XJOHNNYX Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 čau chtěl bych se zeptat,kámoš by chtěl zkusit nacpat blok,písty,ojnice a kliku do motoru z feldy stříkačky 1,3.myslíte že je to možný.já si myslim že bloky jsou stejný tak by to teoreticky šlo ne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XJOHNNYX Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 čau chtěl bych se zeptat,kámoš by chtěl zkusit nacpat blok,písty,ojnice a kliku do motoru z feldy stříkačky 1,3.myslíte že je to možný.já si myslim že bloky jsou stejný tak by to teoreticky šlo ne?? nebo ještě jinak nasadit na karbecový fávo hlavu ze stříkačky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠEBLEF Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Mám takový dojem že hlavy nejsou stejné, ale nejsem si jistý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirda h Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 ty hlavy jsou stejny akorat prumery kanálů 135 a 136 novejsi hlavy maj kuzelovy ventilovy pruziny. I hlava z 1.3 mpi jde pouzit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts