Gowster Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Již za 3 týdny moje nová Láska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) Na Worthersee 2010 sa nam predstavi ORS+ uz ako EVO 3 a k tomu aj FRS+. BTW:Najviac sa mi paci, ze tomu RS+ paketu vsade robia reklamu, ale oficialne ho nepredavaju... Editováno: 7. Květen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Už jsem o tom taky četl a jsem zvědavý u ORS+ na černě zbarvené přední světlomety a taky jestli vymysleli neco noveho nebo to bude to stejne jako ta bila OII FL RS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Podla mna to bude uplne rovnake ako ta biela (este aj ten "V" polep to ma rovnaky)...Pribudnu LED svetla z cinskej Octy a samozrejme tie predne cierne, ktore aj tak nebudu na predaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Tak co ? Jeste zadne fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Jazero zacne volat na zraz az v stredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Pro verejnost to je od Stredy 12.5.2010 do 17.5., ale da se tam dostat uz driv - nevim kdy presne, ale dneska uz jo(asi novinari) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) Este stale nikde nevidno fotky... Editováno: 12. Květen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 mam pocit, ze Skoda sa s predstavenim RS+ modelov ani velmi neponahla, ked momentalne ich stanok vyzera takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Kdo by chtěl tip na výlet, tak u Vilachu je pár hezkejch hradů a kopců s pěkným výhledem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) nemozem si pomoct, auta su velmi pekne, ale ta farba diskov je ODPUDZUJUCA BTW: ma niekto foto zadnej casti tej Octavie? Robili tym konceptom masivnu kampan a teraz nikde ani jedna oficialna fotka Editováno: 14. Květen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Tak to je hnus velebnosti Už ty první skicy se mi nelíbily a dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal. Škoda, na Worth jezdím už několik let (letos jsem poprvé vynechal) a tohle byla první prezentace škodovky - dle mě nepovedená. Kdyby tam dali Superba, Octavii RS a Fabii RS pro příští rok trendy hnědé a každý na nějakejch pěknejch kolech a trošku složený k zemi s interiérem v top výbavě, tak to vypadá milionkrát líp. Proboha lidi tohle je WORTH!!!!! je to sraz, který má jméno v celém světě a tradici již půl století a ne tuzingové Mimoňské války. Za mě Fabia i Octavia RS+ - palec dolů. Editováno: 15. Květen 2010, autor: Rimmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 ma tradiciu 29 rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No jasně , bylo myšleno čtvrt století Moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Je to sice nezvyklá barevná kombinace, ale mě se to docela líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) ta siva farba je super, ale tie zlto-zelene disky a doplnky by som dal bud cierne, alebo cervene Editováno: 15. Květen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Ty zatmavený přední světla vypadají dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 no ale dialkove a smerovky budu v matne ciernej parabole svietit poslabsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 (editace) Mali tam dat kombinaciu ciernej s cervenou s lestenymi hlinikmi. Alebo cervenej so zlatou, zlate hliniky. Ale nie sivu so zltou Editováno: 16. Květen 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Octavia RS ma tiez XDS (ako F2 RS)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Octavia RS ma tiez XDS (ako F2 RS)? Zdar CJ, ty čoveče řekl bych, že nemá, nikde o tom není psáno, ani ve specifikaci výbavy pro Octavii RS FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 No ved, bol som v tom, ze Octavia nema XDS, ale teraz som cital nejaky rozhovor s chlapikom, ktory mal na starosti upravy podvozka FRS a tvrdil, ze "rovnako ako Octavia je aj tato RS vybavena XDS"... Ale to musi byt nejaky omyl - Skoda by sa touto vychytavkou pochvalila pri prezentacii O2 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Za mě palec jednoznačně Nahoru, hlavně u Octavia, je to pecka velebnosti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 No ved, bol som v tom, ze Octavia nema XDS, ale teraz som cital nejaky rozhovor s chlapikom, ktory mal na starosti upravy podvozka FRS a tvrdil, ze "rovnako ako Octavia je aj tato RS vybavena XDS"... Ale to musi byt nejaky omyl - Skoda by sa touto vychytavkou pochvalila pri prezentacii O2 RS Tak změna, koukal jsem teď na stránky škodovky a mají kompletně předělané ceníky u Octavie RS po vzoru ceníku k Fábce RS, takže si myslím, že k tomu došlo nedávno, ale co je hlavní XDS je zde uvedeno jako položka základní výbavy, takže teď babo raď, jestli to tam třeba já mám, když bylo auto vyrobeno v 10/2009....myslím, že asi ne...nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 no, podla vsetkeho to az teraz pribudlo...skusim zistit Ale pokial nechodis na okruh, tak to asi ani velmi nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.