Cjoctavian Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 radsej zltu, ciernu ma kazdy druhy a je to najnepraktickejsia mozna farba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 ja by som bral biely liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Je pravda, že na černý je všechno vidět, ale černá se mi líbí, auto v ní je takový elegantní s nádechem luxusu. Žlutá je taky pěkná, ale ta s elegancí nemá nic společnýho. Bílou má taky dneska každej a to mi taky nepřijde moc praktická barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Já měl černou a je to nevděčná barva, myl jsem to obden, každý flek, každý smítko je na tom vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 A teď máš jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 teď mám červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 A ta černá byla taky rs? Podle tvojí popisky ta červená je rs že? A s červenou si spokojenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Černá byla jen dvoulitr. S červenou jsem maximálně spokojenej, nedám na ní dopustit. Ano, je to rs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Mě ta černá láká, já jsem chtěl vždycky černý auto, už jako malej kluk jsem snil o černým autě. Červených je podstatně málo oproti černým, ale ono je to ve finále jedno, stejně je to oktávka a těch je prostě nejvíc a je jedno, jestli je černá nebo červená nebo žlutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Záleží jak moc se odlišíš od těch ,,stejných" oktávek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Červených je podstatně málo oproti černým Protože je mezi UNI barvami a lidi ji nějak přehlížejí. Přitom je to moc pěkná barva a škodovce sluší. Měl jsem červenou fabku kombíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Protože je mezi UNI barvami a lidi ji nějak přehlížejí. Přitom je to moc pěkná barva a škodovce sluší. Měl jsem červenou fabku kombíka. Jo to je asi pravda, ale jenom z části. Je spousta lidí, kteří poznají, že se jedná o verzi RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISHKO Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Zdravím Vás páni ! RS nevlastním, ale par fotečiek mam. Chcel by som, aby takto podobne vyzerala raz aj moja. Čo vy na na to ? Pačia sa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Jo páčí, takže barvu by si chtěl modrou race, bílou nebo stříbrnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISHKO Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Jo páčí, takže barvu by si chtěl modrou race, bílou nebo stříbrnou? Ja uz mam striebornu, este som tu zatial nedaval fotky, akosi nie je cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Moje maličkost Uploaded with ImageShack.us Kde jsi koupil tuhle masku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Kopáček Rakovník http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/sportovni-masky/skoda-octavia-ii-04-09-sportovni-maska-bez-znaku-lw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebull46 Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Kde jsi koupil tuhle masku? Pěkná, ale úprava ala photoshop ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Přesně tak, zkoušel jsem, jak to bude vypadat na autě, než jsem stříknul doplňky do černého klavíru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 (editace) Editováno: 11. Prosinec 2011, autor: pissi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 přemýšlím na létem, ty černý jsou 19" a šedý 18" poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 šedý a podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Na jednom nemeckom fore prezyvaju tie cierne Hakenkreuz...Tie prve (AEZ Xylo) su neporovnatelne krajsie - a nadcasove, nie nejaky vykrik mody. Nahodou nevies, kolko vazia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Černá metalíza je prostě nejlepší barvou na dvojkové Octávii řikejte si co chcete ale to je prostě luxusní nádech a ta perlet když se o ní člověk aspon trošku stará tak nemá konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 (editace) na netu píšou 8,5 kg bez pneu Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: djac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.