Cjoctavian Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat. Na operačním stole spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije. Bůh jí odpoví, že bude žít ještě dalších 40 let. Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v nemocnici, nechá si liposukcí odstranit přebytečný tuk, vycpat silikonem prsa a rty, narovnat nos, zmenšit zadek, odstranit vrásky a další plastické úpravy, aby omládla. Rozhodla se, že těch dalších 40 let života, prožije jako"fešanda". Když po poslední operaci vychází z nemocnice, srazí ji na přechodu sanitka a je po ní. Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí "Ty lumpe ! Copak jsi mi neslíbil, že budu žít ještě dalších 40 let?!?" A Bůh odpoví: " Ty krávo, ale to ti teda přísahám, že jsem tě fakt nepoznal!!!" ---------------------------------------------------------- - Všimol som si, že tvoj otec má opuchnuté líce. To od zubov? - Nie, od modlitby. - Ale netáraj... - Netáram. Včera sme sa spolu celá rodina modlili Otčenáš a keď sme prišli po "zbav nás zlého", otec sa pozrel na mamu a ona si to všimla. ----------------------------------------------------------- Studenti medicíny jsou na první pitvě. Profesor odhalí mrtvé tělo a promluví přísně ke studentům: "Správný lékař musí mít bystré oko a silný žaludek! Nikdo u mě neprojde zkouškou, pokud po mně nezopakuje tohle." A profesor vstrčí mrtvole ukazováček do řitního otvoru a následně si olízne prst. Několik studentů omdlí, jiní běží zvracet, jen jeden mladý frajer přistoupí k mrtvole, vstrčí jí prst do zadku a poté do své pusy. "Tak to byste propadl, mladíku," řekne na to chladně profesor. "Možná máte silný žaludek, ale chybí vám bystré oko. Já jsem mrtvému vstrčil do řiti ukazovák, ale olízl jsem prostředníček." ---------------------------------------------------------------- Dva milovníci zvířat venčí své miláčky a protože je vedro, rozhodnou se zajít do hospody uhasit žízeň. Před hospodou je však pobouří nápis: Se zvířaty vstup zakázán. "Neboj, povídá jeden, to zvládnem. Dělej to samé, co já." Vejdou do hospody i se zvířaty a číšník je hned začne vyhazovat: "Neumíte číst? Sem zvířata nesmějí!" "Víte, řekne první příchozí, já jsem slepej a tohle je můj slepecký pes." "No dobře," zabručí číšník a oboří se na druhého: "A co vy?" "No víte," koktá druhý v rozpacích, "já jsem taky slepej a tohle je můj slepecký pes." "Nedělejte si ze mě srandu, vždyť vy máte kočku!" "Ježíšmarjá, oni mi dali kočku?!" -------------------------------------------------- Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl jsi ty pilulky co sem měl na lince? Bylo na nich napsáno LSD." "Ser na pilulky vole, viděl si toho draka v kuchyni ?!?!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jsem se uz dlouho tak nezasmal u snidane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 :D huuusti , vic jak polovinu neznam pitevna je bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Pitevnu znám, dokonce v několika obměnách, ale ten LSD drak u dědy v kuchyni PÍŠE!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Bystré oko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Přijde chlap na tržnici k Vietnamci a povídá: "Ty tu furt stojíš, nemáš křečové žíly?" Vietnamec: "Ne, ale sítra dofezu." ----------------------------------------- Ženská si objedná do bytu montovanou skříň. Přijedou, namontujou, žena zaplatí, odjedou. Najednou projede pod okny tramvaj a skříň spadne. Co teď? Manžel není doma, tak skočí pro souseda, ať jí pomůže. Soused zvedne skříň a připevní ji vrutama ke zdi. Projede tramvaj a skřín zase spadne. Soused říká: "Víte co, já to přimontuju, vlezu do skříně a kouknu, kterej vrut povoluje první, a tam pak dám větší." Žena souhlasí a že půjde zatím postavit na kávu. V tom se vrátí manžel, vidí na stole prostřeno pro kávu a novou skříň. Otevře ji, tam soused. "Co tu děláte, sousede?" zařve. Soused se zamyslí a pak povídá: "Víte co, dejte mi rovnou přes hubu, protože když vám řeknu, že tu čekám na tramvaj, tak mi stejně neuvěříte." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Víte, co je největší trapas pro chlapa? Když se rozeběhne s postaveným penisem proti zdi a zlomí si nos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 To takhle jednou za totáče zavítal nejmenovaný vedoucí pracovník mimo otevírací dobu do závodní kantýny a co nevidí - na stole v rohu je namalovaná jakási stupnice z různě od sebe vzdálenejch čárek a u každý čárky mužský jméno. Nelenuje, odchytí kantýnskou a podrobí ji nevybíravýmu výslechu, co to je za bordel. Kantýnská se kroutí, až z ní nakonec vyleze, že to si chlapi z provozu ze srandy poměřovali ocasy a aby se nikdo nemohl hádat, tak že si to namalovali na stůl. Vedoucí nemeškal, spustil kalhoty, plácnul na stůl chcípákem, udělal čárku a haleká: "Tak kdo ho má nejdelšího?" Kantýnská jen tak špitne: "Ale soudruhu náměstku, oni si to chlapi poměřovali z tý druhý strany...!