Přejít na obsah

Problem s vykonem - auto chvilkove netahne


SkodaSlov

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem,

mam jednickou fabii, 1.2 htp. Najeto 200 tis km. Cerstve po technicky.

Mam problem s "vynechanim motoru". Priklad: jedu po rovince 50 km/h, nohu drzim na plynu, nezpomaluji ani nezrychluji, proste drzim rychlost. Najednou po chvili z niceho nic zacnu citit, ze auto prestava tahnout, zacina nepatrne zpomalovat a monitor vypada, ze vubec nejede. Pokud zacnu pomalu pridavat plyn, tak to ma ze zacatku tendenci bud nic nedelat, nereaguje to nebo to vydava zvuky jako kdyby se to dusilo, melo to chcipnout. Obcas mam pocit, ze mi cuka/vibruje pedal plynu pri teto situaci. Jinak se to nedeje. Pomuze sundat nohu z plynu a znova zmacknout plyn, auto se nakopne a zacne zrychlovat a pak jede zase nejaky cas normalne. Toto se mi stava u rychlosti 40-120 km/h. Behem jedne jizdy cca 30-60 min klidne i 6x. Vzdy to je ale vterinova zalezitost. Bohuzel pri jizde do kopce nebo na dalnici a pri predjizdeni to neni dobry. Startovani je bez problemu. Jen si vybavuji, ze mi to v zime nechtelo pakrat naskocit, ale na druhy, treti pokus otoceni klickem naskocilo. Nevi nekdo co s tim? Resp nejaky tip? Servis mi to vratil s tim, ze diagnostika nic nehlasi, auto je v poradku a vymenili akorat palivovy filtr. Ujela jsem s tim 20 km a zavada je zase zpet. Predem moc dekuji.

 

EDIT: Po nekolikatem pokuse ukazala diagnostika problem s vackovou hrideli a slaby signal lambdasondy. V servisu vymenena vackova hridel, diagnostika uz nic nehlasi. Nyni cekam, co bude delat auto v praxi. Nestihla jsem poradne vyzkouset, jestli je problem vyresen.

Editováno: , autor: SkodaSlov
Chybny nazev, prubeh problemu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • SkodaSlov změnil název na Problem s vykonem - auto chvilkove netahne

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...