Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem.

Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem.
Ano, rozměr baterie.

No já koupil za dobrý peníz 82Ah a vešla se tak akorát. Varta je dobrá značka - pokud máš dobrou cenu, tak bych to nějak neřešil...

Upraveno od lukash

Taky bacha na baterky, co mají prohozené kontakty - jsou na japonce

Taky mám 82ah,tuším že banner,varty bych se určitě nabál.

Přesně tak, Varta je OK.

• 3 roky později...

Nechci vám kazit iluze o tom, která značka je lepší, ale dělám v Johnson controls což je bývalá Varta a vyrábíme v podstatě veškerý značky v evropě... Takže jediné, co má cenu řešit je typ a parametry. Jinak je rozdíl pouze v etiketě a jestli je baterie určená pro volný prodej, nebo pro automobilku....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.