Květen 18, 200916 r OII RS FL pěkný fotky, začíná se mi nové RS líbit, jsem zvědav kdy zkousnu ty světla. Jinak přední nárazník za jedna
Květen 18, 200916 r Aaaa jine sedacky...jina kuze, jiny stred (uz ne ta debilni sitka) a taky novy dekor, ktery uz se aspon priblizuje podobe brouseneho hliniku.
Květen 18, 200916 r OII RS FL Ako odflákli FL Scout, na FL RS sa pohrali podstatne viac a ten interiér
Květen 19, 200916 r No krom sedaček a možná lepších lišt tam nic tak překvapivého a úžasného nevidím :-/
Květen 19, 200916 r Tak FL u kombika je jednička:) Navic par detailů dotaženo k lepšímu. Hezčí kola,dynamičtější nárazník. FL RS vypadá rozhodně lépe než předfacelift. Já osobně jsem pochopil proč je hezčí.Facelift není špatný,naopakje dobrý.Jen špatně vypadá na obyčejné octavii a to z důvodů,že přední světla jsou větší než 15ti ci 16ti palcová kola co techto 95% faceliftovanych Octavii má. A to vypada opravdu divne.V okoli parkuje černy faceliftovany kombík na 17pagesus od sameho začátku ,kdy facelift přišel a líbi se mi moc. A RSem jsem se utvrdil. FL ANO,ale kola 17 a větší a nejlíp RSko
Květen 19, 200916 r Jj to je ten intoš RS SUPREME. V základu zůstáva tak jak byla doteď. A jinak vypadá RS dost dobře, teď už jen ten motor trošku pozvednout o pár koníků.
Květen 19, 200916 r Tohle tu asi jeste nebylo, ale je tam zatim kulovy... http://www.novinky.cz/auto/169056-poprve-z...scout-a-rs.html
Květen 19, 200916 r Jj to je ten intoš RS SUPREME. V základu zůstáva tak jak byla doteď. A jinak vypadá RS dost dobře, teď už jen ten motor trošku pozvednout o pár koníků. Furt koníky koníky, ještě před 15 lety jsme skoro všichni jezdili fáčky se 43 kW nebo kolik to mělo a byl klid, teď je i 147 kW málo Mám je a vím, že jsou dost, na 50-90-130 vždycky, i na blbnutí, takže vážně nevím kam to směřuje, zvlášť když drtivá většina lidí co o tom tady diskutuje si, pokud vůbec, koupí OII s 1.9 TDi 77 kW...
Květen 19, 200916 r Taky mám koníky (OI RS) a netvrdím, že to musí mít 500 koní, ale když už se do světa pouští další generace měla by mít vyšší výkon. Líp to vypadá na papíře a lidi na to taky líp slyší, ptz už vidím ty diskuze pod článkama o RS od rádoby odborníků, že jaký je to nový model, když má stejný motor jako předešlá generace.
Květen 19, 200916 r To je nepřesný pohled na věc - motor je jiný, liší se v některých řešeních, takže to může říct jen někdo z dálky. Možná by to vypadalo lépe, kdyby byl alespoň 155 kW, ale donekonečna ten výkon z mnoha důvodů taky růst nebude.
Květen 19, 200916 r Jo tak jsem to taky měl na mysli. Já taky vím, že motor je jiný a 155kW by vypadalo dobře, jen už vidím ty lidi jak budou říkat, že jsou to jen nové plasty a motor je starý a věř že to tak bude.
Květen 19, 200916 r Me se moc libi nova RS ale na ty svetla si nikdy asi nezvyknu :-( ... Upraveno Květen 19, 200916 r od drastys
Květen 19, 200916 r Až na ty přední světla vid? Taky to tak vidím.Jinak bych o ní vážně uvažoval ale jako o referenčním vozidle jako ostatně poslední moje dva vozy...
Květen 19, 200916 r On takovej vykon stejne pro 80% ceskejch ridicu neni, pac by se nam pozabijela republika
Květen 19, 200916 r pěkný fotky, začíná se mi nové RS líbit, jsem zvědav kdy zkousnu ty světla.Jinak přední nárazník za jedna Vzdy som tvrdil, ze je to krasavica
Květen 19, 200916 r On takovej vykon stejne pro 80% ceskejch ridicu neni, pac by se nam pozabijela republika Naprostá pravda, stačí ty služební Fabie HTP snažící se atakovat 180km/h
Květen 19, 200916 r FL RS je proste krasna a ve skutecnosti mnohem vic! Kdyz jsem ji videl na vlastni oci jak jeste jezdila maskovana, tak to byla fakt nadhera (to mela prelepene predni svetla a to vypadalo jeste lip) Uz se tesim az si ji poradne prohlednu na autosalonu. Ten interier SUPREME a volant :prc:
Květen 19, 200916 r len a len suhlasim. Je prekrasna z kazdeho pohladu, dokonca aj tie oficialne "fotky" sa mi pacia Ale skoda, ze aspon trosku nezmenil zadny naraznik...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.