tonda vento Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 motor mi po nastartování divně rachotí,vypadá to že to jde od toho šponováku stím tlumičem nebo co to je,dá je to jenoduše nějak opravít nebo co to vůbec obnáší nebo jak opravit a potom dotaz na topení ,málo to nějak foukáa ale ventilátor frčí. act 1.9TDI 66kv rv.97 poradí někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 motor mi po nastartování divně rachotí,vypadá to že to jde od toho šponováku stím tlumičem nebo co to je,dá je to jenoduše nějak opravít nebo co to vůbec obnáší nebo jak opravit a potom dotaz na topení ,málo to nějak foukáa ale ventilátor frčí.act 1.9TDI 66kv rv.97 poradí někdo? A rachot ustane??Muzou to delat nadzdvihatka[hydrostely] nebo jak rikas dela to obcas i ten tlumic co je na remen altiku,serva,klimy. Co filtr pod steracy menil se nekdy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zahrada Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) motor mi po nastartování divně rachotí,vypadá to že to jde od toho šponováku stím tlumičem nebo co to je,dá je to jenoduše nějak opravít nebo co to vůbec obnáší nebo jak opravit a potom dotaz na topení ,málo to nějak foukáa ale ventilátor frčí.act 1.9TDI 66kv rv.97 poradí někdo? A rachot ustane??Muzou to delat nadzdvihatka[hydrostely] nebo jak rikas dela to obcas i ten tlumic co je na remen altiku,serva,klimy. Co filtr pod steracy menil se nekdy??? na ten filtr kouknu ale co stím tlumičem nevim,při zvíšených otáčkách je klid Edited September 6, 2007 by zahrada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 motor mi po nastartování divně rachotí,vypadá to že to jde od toho šponováku stím tlumičem nebo co to je,dá je to jenoduše nějak opravít nebo co to vůbec obnáší nebo jak opravit a potom dotaz na topení ,málo to nějak foukáa ale ventilátor frčí.act 1.9TDI 66kv rv.97 poradí někdo? A rachot ustane??Muzou to delat nadzdvihatka[hydrostely] nebo jak rikas dela to obcas i ten tlumic co je na remen altiku,serva,klimy. Co filtr pod steracy menil se nekdy??? na ten filtr kouknu ale co stím tlumičem nevim,při zvíšených otáčkách je klid Prijed nekdy do Havirova na motokarovou halu mame tam obcas TDI srazy tak tam vsechno resime.Se na to koukne vic lidi.Vic hlav vic viii.Ja jsem z Ceskeho Tesina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zahrada Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 motor mi po nastartování divně rachotí,vypadá to že to jde od toho šponováku stím tlumičem nebo co to je,dá je to jenoduše nějak opravít nebo co to vůbec obnáší nebo jak opravit a potom dotaz na topení ,málo to nějak foukáa ale ventilátor frčí.act 1.9TDI 66kv rv.97 poradí někdo? A rachot ustane??Muzou to delat nadzdvihatka[hydrostely] nebo jak rikas dela to obcas i ten tlumic co je na remen altiku,serva,klimy. Co filtr pod steracy menil se nekdy??? na ten filtr kouknu ale co stím tlumičem nevim,při zvíšených otáčkách je klid Prijed nekdy do Havirova na motokarovou halu mame tam obcas TDI srazy tak tam vsechno resime.Se na to koukne vic lidi.Vic hlav vic viii.Ja jsem z Ceskeho Tesina dík a kdy tam bude nějaký sraz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 To netusim napis mi tel. a ja ti posli SMS jak se neco bude domlouvat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts