Duben 28, 200916 r Skaja: Máš pravdu, ono sa to líši kus od kusu. Je blbé, že to ani po tých X rokoch stále nevychytali Jj, mě totiž vůbec nehučí, tak mě to celkem překvapilo, když to Jirka psal.
Duben 28, 200916 r Takove narazniky maji vsechny mercedesy, pokud jsou AMG Podla mna sa omnoho viac podoba naraznik na Golf Plus... Uz sa tesim az predstavia O3 - ako tu z nej kazdy bude grcat a hned potom kupovat
Duben 28, 200916 r Podla mna sa omnoho viac podoba naraznik na Golf Plus... Uz sa tesim az predstavia O3 - ako tu z nej kazdy bude grcat a hned potom kupovat ..pockaj pockaj, nas OIII nezaujima, nas zaujima, ako bude vyzerat OIII RS (mna teda uz len benzin) No podla toho, akym smerom smeruje predno-maska-rada (vid seat), tak moje predstavy koncia, a nedovolim si trufnut, co vyliezlo z design-studia. Osobne ma prekvapil face WV Pola. Uplne sklamal Seat Ibiza (teda az po OII fl RS) . Jedina vec, co by ma potesila, teda v pripade OII fl RS je motorizacia 3,6 benzin resp. 3,0 tdi... vtedy by som mozno ozelel aj tu prednu masku, megasvetla, a "cervene" odrazky v zadnych svetlach.... ADD Mischicko a okynka: no, ja ked stiahnem okienko, pocujem drncanie diesla, piskot turba, a hucanie spatakov. Nasledne okna vytiahnem a tesim sa aspon z odhlucnenych tapacirov a ako-tak prijemne hrajuceho zvuku. Obcas potesi aj spotreba, ale fakt len obcas...
Duben 29, 200916 r Polo je uplne nove... Nikita mas nejake info k O3 - ci len zbozna tuzba do buducna?
Duben 30, 200916 r Jedina vec, co by ma potesila, teda v pripade OII fl RS je motorizacia 3,6 benzin resp. 3,0 tdi... vtedy by som mozno ozelel aj tu prednu masku, megasvetla, a "cervene" odrazky v zadnych svetlach.... 3,0 TDi je podélně. To bys mohl vědět a 3,6?? Proč stačilo by 2,0 195kW z S3. Je to hodně podobný jako starej TFSi a 3,6 s tim pojedeš naprosto v pohodě.
Duben 30, 200916 r Mates-i, ano ano, to vieme ze je pozdlzne. Len som ocakaval od fl, ze pribudne aspon niektora z novsich motorizacii .... naivne
Květen 1, 200916 r A která z těch dvou je nová ? TFSI je upravené na EURO5, takže je to krok kupředu, ne?
Květen 4, 200916 r Myslim, ze ve 22.tydnu ma prijit do vyroby EDIT: Nevsiml jsem si, ze uz SKAJA na dalsi (teto) strane odpovedel ... Upraveno Květen 4, 200916 r od kully
Květen 4, 200916 r 22 týden??? Tak to je opravdu za chvilku.Jsem zvědavej ik bude stát v nejlepším provedení...
Květen 5, 200916 r 3,0 TDi je podélně. To bys mohl vědět a 3,6?? Proč stačilo by 2,0 195kW z S3. Je to hodně podobný jako starej TFSi a 3,6 s tim pojedeš naprosto v pohodě. lenze v S3 je citit turbo efekt - a to je realita, zazraky sa proste nedeju...
Květen 5, 200916 r mozna to tu uz nekde je ale vsiml si nekdo, ze ta zluta RSka v combiku co je na hokejovem MS 2009 ve Svajcu je FL?
Květen 5, 200916 r Ja sa v tom chate trosku stracam...ale aj tak som tu uz nebol skoro tyzden BTW: Tie nove Neptuny su len 18"? 17" su nadalej Zenith?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.