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jak udělat ženu šťastnou:Jednoduché povinnostiUsteleš postel +1Usteleš postel, ale zapomeneš ozdobné polštářky 0Pouze jednoduše přehodíš deku přes shrnuté prostěradlo -1Jdeš jí koupit extra tenké vložky s křidélky +5To samé v sněhové bouřce +8Vrátíš se s pivem -5Vrátíš se s pivem, ale bez vložek -25V noci jdeš prověřit podezřelý zvuk, který slyšela 0Bez toho, aby jsi něco našel 0Něco najdeš +5Zabiješ to golfovou holí +10Byla to její kočka -40Sociální povinnostiBěhem celé oslavy zůstaneš po jejím boku 0Chvíli s ní zůstaneš a potom jdeš za kolegou -1Kolega se jmenuje Lenka -4Lenka je tanečnice -6... se silikonovými implantáty -18Na její narozeniny ji vezmeš na večeři 0Není to žádné rychlé občerstvení +1Je to rychlé občerstvení -2Je to sport's bar -3To samé s přímým přenosem -10... a ty sis pomaloval tvář barvami tvého oblíbeného mužstva -50Jdeš ven s kámošem -5Tvůj kámoš je šťastně ženatý -4Je svobodný -7Má sportovní auto -10... italské -25Jdeš s ní do kina 0Na film, který má ráda +1Na film, který ty nenávidíš +5Na film, který máš rád ty -2Na film, v kterém Cyborgové žerou lidi -9Předtím ji klameš a povíš, že to je romantické drama -15Tvůj vzhledNa břiše ti narůstá viditelný "sval" -10To samé, ale trénuješ, aby ses ho zbavil +8To samé a přecházíš na nošení kšand -25.. a nosíš havajské košile -35Ty říkáš "TO NEVADI", protože ona má břicho také -800Vyděračské otázky: Ona: Nejsem příliš tlustá?Váháš s odpovědí -10Zeptáš se: "Kde?" -35Každá jiná odpověď -20KomunikacePosloucháš, co povídá 0... a snažíš se vypadat koncentrovaně -10... alespoň 30 minut +5Více než 30 minut během sportovního přenosu v televizi +12To samé, bez toho, aby ses i třeba jen jednou podíval na obrazovku +100To samé, ale všimne si, že jsi usnul -200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 taky jsem se nechal napálit dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 tak toto ma pobavilo: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/proc-dat-prednost-i30-pred-octavii-takhle-to-pry-vidi-hyundai/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Webasto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Husty ale popravde i ja si tak posledně přitapěl jak jsem krapanek přepral sicny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Žena: "Dneska ráno v metru tři chlapi vstali, aby mi uvolnili místo." Muž: "A vešla ses?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 <krutor> pamatuješ na tu holku jak se nám tak líbila?<krutor> potkal jsem jí na té akci<krutor> pobavil<krutor> opil<krutor> vzal u Karla v garáži zezadu na stojáka do zadku<krutor> neměla nic proti<krutor> na konci se otočila<krutor> a řekla:<krutor> teď já tebe<krutor> a vytáhla ptáka!<krutor> když mě probrala, tak mi řekla že se jmenuje david<krutor> a že se omlouvá<krutor> co si o tom myslíš? <krutor> nikdy nikomu nic neříkej<krutor> děsí mě tvé mlčení<krutor> asi by bylo lepší kdybys mi odepsal aspoň něco<Šmoula> :-D :-D :-D Právě mě vytáhla máti z vany s vyděšeným výrazem a slovy "Opravdu si myslím že tě tvůj kamarád potřebuje!" :-D<krutor> do prdele!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Víte, proč je sex pudová záležitost?Protože buď to pude, nebo nepude:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 tak toto ma pobavilo: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/proc-dat-prednost-i30-pred-octavii-takhle-to-pry-vidi-hyundai/ Mu he he héééé - válím se smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 "Mami, zejtra máme zkoušku ze zeměpisu. " Můžeš mě vyzkoušet?" "To víš že jo. "Jaký je hlavní město Německa?" "Berlín." "A jaký je hlavní město Francie?" "Berlín." "A jaký je hlavní město Velký Británie?" "Berlín." "Moc hezky ses to naučil, Adolfku." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Ak neviete, čo so starými floppy mechanikami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Jedna momentka z Alberta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 famozna kompilacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Cestina_je_proste_dokonala_.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 To je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 <a> Ahoj. Nevíte někdo prosím adresu webu, kde se inzerují služby výměnou za služby? Bylo to něco ve stylu: "Umyju okna za doučování z němčiny." Četl jsem o tom nedávno článek a nemohu to najít. Potřeboval bych to zmínit v seminárce.<b> Pošlu ti odkaz, když mi vyleštíš boty. <grufi> admine? už fungují ti mute boti ? <Admin> jo jo jsou tu hned 3 a každý ma určité slova. První jen mutuje za mene sprosta slova třeba sere,kripl atd. druhý ti da ban na 5 minut treba za kokok a treti ti da ban na hodinu za vice sprostých slov ve větě hrubé že.-!- Admin was kicked from #channel by bot1 [Watch your language!]-!- mode/#channel [+b Admin] by bot2-!- mode/#channel [+b Admin] by bot3 <a> dneska se tu stavoval pan doktor, aby podepsal nějaká lejstra <b> myslíš ty, cos mu dával na podpis už před dvěma týdny?<a> ano, ano<b> tak paráda, aspoň to máš z krku<a> právěže vůbec<b> jakto?<a> no chystal se to podepsat, tak vytáhl z náprsní kapsy propisku <a> ale otráveně se na ni podíval, protože to byl teploměr<a> a jentak prohlásil: "No to je bomba, další propiska v prdeli." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.