SkOcRS Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Zdravím, při navolených 150km/h na dálnici na tempomatu mi zničeho nic spadne rychlost na např.120 km/h...stává se to při stoupání do kopce...zpomalý to na např.120 km/h a po přejetí kopce na rovinu se mi ta rychlost zpátky dostane na 150km/h...nevíte kde by mohla být chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Strašně bych chtěl vědět, co tam máš za motor. To by si taky mohl napsat. Třeba nemáš dostatečnej výkon motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Jasně,má 1,4 a nestíhá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Přesně tak. Jestli se to potom vrátí na 150 tak prostě do toho kopce na to motor nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 vidim to na nejaku 1,9 SDI :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Pánové, mám trošku jiný problém. Nemám s tempomatem vubec zkušenosti, tak se mi nesmějte!! Problém je ten, když si namačkám nejakou rychlost, tak po zabrždení, nebo zpomaleni mě to stále žene na tu rychlost! nemělo by se to vypnout? na páčce jsou najeké nápisy: on off a res. Co co znamená a prosím o pořádné školení, jak používat tempomat! Děkuji Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Pánové, mám trošku jiný problém. Nemám s tempomatem vubec zkušenosti, tak se mi nesmějte!! Problém je ten, když si namačkám nejakou rychlost, tak po zabrždení, nebo zpomaleni mě to stále žene na tu rychlost! nemělo by se to vypnout? na páčce jsou najeké nápisy: on off a res. Co co znamená a prosím o pořádné školení, jak používat tempomat! Děkuji Tom Nejlépe si přečíst návod od vozidla. Pokud nemáš je na stránkách skoda auto volně ke stažení http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/documentation/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Omlouvám se .... jedná se o motor 1,9TDi 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Omlouvám se .... jedná se o motor 1,9TDi 81kW Tak ten by to mohl tou 150 valit pořád. Tak to tedy netuším kde bude zakopanej pes. A bez tempomatu to v tom kopci normálně těch 150 klidně jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Pánové, mám trošku jiný problém. Nemám s tempomatem vubec zkušenosti, tak se mi nesmějte!! Problém je ten, když si namačkám nejakou rychlost, tak po zabrždení, nebo zpomaleni mě to stále žene na tu rychlost! nemělo by se to vypnout? na páčce jsou najeké nápisy: on off a res. Co co znamená a prosím o pořádné školení, jak používat tempomat! Děkuji Tom to že to nevypíná tempomat, bude pravděpodobně čidlem na brzdovém pedálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 30. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 jj po rovině to 150 v klidu jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ale ide ti to do toho kopca 150 bez problemov bez tempomatu?? Taka bola otazka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 No já nevím, 150 po dálnici valím kopec nekopec... ale jak už tu někdo psal - vyzkoušet, jestli auto udrží rychlost bez pomoci tempomatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tempomat se vypína buď sešlápnutím brzdy (spínač) nebo spojky (spínač) nebo přepínátkem k sobě. Když ti nevypne při sešlápnutí brzdy máš asi spínač včudu. Poznáš to na VAGu.Vypisuje se to tuším jako závada. Alespoň u OCT s ABS jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tempomat se vypína buď sešlápnutím brzdy (spínač) nebo spojky (spínač) nebo přepínátkem k sobě. Když ti nevypne při sešlápnutí brzdy máš asi spínač včudu. Poznáš to na VAGu.Vypisuje se to tuším jako závada. Alespoň u OCT s ABS jo. Heled hlavaček,on má problém že mu to nedrží rychlost do kopce a po rovine to má v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tak včera jsem to zkoušel...samotným tempomatem to asi nebude...jeli jsme včera ve 4 lidech po dálnici - navolím na tempomatu 150km/h,přijde první mírný stoupání a už se dostanu na 120km/h - sešlápnu plyn a hned se mi ta rychlost vrátí na 150km/h celkem rychle(už si ale nepamatuju jestli to bylo na rovině nebo při stoupání) - to se mi stalo ale jen jednou. Při dalším stouápní jsem se znovu dostal na 120km/h ale když jsem sešláp plyn tak už se nic nedělo.Prostě to nejelo a na rovině až zrychlo valo hodně pomalu.Ani jsem pak necejtil při rozjedu že by se zapínalo turbo. Vyvrcholilo