*pepa* Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 To Nikita: mě by zas zajímalo, proč ty tady teda pořád vykřikuješ, že se ti to nelíbí. No tak se ti to nelíbí a hotovo-tečka. Já neznám auto, které by se líbilo všem. Naštěstí máš možnost výběru jiných značek Mně to teda nevadí a moje další auto bude zase Škodovka. Ale z5 k RS, na těch fotkách nejsou LED? Nakonec ale budou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Pepo,tak ja ti napisem preco,preto lebo som zo Skodou spokojny aj ja by som si rad dalsie auto kupil Skodu a ked to co sa ludom nepaci budu aj kritizovat,tak raz to na urodnu podu urcite padne a jednoducho design zmenia.Myslim si ze OIII nebude mat s tymto chorym designom nic spoločné Mam uz druhu Skodu,tak preco by som si svoj nazor (aj ked kritiku)nemohol napisat,ci ten co kritizuje ma automaticky odtialto vypadnut,alebo mam tvrdit "no nie je to zle,iba si musime zvyknut" že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Přidám trochu do mlýna, když jsem viděl poprvé face O II tak si říkám nic moc, pak jsem ji viděl naživo ve stříbrné, říkám zase nic moc, pak jsem jí viděl v nějaké tmavší barvě, a kurňa začíná se mi líbit, jak tu někdo říká Fabia II.....můj názor...to je hnus velebnosti...zlatá Fabia I, když se dostanu k Face O II RS, ten přední gryl mě spíš přijde ala Golf GTI nainplantovaný na Octavii....můj názor...co mě v poslední době nejvíce nadchlo je New VW POLO, myslím že VW bude mít problém s prodejem Golfa, ten design předního nárazníku je špica! Tam dávám designerum z VW 1*! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 No já to nemyslím zle. Uvidíme jestli úvahy o designu padnou na úrodnou půdu. Koneckonců Kaban ještě neměl příležitost naplno ukázat co umí ne? Člověk si stejně zvykne ať chce nebo nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jo ona ta stříbrná metla je hodně profláklá, ale barvy jako Satin, Cappucino, Artic-prostě světlé metalízy na OIIFL velice sluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nemluve o Modre Aqua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 dneska sem viděl Capuccino FL a špica světlé barvy tomu fakt sednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Jasne pepo,pohodička,teraz mám moju Octavku 1,5 ročnú,tak akurát keď príde OIII,bude čas na kúpu nového auta. Sam neviem preco,ale som presvedceny,ze to bude bomba Editováno: 18. Březen 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Pekne ukoncime flame, ved vieme, ze O2 FL je pekna LED BUDU. Na fotkach su umiestnene nad hmlovkou (presne ako v mojej "vizii") a prelepene ciernou paskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Išiel som RSou 200km/h na bežnej komunikácii,kde boli sem tam vlnky a bolo to docela terno a išiel som po tej istej ceste aj A6.Na OII RS už teraz motor predbieha podvozok a nie že ešte zvyšovať výkon. Stavim sa, ze to bolo na 18"... na nase cesty EE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak sem ji taky "blejskl" vcera, cesta do města - z Hustopečí do Brna když byl tam jak na třetí fotce tak zpomalil a zařadil se za mě, cca po dvou km mě zas předjel a mazal pryč...nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Se kolem Brna nějak rojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Asi tusi kolik lidi tam na ne ma zalusk v Brne. Vsimate si zadnej combi. To bude zase odklad o nekolik mesicu i na combi nebo ze uz by nebylo combi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Proc mam pocit, ze s tou zlutou furt jezdi tam a zpatky od Jihlavy za Brno, aby ho co nejvic lidi vyfotilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Mám ten stejný pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Treba je to takticky tah, prohani se co nejcasteji po dalnici s celkem obycejnou RS, az na par detailu prelepenych paskou a realita bude treba jina, lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No podle toho jak to bylo s dřívějšími novinkami myslím, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jelikoz se jedna pouze o facelift, tak nelze cekat velke zmeny ... Taky se obavam toho, ze se skutecnost moc neodchyli od prohanejicich maskovanych RS. Ale proc se tak moc ukazujou, to nevim ... Ale tak zase je to reklama zadarmo ... Casopisy se chlubi tajnymi ulovky a reklama zdarma je tu. Jako u Superba2 - taky fotky unikli mnohem drive a psalo se o nem vsude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Proc mam pocit, ze s tou zlutou furt jezdi tam a zpatky od Jihlavy za Brno, aby ho co nejvic lidi vyfotilo? ako hovorim - nepodareny pokus o uputanie pozornosti a reklama...pripomina mi to "testovanie" A4 Allroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já myslím, že podařený, v médiích se objevuje, co víc si přát?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 nepodareny z moralneho hladiska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Kez by s faceliftem RS prisly i Bi-xenony, to by mi uplne stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak panove, kdyz uz jsem byl prvni co to vyfotil tak pridam dalsi foto, o tyden pozdeji COMBI RS BUDE NOVINKY v pohledu na maskovani - odahuli dalsi 2 informace co jeste neunikly - nema maskovane kocici oci - pomerne zretelne je "doplneni cervenych odrazek" do zadnich svetel - zretelne je videt i ten cerny prouzek na narazniku zastizeno o 30km a 15min pozdeji - vsimete si jak klame u svetel ta cerna linka, je zretelne ze je to paska a skutecny spoj je niz pod bilou paskou -vsimete si maskovani LED svetla nad mlhovkou, je to dost zretelne - NOVINKA 1 - prouzek vedle mlhovky, jenz je na vsech cerny je zjevne maskovani (v pravem dolnim okraji je videt ze se jim ta paska odchlypuje) a to se jedna o nejzdarilejsi maskovani, videl jsem ji uz 4x nazivo (+ foto idnes) a teprve ted jsem tam nasel chybu v maskovani - takze spodni naraznik bude predelena barevnym sikmym pruhem - NOVINKA 2 - sledujte spodek narazniku, je tam videt jeste jedna vodorovna dira, neni pres cely a je videt bila svisla spojka, asi to bude nejaky dalsi vstup pro vzduch a bude velmi tenký sirkove bude stejne siroky jako ten stredni cerny dil (vceli ul)... Dost by me zajimalo, jak to bude vypadat bez maskovani, to cerne maskovani to dost kryje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) kua ty predni svetla na te bile vypadaji bomba skoda ze to tak asi nebude na seriovce. Ty sikme predeli na tom narazniku tech uz jsem si vsiml driv a rikal jsem si jestli je to plast nebo paska. Skoda ze pres to misto kde je to maskovani tech LED mas TTC pro garaz autorevue neslo by stim pohnout kousek? Velikostne to vypada totozne jako LED od milosteku pro soucasnou OII RS. Editováno: 21. Březen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.