Dano1001 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahojte idem si dorábať výhrev do auta mám Fabiu predfacelift, nevie niekto či tam bude pasovať kabeláž z faceliftovej ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) Jak tak tu čtu, tak vy připojujete přívod spínaných 12V od relé X-kontaktu, strana v Dílenské Příručce 386. Já bych připojil přípod přímo k červenému drátu co už v pojistkovce je, tj. společný přívod pro pojistky (SB) 12, 13, 14, 15, 16 - v DP strana 402. To by nemělo vadit, né? Jde to vlastně přímo přes spínačku /spínáno jejím kontaktem/. Možná ještě lepší /přesnější. Je to tak? Editováno: 24. Březen 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Vyhřívači, poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospa3 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tak mám taky problém s výhřevem u řidiče.Relé cvakne a nic.Jen se mi zdá že na nejvišší 5 to chvíli hřeje.Asi blbost co??No rozdělávat sedačku se mi nechce.Začíná jaro tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reino Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Máme stejný problém, takže budem rádi za každou radu, i když u nás to bude asi jasný relátka sme prohodili a nic, takže ovladač nebo dečka ja mam rovnaky problem a snazim sa ho riesit, kabliky do sedacky su OK, premeraval som to skusackou a raz mi to dokonca na chvilu aj zahriala ta sedacka, tak este musim skusit vybrat "gombik" na zapnutie ohrievaca, ci tam nie je nieco zlomene, tak mozno to bude aj pre ostatnych tip, kde hladat riesenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bavo Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 (editace) Tak jsem zvědav,kdo mi to vysvětlí.. Dělal jsem teď kontrolu výhřevu sedačky podle dílenský příručky,našel jsem tři problémy: 1. 5-ti polohový spínač výhřevu řidičovy sed. vykazuje při měření tyhle hodnoty-v poloze 0 6V ,poloha1-5 pak 12,4V (takže topí jakoby furt-na nulu málo,na zbytek naplno). Je to možný? 2. Dečka sedáku má hodnotu odporu 0 Ohm,tzn. je přerušená 3. Nenašel jsem na kabelu co vede k řídící jednotce připojení konektoru výhřevu opěradla,proto vkládám foto s prosbou o vysvětlení..má bejt na drátu č.1,ale tam nic není,je obsazená 4-8,ale 1-3 není žádnej kabel,je možný,abych neměl výhřev opěradla,nebo jen příručka(číslo kabelu) neodpovídá skutečnosti? Kterej to je? Fotka č.2: Ta žlutá zásuvka je airbag,žejo? A ještě se zeptám: jak poznám vadu v řídící jednotce? Jinak všechna měření OK. Předem díky! Editováno: 1. Květen 2010, autor: Bavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhlikus Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Zdravím, přestala mi vyhřívat sedačka řidiče, u spulojezdce je funkční, řidicí jednotka je v pořádku(zkoušel jsem je prohodit). Vyhřivací dečky jsou také v pořádku. Poradí někdo kde je ještě chyba? Fabka r.v.02, 2.0i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Já jsem si také vyhřívání dodělával sehnal jsem si sedačky z Frs z vyhřívané z roku 03 když nepočítám sedačky tak mě materiál příšel tak na 300 kč řídící jednotky byli pod sedačkama ovládání jsem dostal k temu do přistrojovky. Jen kabeláž a konektory. Práce na celý den . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Zdravim vsechny. Mam jen dotaz ohledne vyhrivanych sedacek. Mam Fabii 03 rok a sedacky s vyhrevem tam mam od vyroby. Spolujezdcova je v poradku ale na strane ridice kdyz dam vypinac na polohu max vyhrivani tak to hreje hrozne malo. Nevite nekdo kde hledat chybu? Pokud se s tim nekdo z vas setkal. Dik moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 (editace) Zdarec pánové tak mám další problém, v ele. jsme strašná lama a koupil jsme si do mojí fabie MR 02 sedačky z F2 scout,který maj v sobě dečky výhřevu a chtěl bych je zprovoznit, tak se chci zeptat jaký zapojení podle vás připadá v úvahu aby to šlo s ovladačema který jsou z F1. Jen dodám že sedačky z F2 nemaj žádnou řídící jednotku ( viz foto) případně bych byl vděčnej kdyby mi byl schopnej namalovat schéma jak to zapojit.