_GK_ Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Mám už pětiletou Fabii a světla jsou už dost vybledlá oproti novým chtěl bych se zeptat (zatím jsem je nezkoumal) jestli se dají otevřít a nějak vyčistit/oživit nebo zda jsou jako je t v dnešní době zvykem na jedno použití ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Hladaj hladaj su tu navody ako svetla rozobrať a aj linky na firmu ktora renovuje paraboly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Menil som plasty, svetla sa daju rozobrat pomocou teplovzdusneho fenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ale pre boha bolo to tu sto krat omielane...nech pohlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ale pre boha bolo to tu sto krat omielane...nech pohlada http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=paraboly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Máte niekto skúsenosti z dovozovými svetlami na fabiu? Myslím že ich vyrábajú v Poľsku.Keď som porovnal ceny repasu starých parabol s kúpou nových svetiel z dovozu,tak to vychádza jednoznačne v prospech dovozových svetiel.Jedno svetlo stojí cca 1600Sk a za opravu paraboly človek zaplatí možno aj viac.Nevedel som sa z toho cenníka vysomáriť,ale lacné to nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak první světlo rozebráno (bohužel pomocí síly) bez větších následků a porovnání s druhým to vypadá podstatně lépe sice je poškrábané ale rozhodně ztratilo takový ten žlutavý nádech. Až bude namontováno tak nahodím foto a večer otestuji. Jinak předpokládám že nové samostatné sklo světlometu sehnat nepůjde ? Pokud se chystáte také někdo rozebrat světlo tak vřele doporučuji mít nějaké těsnidlo možná stačí silikon já měl zbytek Terostatu (používá se na klimatizace), prostě něco co úplně neztvrdne a bude se to chovat jako hodně vláčná guma (takovej sajrajt tam přesně je). P.S. Ted se jen modlím aby to těsnilo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak jsem kupodivu našel i ty skla(plasty) světel ted jen "dá se tomu věřit ???" http://www.superautodily.cz/index.php?stra...p;kategorie=332 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 to sem jeste nevidel, ale neni tam sklo ale plast... neviem ci sa tomu da verit. ten plast musi byt veeelmi odolny a dost presny. zeby ho niekto vyrabal za 400? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 ten plast musi byt veeelmi odolny a dost presny. zeby ho niekto vyrabal za 400? Ak niekto kúpi vyradenú formu zo škodovky môže to lisovať za pár korún.Otázne je aký plast použije.Toho by som sa bál viac,ako nepresnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 ten plast som kupil obidve strany a veeelka spokojnost. sedi ako rit na serbel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Čím si to utěsnoval ? Mě to těsní dobře, ale nevěděl jsem jestli to z toho dloubete celý ven a pak tam dáváte něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 silikonovym lepidlom na aquaria. zatial pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.