Přejít na obsah

Ventilátory chladiče a klima


Hustoles77

Doporučené příspěvky

ventilátor som pripojil na batériu a roztočil sa. ale keď zapnem klímu tak sa točí len malý. tie riadiace jednotky ma už pekne serú.

nech sa nehnevajú sráči vo volskwagene, ale čo sa preboha môže dosrať na riadiacej jednotke??? a predsa sa doserú ... (relátka?)

 

teraz mi začala komfortka blbnúť pre zmenu. doteraz som stále otváral auto na diaľku, teraz stláčam kľúč a nič. otvorím ručne vo dverách,

auto sa otvorí, skúsim zamknúť DO, zamkne. boha! odomknem DO a odomkne! už sa mi toto párkrát zopakovalo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tiez som bral automaticky ze je zla ich RJ aj som ju otvoril a po zopnuti rele sa roztocili oba vetraky potom som odskusal rovnaku RJ z inej Octavie a tiez nepomohlo cize chyba je niekde inde este ze som nekupil tu RJ lebo L verzia je po 70eur, neviem ci k ventilatorom este niesu aj ine rele pod volantom ako som pisal ked bude cas premeram kablovanie od RJ ventilatorov a pozrem kam vedu a co este moze sposobovat tento problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Trochu to tady oživím. Ofce 81kw asv

 

V kolika ° má ten termospínač na chladiči spustit chlazení vrtulemi? Kdysi se mi točil ten větší na chlazení motoru pořád a ted se netočí (klimu mam manuální a po zapnutí se oba dva roztočí, přes vag funguje zapnutí, vše vypadá ok). Nevím teď, co je správně. Po dosažení cca 96° se začnou točit oba dva, samostatně jsem ten vlevo již neviděl - je pravdou, že jsem  měnil cidlo teploty vody (nemá vliv), baterku, která mi lehla a trochu udělala bordel - doufám, že nic nevyzkratovala.

 

 

Díky za objasnění 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...