Přejít na obsah

Octavia II RS


Ludvíček

Doporučené příspěvky

Tak FL u kombika je jednička:) Navic par detailů dotaženo k lepšímu. Hezčí kola,dynamičtější nárazník. FL RS vypadá rozhodně lépe než předfacelift. Já osobně jsem pochopil proč je hezčí.Facelift není špatný,naopakje dobrý.Jen špatně vypadá na obyčejné octavii a to z důvodů,že přední světla jsou větší než 15ti ci 16ti palcová kola co techto 95% faceliftovanych Octavii má. A to vypada opravdu divne.V okoli parkuje černy faceliftovany kombík na 17pagesus od sameho začátku ,kdy facelift přišel a líbi se mi moc. A RSem jsem se utvrdil. FL ANO,ale kola 17 a větší a nejlíp RSko :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj to je ten intoš RS SUPREME. V základu zůstáva tak jak byla doteď.

A jinak vypadá RS dost dobře, teď už jen ten motor trošku pozvednout o pár koníků. :palec2:

Furt koníky koníky, ještě před 15 lety jsme skoro všichni jezdili fáčky se 43 kW nebo kolik to mělo a byl klid, teď je i 147 kW málo :doh

Mám je a vím, že jsou dost, na 50-90-130 vždycky, i na blbnutí, takže vážně nevím kam to směřuje, zvlášť když drtivá většina lidí co o tom tady diskutuje si, pokud vůbec, koupí OII s 1.9 TDi 77 kW...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám koníky (OI RS) a netvrdím, že to musí mít 500 koní, ale když už se do světa pouští další generace měla by mít vyšší výkon. Líp to vypadá na papíře a lidi na to taky líp slyší, ptz už vidím ty diskuze pod článkama o RS od rádoby odborníků, že jaký je to nový model, když má stejný motor jako předešlá generace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FL RS je proste krasna a ve skutecnosti mnohem vic!

Kdyz jsem ji videl na vlastni oci jak jeste jezdila maskovana, tak to byla fakt nadhera (to mela prelepene predni svetla a to vypadalo jeste lip)

Uz se tesim az si ji poradne prohlednu na autosalonu. Ten interier SUPREME a volant :prc: :prc: :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...