Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kluci,mám možnost koupit Octavii s 380.000 km v TDI 81kW r.v.2000 starý model vč.kůže,climatronic, výhřevu sedadel. Koupená v česku,prý nebytá.Samozřejmě opotřebená sedačka řidiče,šajtra,volant,pedály.Kolik si myslíte,že je adekvátní cena? A vůbec,šli by jste do ní?

Vloženo
Kluci,mám možnost koupit Octavii s 380.000 km v TDI 81kW r.v.2000 starý model vč.kůže,climatronic, výhřevu sedadel. Koupená v česku,prý nebytá.Samozřejmě opotřebená sedačka řidiče,šajtra,volant,pedály.Kolik si myslíte,že je adekvátní cena? A vůbec,šli by jste do ní?

zalezi k jakym ucelum bys to auto pouzival.Ale ja osobne si myslim,380 tis je uz moc,a na diesla timtuplem.Kdyby fakt stalo za to dal bych max 100-120 000Kč mozna ani to ne.

Kazdopadne davam prednost necemu drazzsimu a mene ojetemu...nebo starsimu a levnejsimu v peknem stavu

Vloženo

Zalezi jaka je cena, polovina Audi A6tek starsich ma pres 250t. km a nemusi to byt znat kdyz se o to majitel dobre stara ..pak samo v CR ze 150t. km ... jinak na diesel klasiku neni 380t. az tolik, byla tu octa co jezdila v poho i s 500t. km nez prosvihli rozvody a praskl remen ...kazdopadne uz budou asi trysky a turbo KO ...a pak zalezi v jakym stavu je podvozek- brzdy jestli jsou menene, jak bylo auto servisovane a kdo jej vlastnil...

Vloženo (editace)

Kdyz to nekoupis ty tak to koupi nakonec nekdo jiny se 180tiskm a cenou nekde jinde.Prohlidni to a ja osobne bych se po motorove strance toho nebal.Pokud ti to pusti za cenu treba 100tis tak mas docela prostor tam aspon ty zakladni vecy pro svuj klid vymenit.Tlumice,ulozeni naprav a naka udrzba motoru.Trysky...jinak no probelm.a jestli si ostatni mysli ze koupili auto s malo KM tak at si prijednou k nekomu vycist km par takovych jsem uz zklamal kdyz si najivne myslely ze maji 110 tis najeto a nakonec tam bylo 225tis.Nerikma ze to tak je u vsech aut.Ale hodne jich tak bylo.

Editováno: , autor: TDIfun
Vloženo
Kdyz to nekoupis ty tak to koupi nakonec nekdo jiny se 180tiskm a cenou nekde jinde.Prohlidni to a ja osobne bych se po motorove strance toho nebal.Pokud ti to pusti za cenu treba 100tis tak mas docela prostor tam aspon ty zakladni vecy pro svuj klid vymenit.Tlumice,ulozeni naprav a naka udrzba motoru.Trysky...jinak no probelm.a jestli si ostatni mysli ze koupili auto s malo KM tak at si prijednou k nekomu vycist km par takovych jsem uz zklamal kdyz si najivne myslely ze maji 110 tis najeto a nakonec tam bylo 225tis.Nerikma ze to tak je u vsech aut.Ale hodne jich tak bylo.

Je to tak, auto by se mělo kupovat podle stavu a ne jenom podle kilometrů...

Vloženo

Asi tak, záleží na celkovým stavu a ceně, moc věcí co se na tom můžou podělat není, nehnije to, takže už jen podvozek a agregát. Chtělo by to, aby na to mrknul nějakej slušnější mechanik a zrovna spočítal na kolik by vyšlo vyměnit to co je špatný a potom se rozmyslet jestli to má cenu. Ono si právě hodně lidí myslí že má najeto 200tis.km a přitom to má dvakrát tolik...

Vloženo

Je to tak, auto by se mělo kupovat podle stavu a ne jenom podle kilometrů...

...asi tak ! Mal som možnosť vidieť 10 ročné auto v lepšom stave, ako 1,5 ročné, záleží od majiteľa. Stav celého auta a potom cena, to je dôležité. Zober dobrého odborníka-kamaráta! Ale nech je to kamoš, ktorý Ťa "neodžube"... Prajem šťastný výber.

Vloženo

maji tady vsichni pravdu ze zalezi na stavu ale pokud jsi bohaty tak si to auto kup jinak V ZADNEM PRIPADE. uz jsme se poucil existuje hranice kdy se auto nevyplaci jen do nej strkas a strkas, takoveto auto si muze dovolit opravdu jen bohaty clovek co neci co drive aby uz uz ty penize utrratil :p

Vloženo

Ani náhodou!!!

Vloženo (editace)

Když to pořádně prověříš a bude to OK, tak do toho jdi. Podle stavu tacho máš docela jistotu, že to není přetočený.

A tohle auto zvládne v poho 500.000km.

Záleží jen na technickém stavu, cena okolo 100.000,- je odpovídající.

No a s tím přetáčením...on si skoro každý z nás může stav na tachometru vynásobit koeficientem 1,5-2x a má skutečný stav kilometrů. ;)

Editováno: , autor: Peterer
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Jak tady bylo již řečeno toho tacha bych se nebál. Soused taxikář najezdil 580 000 Km a motor v pohodě. Měnil ho jen pro jistotu. Opravdu záleží na tom, jak se majitel k vozu staví. Jinak auto bych za těch 100 000,- vzal, samozdřejmě podle toho jak vypadá celkově.

Vloženo

zalezi k jakym ucelum bys to auto pouzival.Ale ja osobne si myslim,380 tis je uz moc,a na diesla timtuplem.Kdyby fakt stalo za to dal bych max 100-120 000Kč mozna ani to ne.

Kazdopadne davam prednost necemu drazzsimu a mene ojetemu...nebo starsimu a levnejsimu v peknem stavu

aby jsi se nedivil kolik má najeto ta tvoje ;)

Vloženo

trochu poopravím jeden z přízpěvků, byla zde někde octa, která zdechla v 637tkm, a to jen díky zanedbaným rozvodům. Polovina z těch co tady řvou, že by to nekoupili si ve skutečnosti takovou koupili jen o tom neví. Tož tak. A dali za to rozhodně víc jak za ni dáš asi ty. Jak tady bylo uvedeno, záleží na stavu.

Vloženo
trochu poopravím jeden z přízpěvků, byla zde někde octa, která zdechla v 637tkm, a to jen díky zanedbaným rozvodům. Polovina z těch co tady řvou, že by to nekoupili si ve skutečnosti takovou koupili jen o tom neví. Tož tak. A dali za to rozhodně víc jak za ni dáš asi ty. Jak tady bylo uvedeno, záleží na stavu.

Plně s tebou souhlasím . Od nás kluk z práce koupi Pašika 2001 TDI Myslel si jak udělal dobrý kup. Na tacho cca obvyklých bazarových 120 000 km Auto dovoz z D pěkné, docela zachovalé.

Z ř. j. motoru jsem mu vyčetl 390 000.

Vloženo

Plně s tebou souhlasím . Od nás kluk z práce koupi Pašika 2001 TDI Myslel si jak udělal dobrý kup. Na tacho cca obvyklých bazarových 120 000 km Auto dovoz z D pěkné, docela zachovalé.

víc jak čtvrt mega staženo-plakal hodně ??? :feve:

Vloženo

tak to za tech 55t co mam ja muzu byt stastny :))

Vloženo

jo jo

říkal jsem mu ať to vrátí, ale on už mezitím do toho něco vrazil tak ho zatím provozuje

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...