libero Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 ...nič som dnes z toho nevidel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 (editace) Dnes super. Snad tam desítka padne nakročené je slušně. Editováno: 12. Únor 2014, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 hokej katastrofa ... vypínal jsem u 3 gólu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 a nakoniec to bolo dosť hektické..zbytočne začali ustráchane,akoby čakali s čím švédi vyrukujú...Kovář turnaj nezačal dosť optimisticky,ale obrana mu veľa teda nepomohla .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Jak to tady čtu, tak jsem o nic nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 za stavu 4:0 to vyzeralo na uterák,ale potom Židlický skoro roztrhol sieť a zápas dostal iný náboj ...i keď treba podotknúť,že Švédi pod dojmom výrazného vedenia trošku ubrali z plynu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 ja som to pozeral, dobrý hokej, chlapsky sa pobili o výsledok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Jak se tak dívám na fotky z utkání, tak jediné pozitivum jsou nové a velmi pěkné dresy hokejistů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 to áno,ale len prvé 2 zápasy ...v treťom vybehnú v tých vlajkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Ježíšmarjá, oni mají ještě jiný design?EDIT, už jsem to našel a je to bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 tie čo mali dnes sú perfektné ... tie druhé sú podľa mňa OUT ... uvidíme,ako ukážu naživo ktovie,či si Gábina zoberie Jágrové slová k srdcu http://oh.idnes.cz/jaromir-jagr-facebook-gabriela-soukalova-olympijske-hry-v-soci-pv0-/zoh-hokej.aspx?c=A140212_143734_zoh-dalsi-zpravy_bem ...mohla by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 jj, ty s vlajkou jsou ehm eee. Copak Jágr, to je šprýmař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 za to zlato by to stálo ..devčica to je pěkná,což o to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 No to v každém případě, jak zlato, tak devčica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Vy nadržanci, jedni. Kuzmina takè starosti nemala. Súhlas s tými prvými dresmi, tie druhé sa ani mne nepáčia, aj naše sú pekné. Dufam, že budu ešte krajšie po 15.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Ale je to kosť, raz darmo, to sa musí nechať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Súhlas s tými prvými dresmi, tie druhé sa ani mne nepáčia, aj naše sú pekné. Dufam, že budu ešte krajšie po 15.00 to zasa budú nervy to počúvať cez SRo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 To mi v robote máme výnimku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 kluci zatím dobré! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Tak jsem to zakřikl.......myslel jsem že po tom vyrovnání se to zdramatizuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) b*ha jeho 2.tretina a už 1:7 Editováno: 13. Únor 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Teď se dívám na konečný výsledek...pěknej nářez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Tak čo už, za dnešok boli USA lepší, lepšie teraz taká facka,ako potom. Verím, že sa chalani poučia a ešte zamakajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 po 2.tretine som vypol rádio ... ..už aj komentátori v ňom rezignovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.