( případně jestli to půjde s jednou nebo dvěma řj. což bych vzhledem k ceně radši řešil jednou řídící jednotkou). Díky moc za rady. Editováno: 24. Říjen 2010, autor: sysa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 No koukám že v týhle věci tady asi ostrouhám proto už jen jednu otázku, má tady někdo z vás schémata zapojení sedaček z F1 s jednou řídící jednotkou ??? pokud ano prosím pošlete mi je na syslik.peta@centrum.cz moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 tak mi taky prestalo vyhrivat u ridice, kurna a zrovna pred zimou, 2005 model facelift, jedna RJ a hreje jen spolujezdec, nejspis v prdeli decka, zitra kuchnu sedacku a mrknu na to, jinak nevite jak prezkouset ty vyhrevy jesi jsou ok nebo jesi sou v prdeli? a nerikejte,ze je mam zkusit dat do sedacky spolujezdce to rozebirani potahu by me fakt nasralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Chci se zeptat co je potřeba dodělat do Fabia1 combi 1.4 tdi r.v. 2004 model 05 tak, že facelift a výbava elegance díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli jste už někdo nějak nějak vyřešily zapojení výhřevu sedaček z F2 ve F1? Já to ted řešim a asi to nejde, protože sedačky z F1 v sobě mají termistor a sedačky z F2 mají jen tepelný spínač, takže to nikdy nebude chodit s kabeláží a ovladači a hlavně ř.j. z F1:-( Takže jsem chtěl dát komplet kabeláž a spínače z F2(komplet zapojení jako F2), ale ty spínače jsou zase tak blbý konstrukce že se nedaji nikam rozumě v interieru uchytit. Jsem z toho zufalej, poslední možnost je sehnat dečky do sedaček z F1 a přečalounit, ale to je zase drahý. Nenašel jsi nějaký jiný řešení? Díky moc Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 a co ovladač z F1 a řj z F2? jsou ty ovladače na jiným principu? já měl za to že jsou to vždycky jenom nějaké potenciometry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Ono právě že F2 žádnou řídící jednotku nemá, jenom relé které vypíná výhřev když sepne teplotní spínač v sedačce. A ovladače na F2 nejsou potenciometry jako u F1 ale spínače s polohou 0, 1, 2, na 0 nejde nic, na 1 jde spirála opěradla a sedadla zapojená v serii, odpovídá výkonu cca 25% a na polohu 2 jsou připojeny obě spirály najednou(100%) a je to jištěný tim relátkem proti přehřátí. Jestli jsem to takhle pochopil dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Kuci, řeším ted koupi vyhřívaných sedaček z OII a chci je dát do me FI.Chci se zeptat, bude složité zapojit vyhřívání (moje Fabča výhřev nemá) Na sedadlech z OII je řj. vyhřevu, nebo je to řešeno jinak?Pár lidí už řešilo sedačky z OII do Fabie, zajímaly by mě jějich postřehy se zapojením výhřevu.Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Pitris: výhřev OIIRS sedaček do FI řešil nedávno Dejvi, zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) Jak poznám kolik ŘJ mám na ohřev ? Koupil jsem Fábku a v ní jsou RS sedačky s bagama a s výhřevem. Chci aspoň zapojit to vyhřívání. Půjdou zapojit i ty bagy ? Zelenej konektor je k vyhřívání to je jasný ale k čemu je ten žlutej , červenej a ten malej bílej ? Editováno: 13. Květen 2011, autor: coffin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Řídící jednotky výhřevu jsou umístěné pod sedačkami,takže buď máš jednu pod řidičem a druhou pod spolujezdce.Nebo pouze jednu pod řidičem.Žlutý konektor je na připojení airbagu.Červený je kontrolka bezpečnostního pásu.Bílý je propojení vyhřívání dečky opěradla sedačky.Na zprovoznění airbagů v sedadlech potřebuješ jinou řídící jednotku airbagů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrdav Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Chlapi, potřeboval bych poradit s nefunkčním vyhříváním sedaček. Je to pro mne španělská ves Problém je, že mi vyhřívání nefunguje. A to z důvodu přepálení pojistky vždy, jakmile sepnu vyhřívání sedaček. Bohužel se v autech neorientuji. Můžete mi poradit, kde hledat příčinu zkratu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Stále přemýšlím o výhřevu sedaček, nejlépe originál ale sehnat origo díly docela problém...našel jsem ekvivalent viz http://www.levnealarmy.cz/eshop/vyhrivani-sedadel/karbonove-vyhrivani-sedadel-csh-2.html nemontoval jste to někdo ? Samo pokud by se za našel někdo kdo nabídne origo výhřevy za zajímavou cenu nebránil bych se přes SZ.Díky za Vaše názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Nebylo by vhodnější toto? http://www.htcar.cz/verze-pod-potahy/c-1120/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Ahoj Pepo taky jsem na ně koukal,ale přišlo mi to vzhledomě trochu horší než to co jsem našel... každopádně docela by mě zajímal někdo kdo to montoval...ať už jedno nebo druhé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 kdo mi poradi kde sehnat kabelaz na dodelani vyhrevu do FI nebo nejakej blbuvzornej navod kde co koupit jaky konektory ostatni bych snad i zvladnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.