to tak že mě v posledním kopci před hranicema předjížděl autobus na dállnici...víc jak 90km/h to nejelo...přijel jsem domu auto asi hodinu stálo nastartuju a zase to jelo ale pořád to není ono-když mám plyn na podlaze tak mi přijde že to kolem 2,6-2,8tis otáček netáhne a pak jako by to zase jede nebo já nevím jak to popsat.... takže bych to tak nějak schrnul a samotnej tempomat s tím asi nebude mít nic společnýho, chyba bude asi někde jinde v moturu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Tak včera jsem to zkoušel...samotným tempomatem to asi nebude...jeli jsme včera ve 4 lidech po dálnici - navolím na tempomatu 150km/h,přijde první mírný stoupání a už se dostanu na 120km/h - sešlápnu plyn a hned se mi ta rychlost vrátí na 150km/h celkem rychle(už si ale nepamatuju jestli to bylo na rovině nebo při stoupání) - to se mi stalo ale jen jednou. Při dalším stouápní jsem se znovu dostal na 120km/h ale když jsem sešláp plyn tak už se nic nedělo.Prostě to nejelo a na rovině až zrychlo valo hodně pomalu.Ani jsem pak necejtil při rozjedu že by se zapínalo turbo. Vyvrcholilo to tak že mě v posledním kopci před hranicema předjížděl autobus na dállnici...víc jak 90km/h to nejelo...přijel jsem domu auto asi hodinu stálo nastartuju a zase to jelo ale pořád to není ono-když mám plyn na podlaze tak mi přijde že to kolem 2,6-2,8tis otáček netáhne a pak jako by to zase jede nebo já nevím jak to popsat....takže bych to tak nějak schrnul a samotnej tempomat s tím asi nebude mít nic společnýho, chyba bude asi někde jinde v moturu tak na vag a diagnostiku turba a váhy vzduchu, jestli dávaj co maj nebo potřebujou vyčistit/výměnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 tak včera při běžné kontrole jsem se podíval na vzduchovej filtr...byl totalne cernej zasranej( v servise mi řekli že mi všechny filtry měnily)...tenhle byl total zasviněnej...dal jsem novej a najendou se ztratilo to hluchý místo při táhnutí...ještě musím zkusit jestli to auto jede na dálnici tak jak má....je možný že i ten vzduchovej filtr může dělat takovou neplechu že to auto nejede tak jak jsem popisoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 tak včera při běžné kontrole jsem se podíval na vzduchovej filtr...byl totalne cernej zasranej( v servise mi řekli že mi všechny filtry měnily)...tenhle byl total zasviněnej...dal jsem novej a najendou se ztratilo to hluchý místo při táhnutí...ještě musím zkusit jestli to auto jede na dálnici tak jak má....je možný že i ten vzduchovej filtr může dělat takovou neplechu že to auto nejede tak jak jsem popisoval? Možný je všechno. To mi připomíná, když mi měnili v servise olej v haldexu... no a protože jsem tam po týdnu musel neplánovaně znovu, tak mi sdělili že jsem v haldexu neměl skoro žádný olej... přitom žádná skvrna pod autem - podle mě nic nevyměnili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 7. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2007 takže jsem to jel konečně projet na dálnici s novým vzduchovým filtrem a zjistil že to není ta prává příčina proč to jede tak jak to jede...jsem se sotva dostal na rovine na 150km/h....ale při nízkých otáčkách v nižší rychlostech tam je ten rozdíl evidentní takže jsem vyměnil váhu vzduchu...a ejhle najednou to auto vystřelilo a jelo tak jak asi má jet...jenže při 180km/h mi to spadlo do nouzáku takže to vypadá asi na výměnu ještě ventilu N75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 takže jsem to jel konečně projet na dálnici s novým vzduchovým filtrem a zjistil že to není ta prává příčina proč to jede tak jak to jede...jsem se sotva dostal na rovine na 150km/h....ale při nízkých otáčkách v nižší rychlostech tam je ten rozdíl evidentnítakže jsem vyměnil váhu vzduchu...a ejhle najednou to auto vystřelilo a jelo tak jak asi má jet...jenže při 180km/h mi to spadlo do nouzáku takže to vypadá asi na výměnu ještě ventilu N75 kouknul bych jak je na tom turbo - estli by ho nechtělo vyčistit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riko Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 no ja bych zase potreboval nekde sehnat spinac spojky, mam octu 1.9 TDI rv/98 takze sem tempomat dodelaval, a nechci abych pri zmacknuti spojky znicil motor nevite kde by se to dalo sehnatt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.