Ondra16V Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Galvi se asi nudí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Starej žralok učí mladýho, jak se správně žerou lidi. Vykládá mu: " Hele, to musíš takhle postupně - nejdřív ho obeplaveš dokola aspoň třikrát, uděláš občas vlnu a ukážeš hřbetní ploutev. Pak ho tak dvakrát až třikrát těsně podplaveš, aby to s ním zahoupalo. Zase ho několikrát obepluješ dokola, to už můžeš nechat ploutev celou dobu nahoře. Klidně ho můžeš i přeskočit. No a pak ho už můžeš sežrat..." "Hele a proč tolik blbin kolem jednoho dvounožce? Proč ho nemůžeš sežrat hned na fleku?" "No protože dopředu vysraný lidi jsou chutnější...!!!" 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Jaký je rozdíl mezi mrazem a traktorem?Když vám po zádech přejede mráz, dá se to vydržet. Je to černé a voní to jako karamel. Co je to? Spálený diabetik. Rande s bezdomovkyní má výhodu v tom, že ji nemusíte doprovázet domů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) Nejaký ten supersonic elektronik z inej dimenzie a píču píču snad pozná každý Editováno: 14. leden 2015, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Jak dělá medvěd?Brum, brum. Jak dělá auto? Vrum, vrum. Jak dělá muslim? Bum 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami. První povídá: "Pracuji pro divizi v Německu, z vánočních odměn si koupím auto a za zbytek pojedeme s rodinou na dovolenou."Druhý povídá: "Pracuji pro divizi ve Švýcarsku, za vánoční odměny si nechám vybudovat bazén a za zbytek pojedeme na cestu kolem světa."Třetí povídá: "Pracuji pro divizi v Česku a za vánoční odměny si koupím svetr."Ostatní se překvapeně ptají: "A co zbytek?" Třetí odpoví: "Zbytek mi doplatí rodiče". Starší manželský pár leží v posteli. Žena se podívá na manžela a povídá: "Můžeš mi říct, na co jsi před těmi pětadvaceti lety myslel, když jsi vedle mne takhle ležel."Manžel:"Na to, že ti vyšukám mozek z hlavy a vysaju kozy do placata."Manželka se culí a ptá se:"No a na co myslíš teď miláčku?"Muž odvětí:"Že se mi to docela povedlo..." Poklízí žena v kuchyni a volá: „Táto! Musíš jít opravit záchod!“ Táta odpoví: „Dyť je v pořádku.“„Není, běž a podívej se na to!“Tak táta teda jde a zase volá: „Mámo, tady nic rozbitého není.“Máma zase. „Musíš strčit hlavu do mísy!“Táta strčí hlavu do mísy, rozhlíží se a volá: „Tady taky nic rozbitého není.“A máma: „No tak tu hlavu vytáhni.“Táta vytahuje hlavu a naráz zaječí:„Kurva, zasekly se mi fousy v prasklým prkýnku!“Máma se otočí a spokojeně zavolá:„Bolí, co?“ 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Vrací se gynekolog po dlouhé šichtě z práce domů a rozhlíží se kolem sebe: "konečně lidské tváře." Víte kdy dostane slepec klaustrofóbii? Když mu strčíte jeho hůl do kýble. Přijde princ se zlatým střevíčkem do krematoria a ptá se: "Není tu náhodou někde Popelka?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Galvi, ty fousy zaseknutý do prkýnka, to sem teda ještě nežral !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Víte jak cikánovi zastavit krvácení? Ne? To je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 kdysi jsem si dal takhle taky, akorát ze jsem nastupoval na led abych jen nepindal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Izer nemá chybu http://www.cum.sk/v/veK4/zdenek-izer-silvester-2014 Editováno: 15. leden 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Twl, to je řízek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Hra se Zemanem http://pussywalk.com/cs 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Jak budu na noťasu tak kouknu bo teď na mobilu mi to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 https://www.email.cz/download/i/XU5ueHEHzpZqjPaOS2qNnth7wLpCLvm6bDdwfzPufw3lEIjunaGYP1UoX_LhNOv-XEB3CtE/alkoholtester.mp4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Takovy policajti by mohli byt i unas hned by bylo veseleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Masakrrrrrrrr: http://video.idnes.cz/?c=A141012_160358_filmvideo_spm&idvideo=V141011_172540_filmvideo_mad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Na kamióny tady nemám zvedák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 (editace) Lezou 3 slimáci za sebou a najednou ten poslední vybouchne.První se ptá : "Co se mu stalo???"A ten druhej říká: "Nevím, asi to byl Muslimák..." A jeden videoftípek - matrace s paměťovým efektem (otevře se kliknutím na obrázek): Editováno: 25. leden 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 A ještě jeden "za 1000 bodů", protože se mi nedaří vložit další text do předchozího příspěvku tak, aby mi nekolidoval s tím gif-em, tentokrát na téma "absolutní vliv masových médií na děti: Tatínek se ptá svého osmiletého synka: "Co bys letos chtěl k narozeninám?""Menstruační tampóny.""Víš ty vůbec, co to je?""Nevím, ale v televizi jsem slyšel, že se s tím dá dobře hrát tenis, plavat, jezdit na kole i skákat padákem..." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Traktůrky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 vydarená reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.