tomina Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Uz delsi dobu mam tyto reproduktory - Rainbow SLX 265 Deluxe, pokud se nepletu tak maji 100W RMS a 150W max RMS. Jsou pripojeny na zesilovac Magnat X-Site 561 - 4 x 70W RMS. Posledni dobou uz moc nevozim, tubu ktera byla zapojena na dva kanaly, premyslel jsem o tom, ze bych zesilovac zapojil do mustku a do tech Rainbow by pak slo cca. 2 x 140W. No a moje otazka zni, jesi poznam rozdil ve zvuku, jesi ano co se zmeni ( o hlasitost mi moc nejde)? Je mi jasny ze reproduktory nesmi chrcet nebo vydavat jiny zkresleny zvuk - potom odchazej, takze zesilovac urcite nezesilim naplno (to ani ted neni), ale nesnizi se jejich zivotnost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krysarr Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Radsi nebudu radit o necem, o cem nevim stopro, jen pochvalim volbu repraku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts