LUKY-007 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 |J|Dot pre ROOOMSTER neplanujes ? aj bych planoval, ale kdo to vymysli a udela ?? ja ted nestiham... hmmmmmm skoda preskoda . inak super napad !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) ako to vyzera s Fabiou ?? uz sa to da zamontovat aj do Fabie ? Editováno: 9. Listopad 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 ako to vyzera s Fabiou ??uz sa to da zamontovat aj do Fabie ? spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) ako to vyzera s Fabiou ??uz sa to da zamontovat aj do Fabie ? spatne... mam dobru "motivacnu" slivovicu. poslem ? ...kedy to tak odhadujes ? cez vianocne prazdniny budu dovolenky, mohol by si si najst trocha casu aj pre Fabie, please. Editováno: 10. Listopad 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 ako to vyzera s Fabiou ??uz sa to da zamontovat aj do Fabie ? spatne... mam dobru "motivacnu" slivovicu. poslem ? ...kedy to tak odhadujes ? cez vianocne prazdniny budu dovolenky, mohol by si si najst trocha casu aj pre Fabie, please. bohuzel vetsina velkych firem pro ktere delam pracuje i pres vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ahoj Janeburgu, mam zajem o tu verziu s prepinanim pre maxidott a autoradio-Navigaciu a pod. Pisal som ti uz viackrat na emaila o vysvetlenie nejakych nezrovnalosti, a ohladne vyberu naprogramovania funkcii, ale asi nereagujes. jak na tom stojis? kedy to vidis realne nejaky ten jeden prototyp pre mna na testovanie. Vdaka za pripadnu odpoved. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Editováno: 14. Listopad 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ahoj Janeburgu, mam zajem o tu verziu s prepinanim pre maxidott a autoradio-Navigaciu a pod.Pisal som ti uz viackrat na emaila o vysvetlenie nejakych nezrovnalosti, a ohladne vyberu naprogramovania funkcii, ale asi nereagujes. jak na tom stojis? kedy to vidis realne nejaky ten jeden prototyp pre mna na testovanie. Vdaka za pripadnu odpoved. Jaro prepinani zatim nevyreseno (ono to bude tim ze neni cas resit, sorry...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 hm, tak skoda Janeburgu, dobre by to bolo dokoncit Len aby si nedopadol ako Galaxy s triplingom pre Octavku.Tiez nieco vymyslel , dal do obehu, nasluboval ,ludia sa toho chytli a potom nic.... Niekto to potom okopcil-dokoncil a teraz skvelo predava a Galaxy place Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 hm, tak skoda Janeburgu, dobre by to bolo dokoncit Len aby si nedopadol ako Galaxy s triplingom pre Octavku.Tiez nieco vymyslel , dal do obehu, nasluboval ,ludia sa toho chytli a potom nic.... Niekto to potom okopcil-dokoncil a teraz skvelo predava a Galaxy place Jaro hmm, verze takova jake je je hotova a funkcni, s nejakym prepinanim se vubec nepocitalo....takze asi tak, (J)DOT me nezivi, takze priority jsou jasne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ok, chapem to , a mas teraz nieco funkcne? bez toho prepinania , aby som ti zadal parametre na naprogramovanie/co tam chcem zobrazovat/, nech zbytocne necakam za tou prepinacou verziou ak je v nedohladne. Ak mas pripravene, napis na emaila, nech doriesime ostatne. Vdaka Jaro supsak@zoznam.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak JDOT namontovan do prefaceliftove oktavie.V pinech v zelene svorkovnici 30 a 32 bylo nake vedeni a pritom to ma bejt prazdnepro 3drat z navi nebo radia.No dal jsem to prac zaizoloval, napichal Jdotove draty a maka to.Dobra prce Jburgu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak JDOT namontovan do prefaceliftove oktavie.V pinech v zelene svorkovnici 30 a 32 bylo nake vedeni a pritom to ma bejt prazdnepro 3drat z navi nebo radia.No dal jsem to prac zaizoloval, napichal Jdotove draty a maka to.Dobra prce Jburgu.. Ty piny 30a 32 - píšu to na předchozí stránce , že jsem to měl taky tak. Maxidot je nepotřebuje. Nejsou využívané. Dle DP by to mělo být 30-tachometr, výstup 2 32 - MFA ukazatel spotřeby, ale to platí pro starou přístrojovku. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Dalsi dotaz.mam na JDotu mereni vstrikovane davky paliva.A bohuzel mi to vubec nesedi.Mam maximalni davku jen 31,4 MG na JDotu a pozadavek na davku je uplne jiny.I v serii je davka prez 44 mg.Kde je problem????tenhle probel ma i kolega z naseho fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Dalsi dotaz.mam na JDotu mereni vstrikovane davky paliva.A bohuzel mi to vubec nesedi.Mam maximalni davku jen 31,4 MG na JDotu a pozadavek na davku je uplne jiny.I v serii je davka prez 44 mg.Kde je problem????tenhle probel ma i kolega z naseho fora. kolik ti ukazuje dejmetomu volnobeznou (J)DOT a okolik VAG, posli cislo seri RJ motoru, nejlepe i verzi SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Dalsi dotaz.mam na JDotu mereni vstrikovane davky paliva.A bohuzel mi to vubec nesedi.Mam maximalni davku jen 31,4 MG na JDotu a pozadavek na davku je uplne jiny.I v serii je davka prez 44 mg.Kde je problem????tenhle probel ma i kolega z naseho fora. kolik ti ukazuje dejmetomu volnobeznou (J)DOT a okolik VAG, posli cislo seri RJ motoru, nejlepe i verzi SW Na Jdotu 3,2mg na vagu cca 5-6 presne nevim podivam se.Soft mam 038906012CL_verze 362160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr David Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Se někdo má,že mu aspoň něco ukazuje!Já mám maxidot jen na parádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Dalsi dotaz.mam na JDotu mereni vstrikovane davky paliva.A bohuzel mi to vubec nesedi.Mam maximalni davku jen 31,4 MG na JDotu a pozadavek na davku je uplne jiny.I v serii je davka prez 44 mg.Kde je problem????tenhle probel ma i kolega z naseho fora. kolik ti ukazuje dejmetomu volnobeznou (J)DOT a okolik VAG, posli cislo seri RJ motoru, nejlepe i verzi SW Na Jdotu 3,2mg na vagu cca 5-6 presne nevim podivam se.Soft mam 038906012CL_verze 362160 Tak co prisel jsi na neco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 kolik ti ukazuje dejmetomu volnobeznou (J)DOT a okolik VAG, posli cislo seri RJ motoru, nejlepe i verzi SWNa Jdotu 3,2mg na vagu cca 5-6 presne nevim podivam se.Soft mam 038906012CL_verze 362160 Tak co prisel jsi na neco??? no na nic, ted jsem po 14 dnech nasel chvili abych alespon kouknul sem, kouknu na to, opravim a poslu naprogramovany proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 no na nic, ted jsem po 14 dnech nasel chvili abych alespon kouknul sem, kouknu na to, opravim a poslu naprogramovany proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Janeburgu, je to aktualne? ten J dot, pisal som ti pre tyzdnom co tam chcem mat naprogramovane a ty nic? dosiel ti mail? Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 ja mam taky zajem kdy to bude aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Stale davka nevyresena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak jak to vypada s verzi pro Fabii, pokud spatne tak je to z duvodu casovych nebo technickych? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verich Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Já se taky ptám na verzi pro fabii.Psal jsem SZ 19.10.2007 a stále bez odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.