dolezelk Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) sem nenazranej. venoval jsem tomu jiz desitky hodin a jeste par desitek tomu budu muset venovat. Taky neco stoji vybaveni, atd. napr .Osciloskop 3000, AVR500 3500, AVR501 2500, AVRCANDVK 4500, atd... Samozrejme pokud by me nekdo pomohl s vyvojem, tak se da domluvit. Chtel bych , aby se mi to alespon vratilo. Na druhou stranu na tom nebudu rejzovat, takze to budu prodavat neco kolem tisicovky. tak jsem zkusil obrazek: Editováno: 15. Srpen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 super !!!! co tam dolu budes posilat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 je to good,ale......nechci brát iluze.Kdysi jsem taky pro nějaké členy,kteří něco chtěli něco zařizoval,bylo jich hooodně moc a jak to bylo,tak jich bylo hoodně málo. Přeji ti,aby se ti opravdu alespoň vrátily náklady na čas,protože vím,co takové úsilí stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 pravda aspon mam dobrej pocit. Nastesti to neni jedina vec, kterou mam rozdelanou, takze naklady se nejak vrati (snad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 ja sem zajemce stoprocentni.chtel bych vrsek tak jak to ma jenenburg pro verzi TdI PD kdy budes vedet jestli to bude ci ne?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Stejně ty budíky lžou, tak k čemu je používat?!? Já koukam jenom na hladinu paliva a víc nepotřebuju. (a na rychloměr samozřejmě v neposlední řadě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.ex Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 pravda aspon mam dobrej pocit. Nastesti to neni jedina vec, kterou mam rozdelanou, takze naklady se nejak vrati (snad) dobrá práce vím co to obnáší ..jinak JDOT mám rok a ok ..akorát jsem si udělal lehčí HW upravy . který bych dneska zase řešil už jinak ... http://www.chipforum.cz/forum/viewtopic.ph...=a&start=45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 klobouk dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tak mam nejhorsi za sebou. kominikaci pres kwp1280 jsem zprovoznil. jenom mala ukazka rpm a spotreba z kanalu 12 z rj motoru (agu) vypsana do maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Zdravim,chvci se zeptat,mam octavii,1.6 74Kw r.v.1999 starej typ,ale nove interier,tak se chci zeptat,jestli mi tam vubec pude maxik,a jestli jo,co mi bude zobrazovat???jestli mi nebude zobrzovat otevreny dvere,to mi ani tak neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 tady mas vsechno kolem toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) tak mam nejhorsi za sebou. kominikaci pres kwp1280 jsem zprovoznil.jenom mala ukazka rpm a spotreba z kanalu 12 z rj motoru (agu) vypsana do maxidot dalo by si tak spravit, ze by hore zostalo radio a spodny riadok by bol prepinatelny? na nic je mi vonkajsia teplota, ked je aj na climatronicu Editováno: 22. Srpen 2008, autor: olisoft necituj s obrazkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) Už nemůžu mlčet... perfektní práce Dobrá je fičurka s aibagem, k totální dokonalosti by mi chyběl převod z 2.5G komfortky - pískot rozsvícených světel kvůli ženě a detekce otevření dveří (klidně všechny rozsvícené najednou) kvůli dětem. Nejsem hnidopich, spíš se mi nechce překopávat komfortku a mozky dveří , na dálku mám Magicar. Prosím nemlaťte mně . Editováno: 22. Srpen 2008, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Na maxiku by se mi este libila teplota v interieru, preci jenom to co je na climatroniku je jenom priblizne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Mam hotovou a odzkousenou kompletni komunikaci pres KWP1280. Bezi to pres preruseni, takze je to stabilni a rychlost aktualizace je zavisla pouze na rychlosti diagnostiky(9600 nebo 10400 bps) ovladani 'tlacitek' je taky pres preruseni. jeste udelam: MENU - kde se da vybrat , co se ma zobrazovat (predpokladam, ze 