Květen 12, 200817 r Dnes došlo, začnu přeposílat. Mohl bys mi prosím vyfotit nenasazený kroužek k ovladači rádia a zrcátek. Zajímaly by mě i rozměry. Byl bys schopný je změřit? Upraveno Květen 12, 200817 r od j0ska
Květen 16, 200817 r zdarec, je zde možnost jestě objednat ty chromovane kroužky??? měl bych zajem o krožky kolem climatroniku, ovladani zrcatek a kroužek kolem světel. diky P.S.: jestli existujen nejaky link na ten nemecky obchod odkud to berete muzete ho sem linknou abych se mohl podivat co tam vsecko maj ?
Květen 19, 200817 r Mal by som zaujem o tie kružky okolo klimatronicu,zrkadla a svetla. napiš kedy budeš objednavať Dík
Květen 21, 200817 r Jak to vypada s těmi kroužky, už je tu nějak mrtvo? Je ještě nějaka šance to tady objednat?
Červen 5, 200817 r Neviete niekto o chromovych kruzkoch na ovladace climatronicu? Nemyslim tie velke vonkajsie, ale male vnutorne. Mam to na Passate a hodilo by sa to aj do Octavie.. je to take decentne. Prilozene foto
Červen 6, 200817 r tak me napada jestli by ten panel klimatroniku z pasika sel do OII a krouzky by byly vyresene. Jinac po tech vnitrnich sem se dival a nenasel sem je, taky se mi libi. A taky sem si uz obednal ty krouzky kolem svetel, klimatroniku a ovladani zrcatka z ebay... cena 1190kč, tak nevim za kolik ste to prodavali tady, ale tady bych se na to uz nejspis nedockal
Červen 6, 200817 r Autor Dělali se dvě kola objednávek a třetí bohužel zatím není v dohlednu a zvládl jsi to i bez něj tak vidíš .. Bylo to taky z E-BAY od Tezal-Rings
Červen 30, 200817 r vecna- jak jste pridelali ty krouzky ke klimanlage? lepidlo? a minochodem - uz vas napadlo, kde by mohlo byt toto se slevou?
Červenec 19, 200817 r Bude se ještě objednávat v blízké době? Měl bych zájem o 1x ovl. zrcátek 1x ovl. světel 3x ovl. Climaticu a 1x ovládání na radio Stream
Červenec 29, 200916 r Chystám se objednávat v Německu u Tezal rings nějaké kroužky do OII. Kdyby se chtěl někdo připojit, snad by jsme se nějak dohodli.
Srpen 7, 20205 r Kdyby měl někdo zájem, tak budu mít jeden navíc Cena 400kč Upraveno Srpen 15, 20205 r od FEAR1400
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.