Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To sou veci, myslel sem, ze po 3dratu jde psat jen na horni tretinu. Co kdyz na maxiku bude zobrazena informace z Jdotu a do toho ti zacne dochazet palivo tzn melo by se zobrazit info o nedostaku paliva.. Co ma prednost?

Vloženo

Ono informace, ze po 10km se mas zacit tlacit k nejblizsi benzince bude dulezitejsi a ma prednost. Ale da se i udelat text stejne priority jako napr. hlasenio nedostatku benzinu a pod. :)

Vloženo

To kazdopadne, ale myslel sem to tak, co se stane,kdyz budu sledovat info z jdotu a na displeji by se mela objevit nejaka hlaska (benzin, tlak oleje, malo vody v ostrikovaci apod.). Prepne se maxidot na tohle hlaseni nebo ne? Co bude rozhodovat o priorite zobrazovanejch info?

Vloženo

taky se zeptám možná úplně blbě - nedalo by se nějak udělat překlapování mezi (J)DOTem a orig. radiem aby toto nadále se zobrazovala na maxíku a pokud bych chtěl ukazovalo to hodnoty jako (J)DOT?

Vloženo

Jakej JDot, pořád? Myslím, že je na čase říkat tomu (D)DOt -_- . Taky funkčnost bude na vyšší úrovni... Kdyby se vyřešily na "četnou žádost čtenářů" ;) i ty dveře (klidně přes lampičku rozsvítit všechny najednou) + pípák, vážně bych o něm uvažoval.

Vloženo
Jak si pak vyberu, jesi chci zobrazovat info z Jdotu nebo puvodni hodnoty z PP?

Jdot zobrazuje v horni tretine , kde nic neni, pokud nemas radio.

pokud radio mas, Jdot bude umet prepinat mezi radiem a zobrazovanymi hodnotami .

Jdot, bude umet komunikovat i po komfort CANu(procesor AT90CAN128 misto ATMEGA128), ale v prvni verzi jeste ne, ale kazdopadne na to bude hardware jiz nachystan. Takze vse co chodi po komfortu se bude dat zobrazovat (dvere, zrcatka, atd.) bude to umet rozsvitit i tu lampicku :) Ale to uz predbiham.

Pak bude mozno provest pouze software upgrade na verzi 2 :)

Vloženo
... Takze vse co chodi po komfortu se bude dat zobrazovat (dvere, zrcatka, atd.) bude to umet rozsvitit i tu lampicku :) Ale to uz predbiham.

CANisti s 3G komfortem mají s Maxíkem už vystaráno, ale my 2.5Géčkoví máme po žížalkách, přes CAN se s ním nedomluvíme :( .

Vloženo
:kuk: to jsi mě dostal, myslel jsem, že umí komunikovat jen po K-Line a dveře, světla a spol posílá jen stavy ON / OFF... Jsem sice vzděláním elektronik, ale přece jenom, je to už 20 let... lol
Vloženo (editace)

Vypadá to velmi zajímavě, pokud to vše bude fungovat jak má, tak bych měl taky zájem a nebudu sám, jen v mém okolí se najde určitě více lidu B)

Ještě dotaz, jak přesné hodnoty to jsou ? Chtěl jsem dávat budíky na tlak turba atd, ale pokud toto bude makat jak má, tak by už nějaké budíky byly k ničemu.

Editováno: , autor: Fridom
Vloženo (editace)

Hodnoty, ktere se budou zobrazovat jsou volitelne uzivatelem. V podstate cokoliv, co je v blocich merenych hodnot v jakekoliv jednotce muzes zobrazovat.

Hodis si k tomu pouze popis, co to je. Jednotky to uz pozna samo.

Proste pripojis VAG , zvolis si bloky a hodnotu v bloku, ktera se bude zobrazovat a pak to nastavis v Jdotu. :)

Jinak pripravuji novou funkci pro majitele Orginalniho parkovaciho asistentu - Graficke zobrazeni vzdalenosti na Maxidotu pro kazde cidlo zvlast

Zaradite zpatecku a uz bude pekny obrazek pres celej maxik, jak jste na kterym cidlu daleko od prekazky -_-

Editováno: , autor: dolezelk
Vloženo
Hodnoty, ktere se budou zobrazovat jsou volitelne uzivatelem. V podstate cokoliv, co je v blocich merenych hodnot v jakekoliv jednotce muzes zobrazovat.

Hodis si k tomu pouze popis, co to je. Jednotky to uz pozna samo.

Proste pripojis VAG , zvolis si bloky a hodnotu v bloku, ktera se bude zobrazovat a pak to nastavis v Jdotu. :)

Jinak pripravuji novou funkci pro majitele Orginalniho parkovaciho asistentu - Graficke zobrazeni vzdalenosti na Maxidotu pro kazde cidlo zvlast

Zaradite zpatecku a uz bude pekny obrazek pres celej maxik, jak jste na kterym cidlu daleko od prekazky -_-

Tak to zní fajn, no uvidíme pak podle ceny atd :)

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

chlapi koukam co to tu mluvite ze to na PD nejde kdyz ho od jenebuga mam a 3 mesice mi lezel na policce ..ted kdyz jsem konecne sehnalk maxik tak jsem to tam hodil...vse ukazuje jak ma prepinani vypinani ok ale jen kdyz se nic nedej:) tj na volnobeh atd kdyz slapnu na plyn preradim atd atd j dot se restartuje a sviti uvodni text..init Jdot...

uz jsem psal kubovi jak to teda budem resit kde je chyba podle me to vypada jako by se zahltil daty a seknul urco ti bude jen neco maleho ale jinak vse ukazuje ok na volnobehu takze PD asi problem nebude..jinak byxch tady mel i jednotku kdyby nekdo chtel..

hmm tak zmena uz se to restartuje i pri volnobehu..jeste takovy detail pred restartem to ukaze nesmyslne udaj u jakkeoli merene hodnoty..napr napeti baterie 13,8 V pak 60,0 V a restart..

jeneburg se neozyva tak jsem zvedav..

Editováno: , autor: kubiss

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...