jakub benes Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) pokud sezenu audience a jeste mi tu nekdo rekne zda teda neni potreba nic predelavat a vse mi bude fungovat jako doposud, klidne ti ho necham vcem je teda lepsi andience od streamu?? Editováno: 16. Duben 2012, autor: jakub benes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 no staci nakodovat radio, na to ti staci vag a audience je jako lepsi model, menic na 6cd a lepsi zvuk (subjektivne) u audience mp3 jsou dva tunery, takze zapojis dve anteny a tim se zlepsi prijem radia a prelazovani probiha na pozadi, takze ti radio ani nevypadava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 S nakódováním klidně pomůžu a rovnou si vezmu toho Streama s MP3. U mého Streama je možnost nastavení výšek, středů a basů, pak loud atd... mám ten mezičas, kdy měl nápisy po stranách (původní měl nápis STREAM uprostřed), ale ještě ne MP3. Mělo by to být tak, že starší Audience bez podpory MP3, jen s měničem na 6 CD v sobě, se jen zapojí místo Streamu a nakóduje. U novější s podporou MP3 se musí vyřešit druhá anténa asi jako Ozi - dát interní a máš příjem super i s dopravním hlášením na druhém kanálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spooker Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Ahoj, mam audience, maxidot, nemám multifunkční volant a chtěl bych rozchodit připojení telefonu htc Evo 3d přes bluetooth. Zajímalo by mě, jde to přes rádio Audience? Vyrábí se k tomu bluetooth modul s kterým by to fungovalo, popřípadě dá se tu sehnat? a na kolik by to asi přišlo? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 podivej se do tematu ke GSM2 a tam urcite najdes nejake odpovedi, musi se dodat jednotka na HF a jinak by ti to melo chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Ahoj, vedia všetky verzie Audience ovládať SOUD SYSTÉM? /jednotunerová, dvojtunerová, MR do 2007...../ Ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Ano podporuje starý soundsystém. Jinak Audience vždy uměla mp3(jak jedno tak dvoutunerová). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Kubálek Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Ano podporuje starý soundsystém. Jinak Audience vždy uměla mp3(jak jedno tak dvoutunerová). Rozhoduji se mezi Stream MP3 a Audience a potřeboval bych potvrdit jestli určitě Audience umí MP3 i přesto, že to nemá na panelu napsané. Děkuju moc za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 ne kazda audience umi mp3 - ja mel v aute verzi z roku 2006 a ta umela jen klasicke cd, musel jsem pak menit za novejsi aby umela mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 dle mého se pleteš, stream byl s mp3 a bez mp3... audience dle mého umí každá.. ale můžu se mýlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 sem si jisty, kdyz jsem auto koupil tak mela audience bez mp3 a neumela je, hodila cd s jednou stopou jako to delaji trab radia bez podpory mp3 a bylo to jen chrceni pak jsem koupil s napisem MP3 a ta je umela - akorat mela jiny odstin plastu tak jsem si pak prendal celni panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 aha... tak asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Uff, tak instalace Audience do auta, kde byl Stream úspěšně hotova. A tím nemyslím jen přehodit rádio. Takže rádio koupeno, umístěno - samozřejmě v autě jen jedna anténa, takže nejdřív zapojena jen jedna na hnědý konektor po upilování výstupku na konektoru (bílý a hnědý mají stejný příjem, ale hnědý sbírá informace RDS), příjem se mí zdál jen o trochu horší než u Streamu, dalo by se to tak nechat, ale to bych nad tím pak pořád přemýšlel, že nemám jednu anténu a měl bych mít a bylo by to lepší... :-) Po zapojení rádia samozřejmě nakódování - bylo v autě se SoundSystemem, takže hrálo potichu u mě bez SS, jelikož počítalo se zesilovačem. To jsem mu rychle rozmluvil, takže už hrálo tak jak má. No a pak ty antény - zajel jsem naivně do Škody s tím, že bych rád koupil toto, chtěl jsem to alespoň na cestu domů zkusit, co když je to nějaký zázrak za 150 korun. Tam jsem zabil asi půl hodiny vysvětlováním, proč je to potřeba a hlavně rozmlouváním názoru, že je přeci blbost, aby rádio mělo dvě antény. Po úspěšném přesvědčení, že Audience a snad všechny nová rádia mají dvě antény jsme přistoupili k hledání, po kterém mi bylo oznámeno, že to v životě neviděl a zkusí to objednat. No nic, tak jsem se na to vykašlal, stejně by to bylo jen dočasné řešení za pár korun. Po poradě s Ozim (děkuji) jsem zakoupil tedy tohle a tuhle anténu. No, asi by bylo jednodušší, jak jsem později zjistil kvůli napájení, koupit klasickou anténu na střechu se zesilovačem a šoupnout ji do přístrojovky, brala by si napětí pro zesilovač přímo z anténního kabelu, ale přišla mi zbytečně drahá a hlavně - kupovat asi 3 m dlouhý kabel s Fakra - RAKU se mi nechtělo a odpovídající redukci jsem nikde nenašel. Navíc by se musela nějak upevnit do přístrojovky, ta mnou koupená se jednoduše nalepí. Také byla samozřejmě možnost koupit toto, ale jelikož to zařízení stojí stejně, jako rádio, tak jsem to hned zavrhl. No a teď nastal problém s napájením zesilovače mnou zakoupené antény, protože když jsem ji jen zapojil, tak samozřejmě