat seznam v tomto příspěvku. Předběžná účast: foromen lukyssek Martin02 puli jirka3 P.T. Janina ? Standis Rider.Tom Evers marcush Editováno: 3. Březen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Forčo: na chvilku bych to zítra zvládnul:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Radši ta středa, ať je nás trochu víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 beru aj středu:) zítra bych stejně dojel jiným než svým autem. Ve středu už dorazím svým:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinO2 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Taky bych se prijel podivat, se stredu bych mel mit cas. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puli Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ja bych se taky prijel urcite podivat.michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jestli jeste budu v CR,tak bych taky dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No jestli mi do toho neco nevleze, taky bych se v tu stredu prijel seznamit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Neslibuju na 100% ale možná dorazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 já dorazím 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Taky by jsme se s přítelkyní přijeli seznámit,teda pokud to nemáte nějaké uzavřené pro veřejnost...Tom a Míša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 to víš, že nemáme. kdo přijede, bude vítán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.