Publikováno Září 24, 200717 r Cau vsichni, mohli by jste mi poradit z jakeho duvodu by se mi mohla rozsicovat tahle kntrolka? Rozsvitila se mi a ted najednou zase zhasla. Mezi tim probehlo a asi 2x nastartovani auta. Dekuji za rady.
Září 24, 200717 r Koukám, že to zkoušíš podruhé :-) Myslím, že ti nikdo nic konkrétního neřekne. Nech to projet VAGem. Příčin může být velmi mnoho
Září 24, 200717 r Autor V odkazoch čo postol JaKr si sa nič nedozvedel??? alebo si to ani nečítal????§Cetl jsem to ale tam se hovori o jine kontrolce, tam se hovori o EPC coz je jina.
Září 24, 200717 r Autor inak návod k autu si čítal? Ano, ale tam je napsane jen neco malo obecne. Spise jsem se chtel zeptat co by to mohlo byt a z jakeho duvodu by to mohlo chvili svitit a najednou zase zhasnout.. Tohle tam nevyctu.. kdyby jo tak bych Vas s timhle neobtezoval!
Září 24, 200717 r inak návod k autu si čítal? Ano, ale tam je napsane jen neco malo obecne. Spise jsem se chtel zeptat co by to mohlo byt a z jakeho duvodu by to mohlo chvili svitit a najednou zase zhasnout.. Tohle tam nevyctu.. kdyby jo tak bych Vas s timhle neobtezoval! no právě že zrovna u této kontrolky je milion možných příčin, takže bez Vagu jak píší kluci, těžko něco říci může to být: lambda, vstřiky, zapal.cívky, EGR ventil ......... a další, kluci by určitě našli další možné příčiny
Září 25, 200717 r Netankoval si nahodou do plna aj po odvzdusneni? Mne sa to stava vtedy a tiez som nad tym maturoval hodne dlho. Teraz neodvzdusnujem a nic. VAG mi vypisoval nejaku chybu vo vyfukovom potrubi. To som vymazal a teraz je v pohode.
Září 26, 200717 r Autor Netankoval si nahodou do plna aj po odvzdusneni?Mne sa to stava vtedy a tiez som nad tym maturoval hodne dlho. Teraz neodvzdusnujem a nic. VAG mi vypisoval nejaku chybu vo vyfukovom potrubi. To som vymazal a teraz je v pohode. Tak to bzla nejaka nahodna chyba cidla teploty chladici kapaliny ... Zatim se znovu nerozsvitila takze se to zda byt v pohode
Říjen 3, 200717 r Netankoval si nahodou do plna aj po odvzdusneni?Mne sa to stava vtedy a tiez som nad tym maturoval hodne dlho. Teraz neodvzdusnujem a nic. VAG mi vypisoval nejaku chybu vo vyfukovom potrubi. To som vymazal a teraz je v pohode. Tak to bzla nejaka nahodna chyba cidla teploty chladici kapaliny ... Zatim se znovu nerozsvitila takze se to zda byt v pohode Stává se to když tankuješ až po okraj.
Listopad 6, 200717 r Tahle kontrolka se také rozsvěcuje otcovi na fabii combi r.v.01 1.4 50kW Když se mu rozsvítí tak motor jde špatně nastartovat.Nastartuje a motor chcipne Někdy v určitých otáčkách auto začne pocukávat.Kontrolka mu třeba svítí 3 dny a pak z ničeho nic zhasne a po nějakém čase opět rozsvítí a začne to blbnout. Hlavně jsou nepříjemné ty starty když to hned zdechce.Jako kdyby se motor zadusil. Poradí někdo čim to může byt??
Listopad 13, 200717 r tak ja jsem s touhle kontrolkou rezignoval úplně. nejméně 5x a vždy sporadická chyba,lambda sonda 2 kdesi za katošem.kontrola a test následně vždy ok a do týdne svítí opět, tak už to neřeším,nová sonda za 4500 je zatim mimo financni plan.a to mi technik rekl,ze to je na 85% ze se to spravi. fab hb 1,4 2002
Leden 5, 200817 r Ako jazdis na aute.Myslim ci na spotrebu pomalicky?Ak ano skus niekedy tatosa trosku popohnat na cestach...nie prekroci rychlost kde je povolena maximalka...pokuty nepreplacam xi xi.Jasne ze vymaz chybu v RJ.Karol Slovensko
Leden 31, 200817 r Ahoj!!! Mám ten problém už dávno,akurát auto ide a štartuje dobre.VAG hlásil chybu sonda 2 tak som ju vymenil chybove hlásenie zmazal a po cca 100 km.kontrolka svieti.Už to nerieším. Mám VAG 3040 a nemôžem sa dostať do bloku na skúšku skutočnej hodnoty-udajne treba registráciu.Káble (tie problémove v tom husom krku ) mám vymenené.
Únor 4, 200817 r [No zrovna dnes se mi ta kontrolka taky rozsvítila.Ale jestli jak píšete, že to vymažete ve VAGU a ono se to zase po pár kilácích objeví tak se asi poseru z toho jak budu jezdit do servisu a platit za to aby to vymazali a dávat 500,- Na VAGU jsem to ještě neměl ale budu muset ať vim co to je.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.