drastys Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Cau vsichni, mohli by jste mi poradit z jakeho duvodu by se mi mohla rozsicovat tahle kntrolka? Rozsvitila se mi a ted najednou zase zhasla. Mezi tim probehlo a asi 2x nastartovani auta. Dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Koukám, že to zkoušíš podruhé :-) Myslím, že ti nikdo nic konkrétního neřekne. Nech to projet VAGem. Příčin může být velmi mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 V odkazoch čo postol JaKr si sa nič nedozvedel??? alebo si to ani nečítal???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 V odkazoch čo postol JaKr si sa nič nedozvedel??? alebo si to ani nečítal????§Cetl jsem to ale tam se hovori o jine kontrolce, tam se hovori o EPC coz je jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 inak návod k autu si čítal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 inak návod k autu si čítal? Ano, ale tam je napsane jen neco malo obecne. Spise jsem se chtel zeptat co by to mohlo byt a z jakeho duvodu by to mohlo chvili svitit a najednou zase zhasnout.. Tohle tam nevyctu.. kdyby jo tak bych Vas s timhle neobtezoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 inak návod k autu si čítal? Ano, ale tam je napsane jen neco malo obecne. Spise jsem se chtel zeptat co by to mohlo byt a z jakeho duvodu by to mohlo chvili svitit a najednou zase zhasnout.. Tohle tam nevyctu.. kdyby jo tak bych Vas s timhle neobtezoval! no právě že zrovna u této kontrolky je milion možných příčin, takže bez Vagu jak píší kluci, těžko něco říci může to být: lambda, vstřiky, zapal.cívky, EGR ventil ......... a další, kluci by určitě našli další možné příčiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofik Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Netankoval si nahodou do plna aj po odvzdusneni? Mne sa to stava vtedy a tiez som nad tym maturoval hodne dlho. Teraz neodvzdusnujem a nic. VAG mi vypisoval nejaku chybu vo vyfukovom potrubi. To som vymazal a teraz je v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Netankoval si nahodou do plna aj po odvzdusneni?Mne sa to stava vtedy a tiez som nad tym maturoval hodne dlho. Teraz neodvzdusnujem a nic. VAG mi vypisoval nejaku chybu vo vyfukovom potrubi. To som vymazal a teraz je v pohode. Tak to bzla nejaka nahodna chyba cidla teploty chladici kapaliny ... Zatim se znovu nerozsvitila takze se to zda byt v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Netankoval si nahodou do plna aj po odvzdusneni?Mne sa to stava vtedy a tiez som nad tym maturoval hodne dlho. Teraz neodvzdusnujem a nic. VAG mi vypisoval nejaku chybu vo vyfukovom potrubi. To som vymazal a teraz je v pohode. Tak to bzla nejaka nahodna chyba cidla teploty chladici kapaliny ... Zatim se znovu nerozsvitila takze se to zda byt v pohode Stává se to když tankuješ až po okraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tahle kontrolka se také rozsvěcuje otcovi na fabii combi r.v.01 1.4 50kW Když se mu rozsvítí tak motor jde špatně nastartovat.Nastartuje a motor chcipne Někdy v určitých otáčkách auto začne pocukávat.Kontrolka mu třeba svítí 3 dny a pak z ničeho nic zhasne a po nějakém čase opět rozsvítí a začne to blbnout. Hlavně jsou nepříjemné ty starty když to hned zdechce.Jako kdyby se motor zadusil. Poradí někdo čim to může byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petao Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak ja jsem s touhle kontrolkou rezignoval úplně. nejméně 5x a vždy sporadická chyba,lambda sonda 2 kdesi za katošem.kontrola a test následně vždy ok a do týdne svítí opět, tak už to neřeším,nová sonda za 4500 je zatim mimo financni plan.a to mi technik rekl,ze to je na 85% ze se to spravi. fab hb 1,4 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horejsek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ako jazdis na aute.Myslim ci na spotrebu pomalicky?Ak ano skus niekedy tatosa trosku popohnat na cestach...nie prekroci rychlost kde je povolena maximalka...pokuty nepreplacam xi xi.Jasne ze vymaz chybu v RJ.Karol Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan111 Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Ahoj!!! Mám ten problém už dávno,akurát auto ide a štartuje dobre.VAG hlásil chybu sonda 2 tak som ju vymenil chybove hlásenie zmazal a po cca 100 km.kontrolka svieti.Už to nerieším. Mám VAG 3040 a nemôžem sa dostať do bloku na skúšku skutočnej hodnoty-udajne treba registráciu.Káble (tie problémove v tom husom krku ) mám vymenené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giuseppep Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 [No zrovna dnes se mi ta kontrolka taky rozsvítila.Ale jestli jak píšete, že to vymažete ve VAGU a ono se to zase po pár kilácích objeví tak se asi poseru z toho jak budu jezdit do servisu a platit za to aby to vymazali a dávat 500,- Na VAGU jsem to ještě neměl ale budu muset ať vim co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.