Publikováno Srpen 27, 200718 r caute chlapi!Chysta se dalsi rocnik Koprivnice tuning show ,,tak kdo planuje prijezd???
Srpen 27, 200718 r Autor 1.9 je zajímavější akce-Den otevřených dveří v TATŘE a je dobrý program 1.9 mozna ,ale sraz je 8meho ...Jen se ptam kolik vas tam pripadne bude.... http://www.tuningtech.cz/ Upraveno Srpen 27, 200718 r od Jeronymo
Srpen 31, 200718 r Pokud vyjde počasí, přijdu se podívat, po poslední Kopřivnici jsem docela namlsaný, konečně to začíná být zase fajn.
Září 1, 200718 r caute chlapi!Chysta se dalsi rocnik Koprivnice tuning show ,,tak kdo planuje prijezd??? jasne jeduuuuuuu
Září 5, 200717 r Rad bych, ale jsem na firemni akci. Nechtel by nekdo, kdo pojede poskytnout fotky pro CzechTuning.cz? Predem dik. O vikendu jsem byl na morave, tenhle vikend buduna morave taky ale zel se na seaz nedostanu
Září 5, 200717 r Autor Snad to pocasi vyjde,ale Podle toho co vidim v TV.,jak se nam to na horach hezky bělí... tak pevne doufam ,ze ten srazik nebude na snehu ,,,,
Září 5, 200717 r Rad bych, ale jsem na firemni akci. Nechtel by nekdo, kdo pojede poskytnout fotky pro CzechTuning.cz? Predem dik. O vikendu jsem byl na morave, tenhle vikend buduna morave taky ale zel se na seaz nedostanu Pokud tam budu, nafotím a fotky klidně poskytnu.
Září 5, 200717 r Autor Rad bych, ale jsem na firemni akci. Nechtel by nekdo, kdo pojede poskytnout fotky pro CzechTuning.cz? Predem dik. O vikendu jsem byl na morave, tenhle vikend buduna morave taky ale zel se na seaz nedostanu Pokud tam budu, nafotím a fotky klidně poskytnu. taky tak,pokad se pojede fotecky budou
Září 5, 200717 r tak panove tesim se na fotky,doufam ze aspon nekdo pojedete,ja bohuzel letos nejedu,nahla zmena planu takze letos mi to nevyjde
Září 6, 200717 r no však uvidíme, jaké to bude, protože momentálně je venku takové počasí, že bez ploutví a šnorchlu snad ani nemá cena vycházet ven...
Září 9, 200717 r Autor Po dlouhem vahani jsem nakonec taky nikam nevyrazel,,,, ale prej jsem o nic neprisel.Kolega co se jel podivat rikal ,ze to bylo o nicem... Ani se nedivim pri tomhle pocasi.. . Kazdopadne chlapi kdo byl nahodte nejake to foto
Září 9, 200717 r Taky jsem byl, ale bylo to slabší, na jaře to bylo asi o 70 % lepší, ale co se dá dělat, při takovém počasí se to asi dalo čekat...
Září 9, 200717 r Autor Taky jsem byl, ale bylo to slabší, na jaře to bylo asi o 70 % lepší, ale co se dá dělat, při takovém počasí se to asi dalo čekat... TOTTI a mas nejake fotecky??
Září 9, 200717 r takze teda nebude soutezit v budejkach... @fabio, doufam ze ty budes v budejovicich? prijedes taky v patek odpoledne?
Září 10, 200717 r Taky jsem byl, ale bylo to slabší, na jaře to bylo asi o 70 % lepší, ale co se dá dělat, při takovém počasí se to asi dalo čekat... TOTTI a mas nejake fotecky?? Jo, mám, pár jich tady dám, tak se mrkněte.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.