6 hodnot k zobrazeni bude stacit). - Volitelna RJ pro kazdou hodnotu zvlast, - volitelna skupina v dane RJ + volitelna hodnota ve skupine. - Bude se dat editovat i popis, co se zobrazuje. Jednotky to dokaze urcit samo. - Veskere nastaveni se ulozi do EEPROMky , takze jak se to jednou nastavi, bude si to pamatovat do dalsi pripadne zmeny - vyhledove mozna jeste pak dodelam, napr. graf tlaku na turbu pres cely display, tak jak jsem to videl prodavat na jedny Nemecky strance za lidovych 300Euro - volbu na precteni chyb ze zvolene RJ takova integrovana diagnostika Pak uz se bude pouze prepinat a zobrazovat. Pokud se mi nekde podari sehnat RJ motoru z PD , tak udelam i kwp2000. Jestli vite nekdo i RJ z PD , tak ji koupim. (tohle se da udelat i dodatecne protoze hardware bude porad stejny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 (editace) Jeste me napadla jedna vec, nevim u jakyho auta jsem to videl, ale co kdyby se na maxiku zobrazovalo vic hodnot najednou? Treba prumerna spotreba, aktualni spotreba a teplota, pak by clovek uz vubec nemusel proklikavat.. Uz vis aspon ramcove, za jakou cenu to budes prodavat? :-) Este by se mohlo po nastartovani zobrazovat neco jako "Vitejte na palube Skody Octavia" :) Editováno: 26. Srpen 2008, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 klidne to Uvodni hlaseni udelam volitelny Treba "Vitejte ve svem trakturku" Co si navolis , tak se bude zobrazovat. Na JDOTu si das aktualni spotrebu a na zbytku maxiku budes mit Prumernou a teplotu. Cena bude tak 60 Euro ( 1500 Kc) +- podle ceny desek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Jen je asi potreba poznamenat, ze starej JDot mi spatne ukazoval vstrikovane mnozstvi a hlavne aby hodnoty byly aktual a ne pozadavek, jako to mam na tlaku turba.. Pokud bude vse chodit paradne, klidne si ten novej Jdot koupim znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Uz to tu nekdo psal prede mnou, ale neslo by, aby mel JDot jeste vstupy z jednotlivych dveri, aby ukazoval auticko i tem kdo maj jen 2,5g ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Jestli máš zájem o radio Fabia na zapůjčení, rád poskytnu a s budíkama na F by se dalo taky domluvit. Napiš mi SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 to radio komunikuje po Canu to by mohlo byt zajimavy, protoze i u oktavky se da psat na maxidot po canu. Ale tezko rict, zda-li prikazy budou stejny. Na kazdopadne by se dal udelat Jdot-Fabia. Jeste promyslim, kdy budu mit trosku vic casu( nejdriv musim odladit Jdot) a poslu SZ. Moc dik ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 jasně radio mluví po dvoudrátu s budíkama (can low a high) a samozřejmě i rád poskytnu budíky. Až budeš mít čas na výzkumy, tak mi napiš SZ a nějak se dmluvíme (koukám, že jsi z Brna já z Mladé Boleslavi) jo a motorovou ŘJ bych měl taky na motor AQW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Mam takovej laickej dotaz... Na spodek i vrsek Dotu pises po motorovym canu nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 budíky a motorovka stačit nebu,potřebuješ BSG.Vše na toto jsem poskytl Kubovi(jeneburg),máš ho blízko,tak se s ním spoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Moje budiky uz umi komunikaci jak po starym tridratu tak i pres komfort CAN. Na vrsek i spodek v teto chvili pisu pres 3-drat (ENA, CLOCK a DATA) piny T32b/30 T32b/31 a T32b/32 Can byl lepsi kvuli mnohem jednodusimu a rychlejsimu zapisu. pres tridrat se jede rychlosti cca 50KHz s celkem velikymi pauzami mezi byte. CAN jede na 100KHz. Uz jsem se s nim zkousel spojit (jeneburgem), ale zatim neuspesne ... Netusim jestli message po CANu budou stejny pro oktavku i Fabku, ale predpokladam, ze na 90% ano. Kazdopadne budiky a RJ motoru se casem budou hodit. Jak jsem rikal dodelam jednu vec a postim se do tohoto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.