Publikováno Srpen 24, 200718 r takže mam 17kola a vždy když přejíždím po kostkách tak to jakoby cinká od předních kol, vubec nevím čím to může byt, vše sme zkontrolovaly a nic nikde volného není, kamošoj to dělalo na vw jetta a taky nepřišel na to co to děla, poradí někdo?děkuji
Srpen 24, 200718 r takže mam 17kola a vždy když přejíždím po kostkách tak to jakoby cinká od předních kol, vubec nevím čím to může byt, vše sme zkontrolovaly a nic nikde volného není, kamošoj to dělalo na vw jetta a taky nepřišel na to co to děla, poradí někdo?děkuji Neklepou Ti desky?Když to ustane při brždění je to ono.Jedna mi taky klepala a po vyndání jsem zjistil,že je ulomený ten plíšek na desce a nedržela v brzdiči.Stačilo ho heftnout.
Srpen 24, 200718 r Mně zase klepe ten čudlík na odjišťování ruční brzdy, taky nevim co stim, asi se s tím naučím žít
Srpen 24, 200718 r destičky určitě ne, ty mam skoro novy, ty to nemužou dělat, si tedy myslim Mně to začlo dělat tejden po nasazení novejch,asi zmetek.Ten plech drží na takovým nýtku a hlava se skrz něj protáhla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.