Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Teplzní čidlo chl. kapaliny(zelené).Dá se zjistit měřenim jestli je O.K?Když ho měřim ohmicky má 1 vložka 444 Ohmů a 2vložka 777 Ohmů(studený motor).Neměli by mít stejně?Je to tak,že jedna vložka jde na ukazatel a druhá do říd. jednotky?Nebo má tady ten motor ještě nějaký jiný čidlo teploty?Vůbec to netáhne a tepl. čidlo by to prý mohlo taky být. Octavia 1,6 74KW AKL. Díky za každou radu.

Vloženo
Teplzní čidlo chl. kapaliny(zelené).Dá se zjistit měřenim jestli je O.K?Když ho měřim ohmicky má 1 vložka 444 Ohmů a 2vložka 777 Ohmů(studený motor).Neměli by mít stejně?Je to tak,že jedna vložka jde na ukazatel a druhá do říd. jednotky?Nebo má tady ten motor ještě nějaký jiný čidlo teploty?Vůbec to netáhne a tepl. čidlo by to prý mohlo taky být. Octavia 1,6 74KW AKL. Díky za každou radu.

mozno troska OT, ale ked mi odislo cidlo, tak som s tym jazdil 2 mesiace a okrem toho ze sa nehybala rucicka teploty vody som mic subjektivne na spravani auta nezbadal. auto islo ako predtym. to ze cidlo davalo nespravne hodnoty do rj je druha vec a podla mna to malo vplyv snad na spotrebu.

Vloženo

mozno troska OT, ale ked mi odislo cidlo, tak som s tym jazdil 2 mesiace a okrem toho ze sa nehybala rucicka teploty vody som mic subjektivne na spravani auta nezbadal. auto islo ako predtym. to ze cidlo davalo nespravne hodnoty do rj je druha vec a podla mna to malo vplyv snad na spotrebu.

to čidlo je douokruhové, je možné, že ti nešel jen okruh, co jde k budíkům ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...