Květen 7, 201015 r Na Worthersee 2010 sa nam predstavi ORS+ uz ako EVO 3 a k tomu aj FRS+. BTW:Najviac sa mi paci, ze tomu RS+ paketu vsade robia reklamu, ale oficialne ho nepredavaju... Upraveno Květen 7, 201015 r od Cjoctavian
Květen 7, 201015 r Už jsem o tom taky četl a jsem zvědavý u ORS+ na černě zbarvené přední světlomety a taky jestli vymysleli neco noveho nebo to bude to stejne jako ta bila OII FL RS+
Květen 7, 201015 r Podla mna to bude uplne rovnake ako ta biela (este aj ten "V" polep to ma rovnaky)...Pribudnu LED svetla z cinskej Octy a samozrejme tie predne cierne, ktore aj tak nebudu na predaj...
Květen 10, 201015 r Pro verejnost to je od Stredy 12.5.2010 do 17.5., ale da se tam dostat uz driv - nevim kdy presne, ale dneska uz jo(asi novinari)
Květen 12, 201015 r mam pocit, ze Skoda sa s predstavenim RS+ modelov ani velmi neponahla, ked momentalne ich stanok vyzera takto...
Květen 12, 201015 r Kdo by chtěl tip na výlet, tak u Vilachu je pár hezkejch hradů a kopců s pěkným výhledem.
Květen 13, 201015 r nemozem si pomoct, auta su velmi pekne, ale ta farba diskov je ODPUDZUJUCA BTW: ma niekto foto zadnej casti tej Octavie? Robili tym konceptom masivnu kampan a teraz nikde ani jedna oficialna fotka Upraveno Květen 14, 201015 r od Cjoctavian
Květen 15, 201015 r Tak to je hnus velebnosti Už ty první skicy se mi nelíbily a dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal. Škoda, na Worth jezdím už několik let (letos jsem poprvé vynechal) a tohle byla první prezentace škodovky - dle mě nepovedená. Kdyby tam dali Superba, Octavii RS a Fabii RS pro příští rok trendy hnědé a každý na nějakejch pěknejch kolech a trošku složený k zemi s interiérem v top výbavě, tak to vypadá milionkrát líp. Proboha lidi tohle je WORTH!!!!! je to sraz, který má jméno v celém světě a tradici již půl století a ne tuzingové Mimoňské války. Za mě Fabia i Octavia RS+ - palec dolů. Upraveno Květen 15, 201015 r od Rimmer
Květen 15, 201015 r ta siva farba je super, ale tie zlto-zelene disky a doplnky by som dal bud cierne, alebo cervene Upraveno Květen 15, 201015 r od Cjoctavian
Květen 16, 201015 r Mali tam dat kombinaciu ciernej s cervenou s lestenymi hlinikmi. Alebo cervenej so zlatou, zlate hliniky. Ale nie sivu so zltou Upraveno Květen 16, 201015 r od OJO
Květen 19, 201015 r Octavia RS ma tiez XDS (ako F2 RS)? Zdar CJ, ty čoveče řekl bych, že nemá, nikde o tom není psáno, ani ve specifikaci výbavy pro Octavii RS FL.
Květen 19, 201015 r No ved, bol som v tom, ze Octavia nema XDS, ale teraz som cital nejaky rozhovor s chlapikom, ktory mal na starosti upravy podvozka FRS a tvrdil, ze "rovnako ako Octavia je aj tato RS vybavena XDS"... Ale to musi byt nejaky omyl - Skoda by sa touto vychytavkou pochvalila pri prezentacii O2 RS
Květen 21, 201015 r No ved, bol som v tom, ze Octavia nema XDS, ale teraz som cital nejaky rozhovor s chlapikom, ktory mal na starosti upravy podvozka FRS a tvrdil, ze "rovnako ako Octavia je aj tato RS vybavena XDS"... Ale to musi byt nejaky omyl - Skoda by sa touto vychytavkou pochvalila pri prezentacii O2 RS Tak změna, koukal jsem teď na stránky škodovky a mají kompletně předělané ceníky u Octavie RS po vzoru ceníku k Fábce RS, takže si myslím, že k tomu došlo nedávno, ale co je hlavní XDS je zde uvedeno jako položka základní výbavy, takže teď babo raď, jestli to tam třeba já mám, když bylo auto vyrobeno v 10/2009....myslím, že asi ne...nevím
Květen 21, 201015 r no, podla vsetkeho to az teraz pribudlo...skusim zistit Ale pokial nechodis na okruh, tak to asi ani velmi nepotrebujes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.