zesilovač nefungoval, protože má externí napájení a rádio pořád přecházelo mezi hlavní anténou (dobrý příjem) a druhou (skoro žádný příjem), takže příjem byl horší, než jen s jednou zapojenou. U nových aut je problém, že PIN 5, jako u starších aut, pro napájení antény už není. Přemýšlel jsem tedy, kde vzít 12 V, které by auto dávalo jen, když potřebuje rádio, stálých 12 V je všude dost. Nakonec jsem zapojil 12 V přímo do konektoru autoantény (originální je napájená přes koaxiální kabel, tahle to neumí) a zem klasicky. Přišlo mi to jako nejlepší řešení, jelikož si anténa bere napětí jen, když ho potřebuje, prostě jako u antény z výroby. Náročným poslechovým testem jsem zjistil, že příjem jen na novou anténu je téměř stejný, jako na druhou na střeše, toho jsem chtěl docílit. Vnitřní jsem nalepil přímo nad rádio, je tam místo snad přímo na ní. Možná jsem to napsal jak pro blbce, možná jsem toho napsal zbytečně moc, ale já sám jsem tyhle informace nikde nenašel, tak jsem musel zkoušet, tak budu rád, pokud to někomu pomůže k lepšímu příjmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Budu brzo řešit podobnej problém, ale půjde o navigaci. Jen ještě nevím jestli Amundsen+ nebo Columbus. Neví někdo jestli se dá Amundsen+ poslouchat nebo zvuk nic moc? Co jsem tu tak pročetl, tak redukce nic neřeší, ta duální sranda http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely to sice vyřeší, ale stojí to dva litry a prej to občas šumí. O anténě v palubce jsem přemýšlel, ale cpát tam anténu na GPS a druhou na FM mi připadá bejt trochu moc. Nejlepší řešení je asi koupit origo anténu a kabely a natáhnout to. Jediná nevýhoda je, že je na první pohled vidět, že má člověk v autě navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 GPS anténu bych tam klidně hodil taky. To by nemělo ničemu vadit. Pořiď Columbus (a doplň ho do pojistky proti krádeži) a pak ještě Sound System, ten s Amundsenem myslím nejde a půjde to poslouchat dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Kdo by měl zájem levně vyměnit svů starý stroj: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autoradio-audience-pro-vozy-octavia-ii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Mám takovou otázku, v autě mám neoriginální rádio, je to nějakej starší Panasonic ( něco jako tohle: http://elektro.bazos.cz/inzerat/20868636/PANASONIC-CQ-C1123NE.php ) ale nějak ve mě pořád hlodá myšlenka dát tam originál, stojí za to to předělávat? Jak je na tom konkrétně Audience ve srovnání s běžnýmy "levnýmy neorigo rádii" v kvalitě příjmu, a přehrávání mp3? http://obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-05-autoradio-skoda-s-mp3-audience-id:7427.eshop 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Poslední dobou mi audience hraje nějak potichu - alespoň mám ten dojem. Dřív jsem teda rádio skoro neposlouchal (hrál jsem MP3) ale v poslední době ho poslouchám hodně a zdá se mi, že je tak o 6 dílků hlasitosti tiší než bývalo - např. mluvené slovo na ČRo1, Impulz slyším na hranici srozumitelnosti na 10 a pohodlně tak 12-13. Když pustím na 13 MP3 tak je to už nepříjemně hlasité... dřív jsem jezdíval na 6. Je to OK nebo mi odešel zesilovač? Jakou hlasitost máte vy? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 hlasitost se odviji vzdy od rychlosti u radia pak navic od signalu a u MP3 od bitrate, nebo hlasitosti MP3ky samotne. Takze ty hlasitosti jsou ruzne. Ja poslouchal vzdy mezi 5 a 10 a presne to zaviselo na tom jakou jsem poslouchal mptrojku, nebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Hlasitost u rádií je "nově" (už je to nějaký měsíc) snížena - tedy spíše vynulována na 0 dBr. Předtím bylo asi +4 a někdy dokonce +8 dBr. Je to kvůli kvalitě zvuku a kvůli tomu, že naše zesílené vysílání rušilo zahraniční stanice, které nebyly zesílené. Každopádně mě to taky pěkně štve, když mám rádio na hlasitost 12 a pak přepnu na CD tak to není nic hezkého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 @samurai: díky za info! To sem fakt netušil a všechno to vysvětluje. Ani nevím jestli je horší to, že CD proti rádiu hrozně řve a nebo to, že se po vypnutí klíčku resetne hlasitost na 10 a rídio není pořádně slyšet - teda musím pokaždé, když sednu do auta přidat 2-3 stupně. Teď je otázka co s tím? Není na to třeba nějaký SW update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Ta hlasitost po nastartování se dá nastavit, je to dané tak, že je tam nastavena třeba hlasitost 10. Pokud si nastavíš na rádiu hlasitost 8 a příště nastartuješ, tak ti skočí zase hlasitost 8. Ale pokud dáš třeba hlasitost 15, tak při dalším startu ti to zapne na hlasitost 10, je to asi kvůli potencionálnímu šoku. Nastaví se to když zmáčkneš "notičku" a tam na třetí obrazovce je položka ON VOL a to je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 (editace) Aaaaha, pořád něco nového - je to přesně jak píšeš, nechává to nastavenou hlasitost do 10 ale jakmile nastavíš přes 10 tak to vrámci prevence infarktu stáhne na 10 :-D Zkusim zalovit v menu a nastavit 'ON VOL' Díky samurai! Btw. netušíš jestli se nedají nějak srovnat ty úrovně CD a rádia? Editováno: 5. Únor 2013, autor: camel1cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.