foromen Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) ježíš, cos mu proved chudákovi???? Srazík pomalu dáváme dohromady s Blackym, dáme vědět dopředu. Editováno: 27. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Nic jsem mu neprovedl, choval jsem se k nemu s laskou ale nejak mu zlobi elektronika a par mechanickych veci... snad to daji dohromady, rozepisu se zitra ježíš, cos mu proved chudákovi???? Srazík pomalu dáváme dohromady s Blackym, dáme vědět dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Tak srazík se plánuje, více Zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tak lidičky, blíží se srazík v Průhonicích, odkaz viz. výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Kluci, neříkejte, že si neuděláte čas a nedorazíte na sraz. Moc FII zatím není. Tak se snažte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jj souhlas, aspon na chvilku. Pocasi ted trochu zlobi, ale nejsme z cukru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Rychlosrazík TADY. Tak foto viz. výše Editováno: 31. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burdda1 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 co někdy sraz bydlím kousek od kladna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 co někdy sraz bydlím kousek od kladna :-) To já taky - akorát ten kousek je skoro 200 kiláků dlouhej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSticky Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Pokud by byl nějaký srázek , tak bych se rád přidal a pochlubil svým rumíkem , hodil pokec ......Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaclavC Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Před měsícem jsem si také pořídil Roomstera, mám z toho krasavce radost. Jinak po Kladně jezdí Roomsterů docela hafo. Dcera obdivuje bavoráky, takže když jedeme spolu, sledujeme, kolik je na ulici bavoráků a kolik Roomsterů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSticky Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 V 16. 5. 2017 na 16:45, VaclavC napsal: Před měsícem jsem si také pořídil Roomstera, mám z toho krasavce radost. Jinak po Kladně jezdí Roomsterů docela hafo. Dcera obdivuje bavoráky, takže když jedeme spolu, sledujeme, kolik je na ulici bavoráků a kolik Roomsterů :-) na co bávo hezký to je , už to není co to bývalo to by si musela koupit starší jsou olítanci kteří vyžadují už moc peněz a nové ? naprosto nedosažitelný .....ať si koupí škodovku dílna skoro na každým rohu a ceny dílů nejsou zabijácký jinak srumíkem naprostá spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.