Marios Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 A já myslím že takovej ten znak nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Vzdyt to zeleny V v tom znaku je ze stary O1 a F1 RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) to je pravda, ale pismenka su spolu ako na spy foto a aj vsetky farby Vcka su v jednej rovine... Editováno: 11. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 kdo se chce kouknout na Facelift RS a Scout, tak celkem často jezdí mezi MB a Jičínem, bohužel se mi nikdy nepodařilo vytáhnout foťák. Dvakrát sem je viděl nad Sobotkou směr Jičín na té náhorní křižovatce s odpočívkou, jak tam stáli schovaní za keříkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Jj taky je potkavam , lecky i Tur - MB ... nedavno se me jeden SCOUTik snazil predjizdet Editováno: 10. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jaster: a předjel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 nepředjel, jaster to má rychlý a navíc ti za ním nevidí na cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Kluci, ted koukam na facelift a uvedomil jsem si, ze asi nepujde jednoduse vymenit pouze predni naraznik z faceliftu na predfacelift bez vymeny svetel ( a tim padem blatniku ) a asi i masky ( s maskou jsem pocital ). To se ty LED denni svetla docela prodrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 urcite nepujde jen vymenit predni naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Když prší, tak v motoru musí mít dotyčnej pěkný brčál... asi to má nějakej Rákosníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Když prší, tak v motoru musí mít dotyčnej pěkný brčál... asi to má nějakej Rákosníček Teda něco takovýho bych si já na auto nedal ani za úplatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Editováno: 21. Duben 2009, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hele, mě se ty obrázky nenačítají, je chyba u mě nebo u Tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jo mi to jede. Akorát jsem to nahrál omylem v CMYKu, tak jsem to teď opravil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hmm to vypada na nova kola pro RSku, pletu se nebo uz byly jednou na OII RS na nejakem saloonu v Nemecku a jsou hodne podobne Borbet XL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Volant pasuje i do staré RS: http://skodaoctavia.cz/volant-facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Akorát jsem to nahrál omylem v CMYKu, tak jsem to teď opravil... Já ti dám omylem, jako bys to nedělal pokaždé a naschvál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zabiak: A? Někdo zase objevil ameriku.. Skaja: Njn, víš jak... včera jsem si to tiskl na tričko, tak se mi to nechtělo stahovat znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Se mi líbí ta anketa na těch stránkách...prej "Přežije Škoda krizi??" - 97% ANO, 3% NE ...je to dobrý, škodovka má podporu publika, tak můžou zase pomlau začít zdražovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Takový poznatek z provozu, v pátek jsem potkal v ulicích Prahy Bílou O II RS a měla už face zrcátka a nějaká jiná kola (ty se dají přehodit jasně)? Byly podobná O II RS ale neměla hladké hrany paprsků ale ostřejší!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 George Couser: ty aby jsi nerejpal. SKAJA: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Clanek o RS a Scoutovi http://auto.idnes.cz/skodovky-omladly-nejr...5_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ten scout vypadá neskutečně masivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 George Couser: ty aby jsi nerejpal. Tak víš jak. Tady se na fóru už řešila výměna kde čeho a ty příjdeš s "objevem" že se dá vyměnit volant. Btw jsem zvědavý, kdo bude první s tím nárazníkem s LED na ne-RS verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.