Srpen 26, 200817 r To sou veci, myslel sem, ze po 3dratu jde psat jen na horni tretinu. Co kdyz na maxiku bude zobrazena informace z Jdotu a do toho ti zacne dochazet palivo tzn melo by se zobrazit info o nedostaku paliva.. Co ma prednost?
Srpen 26, 200817 r Ono informace, ze po 10km se mas zacit tlacit k nejblizsi benzince bude dulezitejsi a ma prednost. Ale da se i udelat text stejne priority jako napr. hlasenio nedostatku benzinu a pod.
Srpen 26, 200817 r To kazdopadne, ale myslel sem to tak, co se stane,kdyz budu sledovat info z jdotu a na displeji by se mela objevit nejaka hlaska (benzin, tlak oleje, malo vody v ostrikovaci apod.). Prepne se maxidot na tohle hlaseni nebo ne? Co bude rozhodovat o priorite zobrazovanejch info?
Srpen 27, 200817 r jdot ma nizkou prioritu. Takze jakmile se objevi cokoliv jinyho, tak se to prepne automaticky na napr. malo benzinu, malo oleje, atd.
Srpen 27, 200817 r taky se zeptám možná úplně blbě - nedalo by se nějak udělat překlapování mezi (J)DOTem a orig. radiem aby toto nadále se zobrazovala na maxíku a pokud bych chtěl ukazovalo to hodnoty jako (J)DOT?
Srpen 27, 200817 r Jakej JDot, pořád? Myslím, že je na čase říkat tomu (D)DOt . Taky funkčnost bude na vyšší úrovni... Kdyby se vyřešily na "četnou žádost čtenářů" i ty dveře (klidně přes lampičku rozsvítit všechny najednou) + pípák, vážně bych o něm uvažoval.
Srpen 27, 200817 r Jak si pak vyberu, jesi chci zobrazovat info z Jdotu nebo puvodni hodnoty z PP? Jdot zobrazuje v horni tretine , kde nic neni, pokud nemas radio. pokud radio mas, Jdot bude umet prepinat mezi radiem a zobrazovanymi hodnotami . Jdot, bude umet komunikovat i po komfort CANu(procesor AT90CAN128 misto ATMEGA128), ale v prvni verzi jeste ne, ale kazdopadne na to bude hardware jiz nachystan. Takze vse co chodi po komfortu se bude dat zobrazovat (dvere, zrcatka, atd.) bude to umet rozsvitit i tu lampicku Ale to uz predbiham. Pak bude mozno provest pouze software upgrade na verzi 2
Srpen 27, 200817 r ... Takze vse co chodi po komfortu se bude dat zobrazovat (dvere, zrcatka, atd.) bude to umet rozsvitit i tu lampicku Ale to uz predbiham. CANisti s 3G komfortem mají s Maxíkem už vystaráno, ale my 2.5Géčkoví máme po žížalkách, přes CAN se s ním nedomluvíme .
Srpen 27, 200817 r proc ne. i 2.5G jde pres CAN. Jdot to nacucne i ze staryho CANU a muze to vyplivnout na maxidot
Srpen 27, 200817 r to jsi mě dostal, myslel jsem, že umí komunikovat jen po K-Line a dveře, světla a spol posílá jen stavy ON / OFF... Jsem sice vzděláním elektronik, ale přece jenom, je to už 20 let...
Září 6, 200817 r dodelavam uzivatelske menu. Jinak vse jiz funguje jak ma. Akorat zatim nemam dokumentaci k kwp2000, takze ti co maji napr. PD maji zatim smulu.
Září 6, 200816 r pak tu hoď foto, co všechno to zobrazuje, vím, že na začátku tu již nějaké byly, ale hádám, že to tvoje bude trošku jiné.
Září 7, 200816 r Vypadá to velmi zajímavě, pokud to vše bude fungovat jak má, tak bych měl taky zájem a nebudu sám, jen v mém okolí se najde určitě více lidu Ještě dotaz, jak přesné hodnoty to jsou ? Chtěl jsem dávat budíky na tlak turba atd, ale pokud toto bude makat jak má, tak by už nějaké budíky byly k ničemu. Upraveno Září 7, 200816 r od Fridom
Září 8, 200816 r Hodnoty, ktere se budou zobrazovat jsou volitelne uzivatelem. V podstate cokoliv, co je v blocich merenych hodnot v jakekoliv jednotce muzes zobrazovat. Hodis si k tomu pouze popis, co to je. Jednotky to uz pozna samo. Proste pripojis VAG , zvolis si bloky a hodnotu v bloku, ktera se bude zobrazovat a pak to nastavis v Jdotu. Jinak pripravuji novou funkci pro majitele Orginalniho parkovaciho asistentu - Graficke zobrazeni vzdalenosti na Maxidotu pro kazde cidlo zvlast Zaradite zpatecku a uz bude pekny obrazek pres celej maxik, jak jste na kterym cidlu daleko od prekazky Upraveno Září 8, 200816 r od dolezelk
Září 8, 200816 r Hodnoty, ktere se budou zobrazovat jsou volitelne uzivatelem. V podstate cokoliv, co je v blocich merenych hodnot v jakekoliv jednotce muzes zobrazovat.Hodis si k tomu pouze popis, co to je. Jednotky to uz pozna samo. Proste pripojis VAG , zvolis si bloky a hodnotu v bloku, ktera se bude zobrazovat a pak to nastavis v Jdotu. Jinak pripravuji novou funkci pro majitele Orginalniho parkovaciho asistentu - Graficke zobrazeni vzdalenosti na Maxidotu pro kazde cidlo zvlast Zaradite zpatecku a uz bude pekny obrazek pres celej maxik, jak jste na kterym cidlu daleko od prekazky Tak to zní fajn, no uvidíme pak podle ceny atd
Září 13, 200816 r takze parkovani je temer hotovo: menu uz je take temer pripraveno. Vse se bude dat konfigurovat
Září 13, 200816 r chlape ty si normalne frajer stve me ze to zatim nejde na PD na jak dlouho bys potreboval tu ridici jednotku(myslis motorovou ze?)ze bych ju nachvilku sebral kamosovi z auta sem od UH do brna to neni daleko
Září 22, 200816 r chlapi koukam co to tu mluvite ze to na PD nejde kdyz ho od jenebuga mam a 3 mesice mi lezel na policce ..ted kdyz jsem konecne sehnalk maxik tak jsem to tam hodil...vse ukazuje jak ma prepinani vypinani ok ale jen kdyz se nic nedej:) tj na volnobeh atd kdyz slapnu na plyn preradim atd atd j dot se restartuje a sviti uvodni text..init Jdot... uz jsem psal kubovi jak to teda budem resit kde je chyba podle me to vypada jako by se zahltil daty a seknul urco ti bude jen neco maleho ale jinak vse ukazuje ok na volnobehu takze PD asi problem nebude..jinak byxch tady mel i jednotku kdyby nekdo chtel.. hmm tak zmena uz se to restartuje i pri volnobehu..jeste takovy detail pred restartem to ukaze nesmyslne udaj u jakkeoli merene hodnoty..napr napeti baterie 13,8 V pak 60,0 V a restart.. jeneburg se neozyva tak jsem zvedav.. Upraveno Září 23, 200816 r od kubiss
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.