Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Již za 3 týdny moje nová Láska :)

post-47172-1271157073,2709_thumb.jpg

post-47172-1271157077,8588_thumb.jpg

post-47172-1271157084,4859_thumb.jpg

post-47172-1271157089,8605_thumb.jpg

post-47172-1271157101,4493_thumb.jpg

post-47172-1271157107,2289_thumb.jpg

• 4 týdny později...

Na Worthersee 2010 sa nam predstavi ORS+ uz ako EVO 3 lol a k tomu aj FRS+.

BTW:Najviac sa mi paci, ze tomu RS+ paketu vsade robia reklamu, ale oficialne ho nepredavaju...

post-10844-1273247897,5344_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Už jsem o tom taky četl a jsem zvědavý u ORS+ na černě zbarvené přední světlomety a taky jestli vymysleli neco noveho nebo to bude to stejne jako ta bila OII FL RS+

Podla mna to bude uplne rovnake ako ta biela (este aj ten "V" polep to ma rovnaky)...Pribudnu LED svetla z cinskej Octy a samozrejme tie predne cierne, ktore aj tak nebudu na predaj... :feve:

Tak co ? Jeste zadne fotky ?

Jazero zacne volat na zraz az v stredu :)

Pro verejnost to je od Stredy 12.5.2010 do 17.5., ale da se tam dostat uz driv - nevim kdy presne, ale dneska uz jo(asi novinari)

Este stale nikde nevidno fotky... :feve:

Upraveno od Cjoctavian

mam pocit, ze Skoda sa s predstavenim RS+ modelov ani velmi neponahla, ked momentalne ich stanok vyzera takto... :feve:

post-10844-1273677342,4216_thumb.jpg

Kdo by chtěl tip na výlet, tak u Vilachu je pár hezkejch hradů a kopců s pěkným výhledem.

nemozem si pomoct, auta su velmi pekne, ale ta farba diskov je ODPUDZUJUCA :kuk:

BTW: ma niekto foto zadnej casti tej Octavie? Robili tym konceptom masivnu kampan a teraz nikde ani jedna oficialna fotka :help:

post-10844-1273731748,0554_thumb.jpg

post-10844-1273731758,0207_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Tak to je hnus velebnosti kol9

Už ty první skicy se mi nelíbily a dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal. Škoda, na Worth jezdím už několik let (letos jsem poprvé vynechal) a tohle byla první prezentace škodovky - dle mě nepovedená. Kdyby tam dali Superba, Octavii RS a Fabii RS pro příští rok trendy hnědé a každý na nějakejch pěknejch kolech a trošku složený k zemi s interiérem v top výbavě, tak to vypadá milionkrát líp. Proboha lidi tohle je WORTH!!!!! je to sraz, který má jméno v celém světě a tradici již půl století a ne tuzingové Mimoňské války.

Za mě Fabia i Octavia RS+ - palec dolů.

DSC_0934.jpg

DSC_0930.jpg

DSC_0932.jpg

IMG_2945.jpg

IMG_2947.jpg

IMG_2949.jpg

Upraveno od Rimmer

ma tradiciu 29 rokov ;)

No jasně :smich: , bylo myšleno čtvrt století :palec2:

Moje chyba

Je to sice nezvyklá barevná kombinace, ale mě se to docela líbí.

ta siva farba je super, ale tie zlto-zelene disky a doplnky by som dal bud cierne, alebo cervene :)

Upraveno od Cjoctavian

Ty zatmavený přední světla vypadají dobře :palec2:

no ale dialkove a smerovky budu v matne ciernej parabole svietit poslabsie lol

Mali tam dat kombinaciu ciernej s cervenou s lestenymi hlinikmi. Alebo cervenej so zlatou, zlate hliniky. :palec2:

Ale nie sivu so zltou :wacko:

Upraveno od OJO

Octavia RS ma tiez XDS (ako F2 RS)?

Octavia RS ma tiez XDS (ako F2 RS)?

Zdar CJ, ty čoveče řekl bych, že nemá, nikde o tom není psáno, ani ve specifikaci výbavy pro Octavii RS FL. :feve:

No ved, bol som v tom, ze Octavia nema XDS, ale teraz som cital nejaky rozhovor s chlapikom, ktory mal na starosti upravy podvozka FRS a tvrdil, ze "rovnako ako Octavia je aj tato RS vybavena XDS"... Ale to musi byt nejaky omyl - Skoda by sa touto vychytavkou pochvalila pri prezentacii O2 RS :)

Za mě palec jednoznačně Nahoru, hlavně u Octavia, je to pecka velebnosti!!

No ved, bol som v tom, ze Octavia nema XDS, ale teraz som cital nejaky rozhovor s chlapikom, ktory mal na starosti upravy podvozka FRS a tvrdil, ze "rovnako ako Octavia je aj tato RS vybavena XDS"... Ale to musi byt nejaky omyl - Skoda by sa touto vychytavkou pochvalila pri prezentacii O2 RS :)

Tak změna, koukal jsem teď na stránky škodovky a mají kompletně předělané ceníky u Octavie RS po vzoru ceníku k Fábce RS, takže si myslím, že k tomu došlo nedávno, ale co je hlavní XDS je zde uvedeno jako položka základní výbavy, takže teď babo raď, jestli to tam třeba já mám, když bylo auto vyrobeno v 10/2009....myslím, že asi ne...nevím :help:

no, podla vsetkeho to az teraz pribudlo...skusim zistit :) Ale pokial nechodis na okruh, tak to asi ani velmi nepotrebujes ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.