Luke288 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 to nevim, nemam zkušenost, sám nechápu, že vlastně nelegálně jezdím na origo kolech škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 tohle jsem dnes ulovil... docela zajímavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ale jinak můj názor je taky spíš toho směru, že plechy, byť s poklicema, na RS nesedí a celkově auto degradují, protože to vypadá tak nějak "směšně". Z tý fotky ze zadu mi to připadá na zimní vzorek na gumích a ty plecháče jsou 16" i když tato Okina není skutečná RS, je pěkná a na ústecku se mi zdá rozumné mít zmní gumy na plecháčích-pravděpodobnost poškození na AL diskách je velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 ...na ústecku se mi zdá rozumné mít zmní gumy na plecháčích-pravděpodobnost poškození na AL diskách je velká. Proč myslíš?? Nevidím v zimě větší riziko než v létě, pokud nepočítám sůl, což je dneska tak trochu přežitek, respektive dnešní "kvalitní" elektrony to přežijou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Proč myslíš?? Nevidím v zimě větší riziko než v létě, pokud nepočítám sůl, což je dneska tak trochu přežitek, respektive dnešní "kvalitní" elektrony to přežijou. Taky nad tím dumám, mám dojem, že silnice jsou po celé ČR v podobném stavu a nic jiného mě nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 22. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jo já vím ,že mu toho jeho krasavce ukradli , nevíš už to má nějak vyřešený s pojišťovnou? nemá....včera jsem mluvil s jeho bráchou (dělá se mnou ve firmě), ale už nešel po té zkušenosti do klubové značky , má mišivbuši s třema diamantama ve znaku, tuším že outlander..), Japonec mu snad vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Taky nad tím dumám, mám dojem, že silnice jsou po celé ČR v podobném stavu a nic jiného mě nenapadá... Já to vidím jinak, v zimě vlivem čerstvě vzniklých děr ve firmě poškodíme cca 6 disků každou zimu-hlavně v noci, když je větší shluk děr a nepodaří se mezi nimi prokličkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Hele kluci něco jsem Vám našel. Takže si vemte bábovičky a hurá k moři. http://automix.centrum.cz/clanek.phtml?id=11123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Jj, včera jsem to dával do "Modely Škodovek", je to parádní, řekl bych ještě lepší než pečená Fábia. Úplně mě to naladilo tak letně, už se těším, až zase vyrazím někam k moři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 BodieRS - správna odpoveď je, že naj je žltá. Už sa to konečne nauč. Hoci je pravda, že čierna je ešte menej náročná na údržbu, než žltá. To mám overené. Zalezi na vkusu,me osobne se zluta taky moc libi a myslim,ze cela paleta barev je na eres povedena,ale u mne asi nejvice vede modra s cernou a do cerne jsem sel proto,ze modre vidim skoro vsude a chtel jsem se lisit.A navic cernou pres vsechna uskali mam rad,az si budu kupovat Astona,chci taky cerneho.Ale zlutou jsem si nebral i proto,aby si me lidi nepletli,ze jsem z telecomu.........chybi uz jen nalepka na dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Zalezi na vkusu,me osobne se zluta taky moc libi a myslim,ze cela paleta barev je na eres povedena,ale u mne asi nejvice vede modra s cernou a do cerne jsem sel proto,ze modre vidim skoro vsude a chtel jsem se lisit.A navic cernou pres vsechna uskali mam rad,az si budu kupovat Astona,chci taky cerneho.Ale zlutou jsem si nebral i proto,aby si me lidi nepletli,ze jsem z telecomu.........chybi uz jen nalepka na dverich Zlutej telecom ale uz u nas nejakej ten patek neni Ad reklama .... husta RSka z pisku ... pak jeste meli dat druhe video jak dlouho vydrzela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Ad reklama .... husta RSka z pisku ... pak jeste meli dat druhe video jak dlouho vydrzela Taky jsem si tak říkal, co s ní bylo. No těch pět dní, než všechno dodělali a natočili tam byla jistě agentura, která ji přísně střežila no a potom se všichni zbalili, odjeli a autí tam asi zůstalo napospas dětem a přírodním živlům. To může být celkem šok, když si člověk zajde na pláž, že se trošku smočí a najednou tam stojí auto z písku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Zlutej telecom ale uz u nas nejakej ten patek neni Ad reklama .... husta RSka z pisku ... pak jeste meli dat druhe video jak dlouho vydrzela Ted uz vlastne O2,ze?Zmenili akorat barvy a jmeno,jinak vse pri starem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 víš, nakonec, mě se docela líbí... teda ta žlutá! hh Je to obycajna octavia II combi, ktora ma RS narazniky. Ved si vsimnite ze nema vpredu v mriezke RS znak, tie sedadla ako tu hovorite tak tam si zohnal RS potahy, taku farbu by ti na RSku nikdy nedali ked nechcu dat ani RS fabru na normalnu octaviu. No a este tam nema ani xenony ale obycajne halogeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Tak som trochu zle klikol tak jsem ulovil další RS, zajímavá je na ní hlavně ta barva a taky ty kola, který jsou teda naprosto boží!!! skoro jako na mým Scoutu! Je to obycajna octavia II combi, ktora ma RS narazniky. Ved si vsimnite ze nema vpredu v mriezke RS znak, tie sedadla ako tu hovorite tak tam si zohnal RS potahy, taku farbu by ti na RSku nikdy nedali ked nechcu dat ani RS fabru na normalnu octaviu. No a este tam nema ani xenony ale obycajne halogeny icon_.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 co říkáte na tenhle doplněk interiéru? Kluci kde se da tohle sehnat a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 hele kluci, chtěl bych si koupit na Scouta na příští zimu 16" ALU kola... můžu na to dát 7x16 ET50 ??? teda v techničáu mám samozřejmě jiné hodnoty u zimáku 6x16 ET50 a u letních 7x17 ET50 ... na ty nový ALU bych dal 205/55 R16 to by asi neměl být problém co? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Kluci kde se da tohle sehnat a za kolik? Hezke,kdes k tomu prisel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Hezke,kdes k tomu prisel? Nasel sem to tady na foru, tak se ptam, kde se to da sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Nasel sem to tady na foru, tak se ptam, kde se to da sehnat. Koukni sem. Da se to objednat u firmy pajr za cca 100Kc odkaz najdes v tematu. Editováno: 17. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Koukni sem. Da se to objednat u firmy pajr za cca 100Kc odkaz najdes v tematu. Doli dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Octavia II RS Combi Policie ČR - studie: Foto od firmy Zdeněk Holomý TESLA Valašské Meziříčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 nemají být ty policejní auta stříbrný ? I když to je podle mně úplná hovadina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Však tahle police RS je někdy z roku tuším 2006, kdy byla představena na autosalonu v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 nemají být ty policejní auta stříbrný ? I když to je podle mně úplná hovadina. No něco jsem četl na fóru, co to je zase za ptákovinu? Všechna bílá auta se budou stříbrnit nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.