Kindlik Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Zdravím , chci se jen zeptat , nechal jsem si vyčistit interier a po vyčištění mi přestalo fungovat vyhřívání sedačky -u řidiče , spolujezdec jde jako dřív , nevíte co tam mohli rozbít ? Co bych měl nechat vyměnit . Díky za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Ahoj, najskôr nám napíš či máš predfacelift fabkualebo facelift Rozdiel: predfacelift - dve RJ, facelift jedna mohli urobiť napr niečo s kabelážou pod sedačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 je to rok 2000 , jde mi o to zda je celá sedačka v háji , což mi někdo tvrdil že prej může shořet nějaká ta dečka která vyhřejvá co je zašitá v sedačce , nebo zda shořelo něco jiného , ať vím co kdyžtak koupit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 je to rok 2000 , jde mi o to zda je celá sedačka v háji , což mi někdo tvrdil že prej může shořet nějaká ta dečka která vyhřejvá co je zašitá v sedačce , nebo zda shořelo něco jiného , ať vím co kdyžtak koupit . Je tam folia z odporovym drotom, a nie je zasita ale je polozena medzi potahom a penou. Ak ti ju namocili, moze byt niekde vyskratovana. Podla mna sa da pomerne jednoducho vymenit, ale nerobil som to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 11. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 no to nevím, já to zatím moc nezjišťoval , ale ta dečka prej stojí 3000 tak asi výjde levněji sehnat někde sedačku , uvidím jak se to vyřeší , ale je to škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 máš merák doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 jj , to mám , a určitě bych i něco dokázal proměřit , když někdo poradí jak na to , abych nekoupil něco zbytečně , čím to třeba ani nebude . Děkuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 No asi ta nepoteším ale budú musieť sedačky von, ty máš ešte s dvomi RJ takže každá na premeranie Do prílohy som dal dva obrázky, prvý je sedačka vodiča a druhý spolujazdca. Na prvom obrázku odmeráš multimetrom odpor medzi pinom 3 svorkovnice T6g (tá do ktorej vedie z podlahy kábel) a na pine 7 svorkovnice T8j (na riadiacej jednotke vyhrevu). Presný odpor neviem ikeď som ho meral keď som nemal ešte vyhrevy namontovane, ale pokial tam nameráš do myslím cca 100ohm bude vyhrev v sedačke v poriadku (zapojené sú do série ako vidíš na schéme) potom pri zapnutom zapalovaní odmeraj napätie medzi pinmi 3 svorkovnice T6g a 5 svorkovnice T8j - malo vy tam vyť napätie palubnej siete potom pri zapnutom zapalovaní odmeraj napätie na vedení O12 a skús nastavovať silu vyhrievania to isté urobíš podľa druhého obrázu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tieto obrazkys ma zabijaju, citim sa pri nich uplne tupo. vobec im nerozumiem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.