Přejít na obsah

Vyhřívaní sedaček

Kindlik

Doporučené příspěvky

Zdravím , chci se jen zeptat , nechal jsem si vyčistit interier a po vyčištění mi přestalo fungovat vyhřívání sedačky -u řidiče , spolujezdec jde jako dřív , nevíte co tam mohli rozbít ? Co bych měl nechat vyměnit . Díky za jakoukoliv radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to rok 2000 , jde mi o to zda je celá sedačka v háji , což mi někdo tvrdil že prej může shořet nějaká ta dečka která vyhřejvá co je zašitá v sedačce , nebo zda shořelo něco jiného , ať vím co kdyžtak koupit .

Je tam folia z odporovym drotom, a nie je zasita ale je polozena medzi potahom a penou. Ak ti ju namocili, moze byt niekde vyskratovana. Podla mna sa da pomerne jednoducho vymenit, ale nerobil som to ;)

Odkaz ke komentáři

No asi ta nepoteším ale budú musieť sedačky von, ty máš ešte s dvomi RJ takže každá na premeranie

Do prílohy som dal dva obrázky, prvý je sedačka vodiča a druhý spolujazdca.

Na prvom obrázku odmeráš multimetrom odpor medzi pinom 3 svorkovnice T6g (tá do ktorej vedie z podlahy kábel) a na pine 7 svorkovnice T8j (na riadiacej jednotke vyhrevu).

Presný odpor neviem ikeď som ho meral keď som nemal ešte vyhrevy namontovane, ale pokial tam nameráš do myslím cca 100ohm bude vyhrev v sedačke v poriadku (zapojené sú do série ako vidíš na schéme)

potom pri zapnutom zapalovaní odmeraj napätie medzi pinmi 3 svorkovnice T6g a 5 svorkovnice T8j - malo vy tam vyť napätie palubnej siete

potom pri zapnutom zapalovaní odmeraj napätie na vedení O12 a skús nastavovať silu vyhrievania

to isté urobíš podľa druhého obrázu

post-3171-1187358985_thumb.jpg

post-3171-1187359000_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...